Allah tan her gelene tabiki razıyız canım, ama ben inanıyorum ki bebeğin sapasağlam doğucak nasipse, en doğru kararı vermişsin...
Allah tan her gelene tabiki razıyız canım, ama ben inanıyorum ki bebeğin sapasağlam doğucak nasipse, en doğru kararı vermişsin...
Hahaha ah cnm guldurdun beni.... renk kodudur ral... yani boyaciya gittiginde ral 9016 dersin ral kartelasindan 9016 kodlu rengi verirler :) mesela bilgisayardaki renk kodlarinin adı da pantone dir kartvizit fln yaptirirken pantone 150 veya pantone 115 fln diye belirtirsin. Mobilya boyasi ve duvar boyasi kisaca dekorasyonla ilgili islerde ral renkleri vardir :) google dan ral kartelasi diye arat tum ral renklerini bulursun oradan 9016 olana bakcanim internete yazinca trafik beyazı cikti. ral markanin adi mi?
Canim benim oncelikle cok ama cok qecmis olsun Rabbim hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin.Ondan ne qelirse basimiz qozumuz ustune...Bence kesinlikle en doqru karari vermissin eminim senin icin cok zor olmustur ama nedense benim icim cok rahat saqlikli olacak insaAllah inaniyorum...evet canım gittim arkadaşlarda şimdi yazdım hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin -- bu şekilde bende durumlar .
hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin
yok sanmam canm ,hastalıkla başladı,dolu gibi ama akmıyor aksa rahatlıyacam, hamilelikte olabiliyormuş onu bende duymuştum, seninki de geçer inşallah, kronikleşmemiştir, çok berbat bişeyBu burun tıkanıklığı bende de kronik bi hal aldı bikaç haftadır, acaba öyle bişey mi seninki de? Olabiliyormuş zaten hamilelikte...
Bence 320 tl ye ilana koy bak nasil da cabuk satiliyor 300 e birakirsin iste...Arabayı almasak 200 lira düşeceklerdi canım o yüzden almak mantıklı geldi 500 liralık araba ama 200 lira düşüyordu en kötü hayrına veririz artk diye aldık şimdi kararsız kaldım işte :) çok kötü değil kullanılır aslında ama aklımda kalacak işte. Babi eylül mobilya onu soruyorsun sanırım
İyi gunlerde kullanalim :)Ben de ondan aldı m
tabiki canım dualarımız bebeğinle, sen hiç canını sıkma, kolay değil elbet ihtimal bile olsa ama onlar bize gönderilen kanatsız melekler, bize ihtiyaçları var, annesi, senin sağlam durman lazım, Allah çok büyük çevremde çok duydum böyle ihtimalleri ama çok şükür ki hiçbir doktorun dediği tutmadı,sizin ki de öyle olucak inşallahinşallah canım dualarınızı eksik etmeyin nolur. burda bir arkadaş bana yazmıştı onunda bir çocuğu için engelli demişlerdi o arkadaş kimdi adını hatırlayamıyorum beynim durdu bnu mesajı görsede bana bi ulaşsa.okadar çok ihtiyacım varki iyi bişeyler duymaya iki gündür helak ettim kendimi
Yok ben actim denedim duvara fln da monte edilebiliyor komidin ustune fln da konuyor goruntu kalitesi vb guzel... yorumlar da iyi dedigin gibi fiyati da uygun. Sonucta hollywood da film cekmek icin almiyoruz degil miBen de weewell senin aldigin modeli begendim fiyat olarak da uygun diğerlerine göre. Kameranın ayak kısmına takilmistim acaba kullanımı zor olur mu diye
Başın sağolsunİyi akşamlar herkese Kk dan kızımın hamileliğinde tanıştığımız bir arkadaşımız ani kalp durması sonucu 1,5 aydır yoğun bakımdaydı beynindeki ödemden dolayı vefat etti zor bir süreçti anca yazmaya güç bulabildim yakınlarını kaybedenler olmuş Allah rahmetiyle muamele etsin inşalalh . Kabaca okudum herkes iyi durumda şükürler olsun idrar kaçırma karın sertliği bende de var gün geçtikçe daha da zorluyor bende hala alışveriş yapmadım kızımdan kalanları ayıkladık ne alacağımı belirledik Ramazan'da yada sonrasında alıp bitiririz inşallah bende de eş aşağıda olduğundan pubise baskı çoktu doktor çok şeyi yasakladı önümüzdeki kontrolde çıkar inşalalh umudundayım pubis baskısı azaldı sanki kafam hala bulanık unuttuklarım varsa kusura bakmasın
Yerlesme kanamasi birkac damla olur diye biliyorum. Siz 1 hafta sonra kan testi yaptirin orada hamile olup olmadiginiz cikar. Hamile degilseniz detayli bir ultrason muayenesi olun kanama miyom fln kaynakli da olabilir. Allah gonlunuze gore versin insallah tez vakitti gebe kalirsiniz.Hanımlar adetime bir hafta var dün akşam hafif kanama oldu sonra da bugün yani kanama bitti yok acayip acıma vardı vajinamin içinde o da hafifledi üç senedir Bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadı m acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Bilen duyan başına gelen yazsın arkadaşlar içim içimi yiyor hafiften baş dönmem var
Gecmis olsungünaydın kızlarr, ben de şifayı kaptım maalesef haftasonu
Kafasi asagidayken baski yapar ayaklar asagidayken tepikler diye biliyorum. Cok rahatsiz isen muhakkak dr unla goruşSlm kizlar oglum bugun vajinama baski yapiyor oynarken normalmi bu tekme atmiyor assagi AMA ustune baski yapiyor
Yok canim fazla rahatsiz etmiyor:) tuhaf bir durum anlatamitorumKafasi asagidayken baski yapar ayaklar asagidayken tepikler diye biliyorum. Cok rahatsiz isen muhakkak dr unla goruş
Canım benim bir arkadasima da benzer seyler soylemislerdi. Bir bacagi kisa 4 parmagi var ve kambur olacak gibisinden ama cocuk dogdu ve hicbirseysi yok suan 2.5 yasinda... Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinhamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin
La rosa dayanamayip baska dr a gittim benim bebek de 1 kilo ve 35 cm dr normal dedi. Karin çevresi de bir hafta geri önemli degil dedi
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Tam hastalık havası cidden. Toparlarsın inşallah 1 kaç güne.günaydın kızlarr, ben de şifayı kaptım maalesef haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?