2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah rahmet eylesin,cok üzüldüm,Yakınlarına sabırlar versin Allah

Geçmiş olsun ıhlamur klübüne hoşgeldin ben de iki kere ilaçsız atlattım ama çekirge gibi üçüncüde gümlerim korkusuyla epey dikkat etmeye başladım :)
çok teşekkür ederim canm hoşbulduk, haftasonu eğlence parkına götürmüştüm oğlumu sanırım orada kaptım burun tıkanıklığından iki gecedir uyuyamıyorum

Merhaba canim ben samsun carsambadayim. Nirmal dogum yaptigim için özel e ihtiyac duymadim hic. Ama kontrol amacli anadolu hastanesine ve eski adi ana klinik olnak uere gitmistim. Simdi iki hastabe Birleşmiş. Zehra hanim vardi herkes cok memnundu. Ana kliniktede alaattin bey ve Ülkü hanim vardi hâlâ ordalarmi bilmiyorum ama bir sor istersen. Eğer uzak degilse medicana da arkadasim doğum yapti cok memnundu fiyatlar biraz daha pahali sanırım. Ben odalarinin seklini pek begenmemistim. Birde atasam medikal park var ama onlari hic bilmiyorum .Ama kendin müsait zamanda bir gidip bak. Yoksada kadin dogum hastanesi tam teşekküllü kala alik ama dr lar çok iyi. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bence kendine en yakin hastane her zaman avantajli son dakika sorun cikmamasi acisi dann. Bide beni araba tutttugu için sanciyla samsuna gidwmezdim :)

Slm kizlar oglum bugun vajinama baski yapiyor oynarken normalmi bu tekme atmiyor assagi AMA ustune baski yapiyor

S SUU cnm ne yaptın? Baktım ama yazmamıssın ,merak ettik.İyi misiniz?

hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin

S SUU yazdin mi kacirdim mi acaba..Perinatolaga gitcektin..Umarim güzel haberler verirsin

yok canım şimdi girebildim canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbim zamanında sağlıkla almay nasib etsin

S SUU naptin canim qittinmi doktora tekrar ?

evet canım gittim arkadaşlarda şimdi yazdım hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin -- bu şekilde bende durumlar .

gittim güzelim cumartesi arkadaşlara yazdğımı kopyalıyım sanada. hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin.----bu şekilde oldu rabbime sığınıyoruz dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyo artık

Allah tan her gelene tabiki razıyız canım, ama ben inanıyorum ki bebeğin sapasağlam doğucak nasipse, en doğru kararı vermişsin...

çok teşekkür ederim canm hoşbulduk, haftasonu eğlence parkına götürmüştüm oğlumu sanırım orada kaptım burun tıkanıklığından iki gecedir uyuyamıyorum
Bu burun tıkanıklığı bende de kronik bi hal aldı bikaç haftadır, acaba öyle bişey mi seninki de? Olabiliyormuş zaten hamilelikte...

S SUU ben de şimdi gördüm,, çok doğru bir karar vermişsiniz bence de,,, takip etmek tabi ki çok önemli ama bebeği riske atan teşhis yöntemlerine ben de soğuk bakıyorum zaten Allah'ın münasip gördüğüne razıyız,,, diğer testleri yaptırmışsınız, ihtimalleri biliyorsunuz ve hazırlıklısınız, gerisi artık O'nun takdiri... ama bence de sağlıkla doğucak, ben de öyle inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…