- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Çok sag ol her yerde benzer listeler var. Demek ki birini uygulamamin zararı olmaz. Seninkini not edeyim.Iyi akşamlar canım benimde tam tersi cıktı diye düşünüyordum ama meğerse anı yükselip düşüyormuş. O yüzden banada diyet verildi. Cünkü yükselimiyormuş
Sabah: 1 yumurta veya 1 peynir bu değişimli olacak 1 gün peynir 1 gün yumurta 2 dilim sovital ekmek domates salatalık bol yeşillik bitki çayı şekersiz.
Ara öğün 1 meyve (kabızlık yoksa elma varsa elma yasak. Elma çilek armut ve kivi sadece meyve)
Öğlen: 2 köfte kadar et tavuk balık
Mutlaka sebze yemeği içinde pişecek et tavuk yenilecekse
Salata 2 dilim sovital ekmek 2 kaşık yoğurt
Ara öğün: 1 meyve
6-8 tane badem ceviz veya fındık ve bitki çayı
Akşam: 2 köfte kadar et balık tavuk ızgara olacak
Sebze salata 2 kaşık yoğurt 2 dilim sovital ekmek
Ara öğün: 1 bardak süt benim diyet listem böyle canım :))
Geçmiş olsun, çok sık hastalaniyorsun belki de terliyor sonra üşüyorsun fark etmiyorsun. Dikkat et kendine.gunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi
Ay çok üzüldüm ya, hele minicik bebekle.çok zor bir durum. Allah yardımcilari olsun.bir aydır uğraşıyoruz aralarını yapmak için ama yok kardeşim kafasında bitirmiş ben kızada artık sabret bekle diyemiyorum onada yazık günah istenmediği bile bile beklemek en acısı rabbim hayırlısını versin
Bende henüz olmadı ama eskiden kalan bacak catlaklarim var. Göbekte de olur muhtemelen. Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı kremi var onu sürüyorum(paraben yok icinde) ve üzerine de Hindistan cevizi yağı sürüyorum her banyodan sonra. Yani anlayacağın yağlı güreşçi gibi geziyorum çatlamamak için:)))Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
Sağ ol canım ben de araştırdım dediğin gibiymiş.Bu konudaki bildiğimi aktarayım bazı doktorlar 50 grla ölçüm yapıyorlar aç tok farketmiyor eğer sınırda çıkarsa 75 veya 100 lük yapıyolar bunlarda aç olmak gerekiyor. Bazı doktorlar ise direk 75 lik yapıyor başka test yapmıyor.
Canım hiç panik yapma, çözülmeyecek bir şey değildir inşallah. İyi bir perinatologa görün inşallah bir sıkıntı yoktur. Belki vitamin, beslenme ile çözülecek bir şeydir. Hatırladığım kadarıyla istahsiz biriydin. Belki de problem budur ve toparlar bebek.kızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
Geçmiş olsun canım dua edelim, Allah şifa versin inşallah kuzuya.Kizlar bu arada hamilelerin duasi kabul olur derler.Kardesim hala hastanede yatiyo akciqerinde kitle cikti dunden beri canim cok sklyo umarim kotu bisey cikmazLutfen dua edin cok kucuk kiyamiyorumda 11 yasinda adi Hasan Mert ismiyle dua ederseniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun sonuclarimiz temiz ciksin insaAllah
Çok teşekkür ederim inşallah benm de öyle olur.Çok geçmis olsun hamileyken ilk yüklemeden sonra değeri yüksek çıkıp sonra uygun seviyeye gelen çok gördüm etrafımda özelikle bir çoğu da insülin kullanmadan yaptı. Siz de hiç moral bozmayın bence hem çok sınırda çıkmış. Bana da size vedrucilla ya yapıldığı gibi yapılacak doktora özellikle sordum aç olmam gerekir mi diye hayır tokken yapabilirsin dedi ve reçetede de 50 gr yazmış. Doktorum ayrı bir muayehanede ve testi istediğin hastanede yada labaratuvarda yaptırabilirsin dedi kendime yakın yerleri aradım nereyi aradiysam herkes aç gelmeniz gerek dedi bu farklılıktan laboratuvarda bulunanların da haberi yok bence....
50 gr ise fark etmiyormuş, araştırdım bu sabah baya. Aç gitme bence boşu boşuna. İnşallah güzel çıkar sonuçların.