2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah tan her gelene tabiki razıyız canım, ama ben inanıyorum ki bebeğin sapasağlam doğucak nasipse, en doğru kararı vermişsin...
Allah tan her gelene tabiki razıyız canım, ama ben inanıyorum ki bebeğin sapasağlam doğucak nasipse, en doğru kararı vermişsin...

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin nolur. burda bir arkadaş bana yazmıştı onunda bir çocuğu için engelli demişlerdi o arkadaş kimdi adını hatırlayamıyorum beynim durdu bnu mesajı görsede bana bi ulaşsa.okadar çok ihtiyacım varki iyi bişeyler duymaya iki gündür helak ettim kendimi

canim internete yazinca trafik beyazı cikti. ral markanin adi mi?
Hahaha ah cnm guldurdun beni.... renk kodudur ral... yani boyaciya gittiginde ral 9016 dersin ral kartelasindan 9016 kodlu rengi verirler :) mesela bilgisayardaki renk kodlarinin adı da pantone dir kartvizit fln yaptirirken pantone 150 veya pantone 115 fln diye belirtirsin. Mobilya boyasi ve duvar boyasi kisaca dekorasyonla ilgili islerde ral renkleri vardir :) google dan ral kartelasi diye arat tum ral renklerini bulursun oradan 9016 olana bak

Canim benim oncelikle cok ama cok qecmis olsun Rabbim hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin.Ondan ne qelirse basimiz qozumuz ustune...Bence kesinlikle en doqru karari vermissin eminim senin icin cok zor olmustur ama nedense benim icim cok rahat saqlikli olacak insaAllah inaniyorum...

Canım ,çok geçmiş olsun.Helak etme kendini. Nasılsa Allah tan gelene razıyım diyosun,kararlısın doğurmaya bugünlerini zehir etme kendine,bebegini de üzme,bak hisseder o da Hem bence saglıklı olacak,nice bebekler için neler diyorlar nasıl sapasaglam doguyor.... Allah ın izniyle seninki de insallah saglıklı bir bebek olacak... Sen kendini üzme...
İnsallah hepimiz saglıklı bir sekilde evlatlarımızı kucagımıza alacagız...

Bu burun tıkanıklığı bende de kronik bi hal aldı bikaç haftadır, acaba öyle bişey mi seninki de? Olabiliyormuş zaten hamilelikte...
yok sanmam canm ,hastalıkla başladı,dolu gibi ama akmıyor aksa rahatlıyacam, hamilelikte olabiliyormuş onu bende duymuştum, seninki de geçer inşallah, kronikleşmemiştir, çok berbat bişey

Bence 320 tl ye ilana koy bak nasil da cabuk satiliyor 300 e birakirsin iste...

tabiki canım dualarımız bebeğinle, sen hiç canını sıkma, kolay değil elbet ihtimal bile olsa ama onlar bize gönderilen kanatsız melekler, bize ihtiyaçları var, annesi, senin sağlam durman lazım, Allah çok büyük çevremde çok duydum böyle ihtimalleri ama çok şükür ki hiçbir doktorun dediği tutmadı,sizin ki de öyle olucak inşallah

Ben de weewell senin aldigin modeli begendim fiyat olarak da uygun diğerlerine göre. Kameranın ayak kısmına takilmistim acaba kullanımı zor olur mu diye
Yok ben actim denedim duvara fln da monte edilebiliyor komidin ustune fln da konuyor goruntu kalitesi vb guzel... yorumlar da iyi dedigin gibi fiyati da uygun. Sonucta hollywood da film cekmek icin almiyoruz degil mi iş görüyor herseyin en pahallisini alirsak batariz valla daha hesapta olmayan ne masraflar cikacak kimbilir.

Başın sağolsun hayatin karmaşasinda en onemli seyin saglik oldugunu sık sık unutuyoruz ve öyle sacma seylere kafa takiyoruz ki boyle haberler insani kendine getiriyor diyorsun ki dur bak hala nefes aliyoruz sukur sagligimiz yerinde... geride kalanlara Allah sabirlar versin. Hayat pamuk ipligine bagli gercekten de...

Yerlesme kanamasi birkac damla olur diye biliyorum. Siz 1 hafta sonra kan testi yaptirin orada hamile olup olmadiginiz cikar. Hamile degilseniz detayli bir ultrason muayenesi olun kanama miyom fln kaynakli da olabilir. Allah gonlunuze gore versin insallah tez vakitti gebe kalirsiniz.

Canım benim bir arkadasima da benzer seyler soylemislerdi. Bir bacagi kisa 4 parmagi var ve kambur olacak gibisinden ama cocuk dogdu ve hicbirseysi yok suan 2.5 yasinda... Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

La rosa dayanamayip baska dr a gittim benim bebek de 1 kilo ve 35 cm dr normal dedi. Karin çevresi de bir hafta geri önemli degil dedi

Canım bak seninle günlerimiz de aynı sayılır boyları ve ağırlıkları da aynı çıkmış. Bence sağlıklılar, içimizi rahat tutalım. Senin doktor da önemli değil demiş. Her şey standartlara uygun gitmiyor bazen demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…