2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Herkese merhaba :) size bi sorum olucak neredeyse her yarım saatte bir idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum son ayda olur diye duymuştum ama benim erken oldu sanki benimle aynı durumda olan varmı?

Bazen tuvaletten çıktığım an tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, o durumdayım. Nasıl olucak bilmiyorum.

Yok canim fazla rahatsiz etmiyor:) tuhaf bir durum anlatamitorum
Ben serklajliyim o tuhaf durumlari cok yasiyorum anladim aslinda ne demek istedigini bazen idrar torbami tam bosaltamiyorum ki bu aylarda olurmus o bile baski yapiyor. Önemli birsey oldugunu sanmiyorum. Bu siralar en cok takip etmemiz gereken sey kasilmalar... mesela karninin alt kisminda düzensiz adet sancisi varsa yalanci kasilma ama bunlar düzenliyse dogum kasilmasi... yoksa buyudukleri icin nerde yer bulsalar oraya baski yapacaklar normal yani... ama hissiyatin bir tuhaflik oldugu yonundeyse dr unla görüş ki icin rahatlasın

S SUU Canım sen moralini yüksek tut. Ben sonunda güzel haberlerle içinin ferahlayacağına inanıyorum. Doğumdan sonra bambaşka güzel bir tabloyla karşılabilirsiniz. Onlar bize gönderilen kanatsız melek, inşallah senin yavrunda en güzel şekilde toparlayacak, annesinin kalbini içini ferahlatacak. Bizim de dualarımız sizinle.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH DUA EDİN BANA LÜTFEN RABBİM SAĞLIKLA BAĞIŞLASIN BİZE .HEPİMİZE.

Canım benim bir arkadasima da benzer seyler soylemislerdi. Bir bacagi kisa 4 parmagi var ve kambur olacak gibisinden ama cocuk dogdu ve hicbirseysi yok suan 2.5 yasinda... Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

canım benimm ya böyle şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki rabbim bize mucizesini nasip eder inşallah. dualarınızda eksik etmeyin nolur.sen bu konularda bilgilisin bildiğim kadarıyla

Çok sağol canım,çalışırken biraz zor oluyor, senin sınavın nasıl geçti

Canım keşke izin durumun olsa da dinlensen.

Sınavım güzel geçti, rahatladım biraz. Şimdi bir de 16 Temmuz'da İngilizce branş sınavım var, o da iyi geçerse istediğim puanı alabilicem gibi. Hemen onun çalışmalarına başladım. Durmak yok :) Dün sınavda hiç durmadı bizimki, tekmelerini hissetmek de motive etti beni çok. Onun için hayırlısıysa olsun inşallah.

aminn aminn inşallah şuan tek tutanağımız bu doktorumu değiştirip düzenli doğum için yeni bi hastane bakıyorum yenidoğan ünitesi olan inşallah hayırla gelir hepsi.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH DUA EDİN BANA LÜTFEN RABBİM SAĞLIKLA BAĞIŞLASIN BİZE .HEPİMİZE.

Amin canım. Dualarımız seninle, haftasonu da aklıma geldin inşallah güzel haber alırsın diye dua ettim. Her şey iyi olucak inşallah.

bizimde tek sığınağımız o inşallah gelişmesi devam eder rabbim bize bağışlar dualarınızda bizide unutmayın nolur.

bizimde içimizde hep öyle inanki sanki herşey sorunsuz olup biticek gibi duadan başka çaremiz yok rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Çok geçmiş olsun, amniyosentez yaptırmamakla iyi yapmışsın bence de. Sen beslenmene dikkat et, stres yapmamaya çalış kendine, bebeğin eminim sağlıkla gelecek annesinin kollarına. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına minnak çocuğunu, boşuna üzülmüş sıkıntı yapmışız diyeceksin yavrunun mis kokusu eşliğinde.

Dualarim seninle,bebeginle ,bebeğimle..insan ne dusunucegini nasıl bebislere yansitmadan duracağını bilmiyo güçlü olmak zorundayiz .. Sağlıkla gelcekler inşallah beklicez dua etcez..

ne güzel annesini yalnız bırakmamış minik prens :) inşallah sınav sonuçların istediğin gibi olur canım, aslında rapor alsam yeridir,gitsem doktora verir ama ben kendimi husursuz hissediyorum böbrek kontrolleri için sık izin almam gerekiyor o yüzden, zaten hamile olunca patronlarda ister istemez bir değişiklik söz konusu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…