2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sag ol her yerde benzer listeler var. Demek ki birini uygulamamin zararı olmaz. Seninkini not edeyim.
gunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi
Geçmiş olsun, çok sık hastalaniyorsun belki de terliyor sonra üşüyorsun fark etmiyorsun. Dikkat et kendine.

Ay çok üzüldüm ya, hele minicik bebekle.çok zor bir durum. Allah yardımcilari olsun.

Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
Bende henüz olmadı ama eskiden kalan bacak catlaklarim var. Göbekte de olur muhtemelen. Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı kremi var onu sürüyorum(paraben yok icinde) ve üzerine de Hindistan cevizi yağı sürüyorum her banyodan sonra. Yani anlayacağın yağlı güreşçi gibi geziyorum çatlamamak için:)))

Sağ ol canım ben de araştırdım dediğin gibiymiş.
Canım hiç panik yapma, çözülmeyecek bir şey değildir inşallah. İyi bir perinatologa görün inşallah bir sıkıntı yoktur. Belki vitamin, beslenme ile çözülecek bir şeydir. Hatırladığım kadarıyla istahsiz biriydin. Belki de problem budur ve toparlar bebek.

Geçmiş olsun canım dua edelim, Allah şifa versin inşallah kuzuya.

Çok teşekkür ederim inşallah benm de öyle olur.
50 gr ise fark etmiyormuş, araştırdım bu sabah baya. Aç gitme bence boşu boşuna. İnşallah güzel çıkar sonuçların.

Ay yanlışlıkla Haziran yazmışım Mayıs sonu yazacaktım:))) Pardon yaaa.
Ben de enginarı hiç sevmem, zaten tatsız tuzsuz bir şey. Soymasi da gıcıksa demek ki baya kendinden soğutacak:))))

Ben de enginarı hiç sevmem, zaten tatsız tuzsuz bir şey. Soymasi da gıcıksa demek ki baya kendinden soğutacak:))))

Bende sevmem hiç aslında ama çok faydalıymis hamileler icin .sadece gıda olarak değil sindirim sistemine de çok katkısı oluyormuş. Üç haftadır pazardan alıyordum ama drucilla nin dediğinden haberim yoktu. Ya gerçekten soymak çok gıcık bir iş hiç soymadim bile ben. Pazarda abiler soyarken bile atomu parçalıyor gibi bakıyorum enginarı hasladiktan sonra küp küp doğrayip yeşil marul vs gibi icinde garnitur de olan karmaşık bir salatanın içine atıyorum daha yenilesi oluyor arada kayboluyor

Geçmiş olsun, çok sık hastalaniyorsun belki de terliyor sonra üşüyorsun fark etmiyorsun. Dikkat et kendine.

ne bileyim anlamadim ki dikkat de ediyorum aslinda. terlemeye firsatim olmadi henuz. hala yun atleti cikaramadim ustumden esim dalga geciyor babaanne diye ya normalde bu kadar sik hastalanmam. vucut bebegi korumaktan bana vakit ayiramiyor sanirim :)) ama sunu farkettim ne zaman saglik ocagina gitsem cok degil en gec 1 hafta sonra basliyor hastalik belirtileri.
enginara gelince ben sevmeye basladim. normalde zaten zeytinyaglilari cok severim, o yuzden yazi cok seviyorum. pisirecegin zaman tarifi verebilirim

:)))))ahahah atomu parçalıyor gibi... Çok güldüm ya buna.
Ay salata değil de zeytinyaglisi oluyor ya onu yiyorum ben de genelde.
Yoksa sağlık ocağında mi kalıyorsun acaba? Maskeyle filan gitsen?
Alırım bi tarifini o zaman :) Hafta sonu pazara bakacağım almak için.

annem hep soyler senelerdir de alip kendisi soyar. gecen hafta ilk kez yapinca hak verdim gercekten. soyup hemen limonlu suya atiyorsun ama saniyesinde karariyor. abarti degil bak gercekten saniyede karariyor elma gibi falan degil yani. e simdi bi dusundum bu boyle limonlu suyun icinde bile karariyorsa pazarda saatlerce nasil bembeyaz kaliyor o suyun icinde kim bilir ne koyuyorlar.

ederiz tabi canim. allahim kardesinle beraber tum hastalara sifa versin,kimseye dermansiz dert vermesin.

evde maske olmadigindan giderken de aklima gelmiyor ki. gerci olsa da gelmez sanirim :)) saglik ocagindan cikarken aklim basima geliyor :))) neyse her turlusunu gecirdim sanirim soguk alginligi ve gribin bundan sonra 2,5 ay idare ederim heralde :)))

pazarlarda var ama soyulmamis var mi bilemiyorum. genelde suyun icindeydi.

Katılıyorum benimde aç karnına ve şekerli su içtikten 1 saat sonra yine aç verdik

G gunesli gunler karbonat kadar masum bisey oldugunu sanmiyorum ama kimsenin gunahini da almayayim simdi tam olarak ne attiklarini bilmiyorum cunku. soyle bisey var:

"garip suların içinde bekletilen enginarları sakın sakın sakın satın almayın. Enginar soyulduğu zaman –elma gibi- kendiliğinden kararan bir sebzedir. Soyduktan sonra kararmaması için evlerde limonlu suya atılır. Pazarlarda veya enginar satılan her yerde gördüğünüz beyaz sular tahmin edebileceğiniz gibi, limonlu su değil. İçlerinde enginarın kararmasını önleyen bir kimyasal madde var. O suda bekletilen enginar kimyasal maddeyi emiyor. Yani, siz sağlık için paraya kıyıp enginar alıyorsunuz ama kimyasallarla bulaşmış bir yiyecek alıyorsunuz. Üstelik bu kimyasala değdikten sonra enginar pişmek bilmiyor, tadı kokusu değişiyor. Enginarlıktan çıkıyor yani."

su da linki:

http://www.iyilikguzellik.com/artikel.php?artikel_id=187

bazi yerlerde de limon tuzu kondugunu yazmislar. muamma yani ne kondugu :)

Mantık çok doğru kimbilir neler var suyun içinde... kendileri soyanlar yapraklarını da değerlendiriyor enginarın. İtalyan bir arkadaşımın annesi yapmıştı yapraklarina parmesanli bir karışımla düdüklüde haslamisti. Acayip enteresan bir tadı vardı. Aslında enginar inanılmaz bir nimet geçen urlada festivali vardı enginar tatlısına kadar binbir cesidini yapmışlardı. Neyse velhasıl yemekte fayda var iyi bir besin

Ağlama canım. Allah yardım eder belki minyon bir bebektir. Sen doktoruna git tabiki ama stres en çok zarar veren şey. Sakin kalmaya çalış dualarımız seninle

çok sağol canım inşallah öyledir sağlıklı olsunda küçük olsun dua din bize nolur inşallah sağlıklıdır.

inşallah canım inşallah öyledir sağlığı iyidir bugüne kadar herşey normaldi son kontrolümde başladı gerçekten çok üzülüyorum rabbim yardım etsin inşallah birşey yoktur bu doktor çok umutsuz konuştu

Doğrudur ya böyle şeyler çok yapılıyor. Bazı meyveler için de rengini değişmek için çeşit çeşit kimyasal kullanılıyor. Hiç bir şeye güven olmaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…