Herkese merhaba :) size bi sorum olucak neredeyse her yarım saatte bir idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum son ayda olur diye duymuştum ama benim erken oldu sanki benimle aynı durumda olan varmı?
Ben serklajliyim o tuhaf durumlari cok yasiyorum anladim aslinda ne demek istedigini bazen idrar torbami tam bosaltamiyorum ki bu aylarda olurmus o bile baski yapiyor. Önemli birsey oldugunu sanmiyorum. Bu siralar en cok takip etmemiz gereken sey kasilmalar... mesela karninin alt kisminda düzensiz adet sancisi varsa yalanci kasilma ama bunlar düzenliyse dogum kasilmasi... yoksa buyudukleri icin nerde yer bulsalar oraya baski yapacaklar normal yani... ama hissiyatin bir tuhaflik oldugu yonundeyse dr unla görüş ki icin rahatlasınYok canim fazla rahatsiz etmiyor:) tuhaf bir durum anlatamitorum
Idrar torbamizi tam bosaltamiyoruz ondan oluyorBazen tuvaletten çıktığım an tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, o durumdayım. Nasıl olucak bilmiyorum.
Idrar torbamizi tam bosaltamiyoruz ondan oluyor
Aynen cnm aktigi kadar... zorlamaya luzum yokOlabilir, tuvalette kendimi çok zorlamak da istemiyorum, ıkınmak gibi olur diye. Artık idare edicez 2 ay daha.
Çok sağol canım,çalışırken biraz zor oluyor, senin sınavın nasıl geçti
S SUU Canım sen moralini yüksek tut. Ben sonunda güzel haberlerle içinin ferahlayacağına inanıyorum. Doğumdan sonra bambaşka güzel bir tabloyla karşılabilirsiniz.Onlar bize gönderilen kanatsız melek, inşallah senin yavrunda en güzel şekilde toparlayacak, annesinin kalbini içini ferahlatacak. Bizim de dualarımız sizinle.
Canım benim bir arkadasima da benzer seyler soylemislerdi. Bir bacagi kisa 4 parmagi var ve kambur olacak gibisinden ama cocuk dogdu ve hicbirseysi yok suan 2.5 yasinda... Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
Çok sağol canım,çalışırken biraz zor oluyor, senin sınavın nasıl geçti
tabiki canım dualarımız bebeğinle, sen hiç canını sıkma, kolay değil elbet ihtimal bile olsa ama onlar bize gönderilen kanatsız melekler, bize ihtiyaçları var, annesi, senin sağlam durman lazım, Allah çok büyük çevremde çok duydum böyle ihtimalleri ama çok şükür ki hiçbir doktorun dediği tutmadı,sizin ki de öyle olucak inşallah
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH DUA EDİN BANA LÜTFEN RABBİM SAĞLIKLA BAĞIŞLASIN BİZE .HEPİMİZE.
Canım ,çok geçmiş olsun.Helak etme kendini. Nasılsa Allah tan gelene razıyım diyosun,kararlısın doğurmaya bugünlerini zehir etme kendine,bebegini de üzme,bak hisseder o daHem bence saglıklı olacak,nice bebekler için neler diyorlar nasıl sapasaglam doguyor.... Allah ın izniyle seninki de insallah saglıklı bir bebek olacak... Sen kendini üzme...
İnsallah hepimiz saglıklı bir sekilde evlatlarımızı kucagımıza alacagız...
Canim benim oncelikle cok ama cok qecmis olsun Rabbim hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin.Ondan ne qelirse basimiz qozumuz ustune...Bence kesinlikle en doqru karari vermissin eminim senin icin cok zor olmustur ama nedense benim icim cok rahat saqlikli olacak insaAllah inaniyorum...
Amin canım. Dualarımız seninle, haftasonu da aklıma geldin inşallah güzel haber alırsın diye dua ettim. Her şey iyi olucak inşallah.
gittim güzelim cumartesi arkadaşlara yazdğımı kopyalıyım sanada. hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin.----bu şekilde oldu rabbime sığınıyoruz dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyo artık
Dualarim seninle,bebeginle ,bebeğimle..insan ne dusunucegini nasıl bebislere yansitmadan duracağını bilmiyo güçlü olmak zorundayiz .. Sağlıkla gelcekler inşallah beklicez dua etcez..yok canım şimdi girebildim canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbim zamanında sağlıkla almay nasib etsin
ne güzel annesini yalnız bırakmamış minik prens :) inşallah sınav sonuçların istediğin gibi olur canım, aslında rapor alsam yeridir,gitsem doktora verir ama ben kendimi husursuz hissediyorum böbrek kontrolleri için sık izin almam gerekiyor o yüzden, zaten hamile olunca patronlarda ister istemez bir değişiklik söz konusu oluyorCanım keşke izin durumun olsa da dinlensen.
Sınavım güzel geçti, rahatladım biraz. Şimdi bir de 16 Temmuz'da İngilizce branş sınavım var, o da iyi geçerse istediğim puanı alabilicem gibi.Hemen onun çalışmalarına başladım. Durmak yok :) Dün sınavda hiç durmadı bizimki, tekmelerini hissetmek de motive etti beni çok. Onun için hayırlısıysa olsun inşallah.
Ya ben su içmesemde öyle idrar yolu enfeksiyonu diyecegim ama öyle bi belirtimde yok ayaga kalktigim gibi surekli bi baski hissediyorumbenim de oyle ama benimki 3 litre su icmemden kaynakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?