2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sagol canim tesekkur ederim siz de aldiklarinizi iyi gunlerde kullanin. nuna da epey saglam ama ici ufak. bir de o ebatlara gore bana pahali gelmisti o yuzden hic bakmadim bile :)

hadi gozun aydin canim. allahim bir daha yasatmasin ve hastanelerde sifa bekleyen herkese sifa versin,kimseye dermansiz dert vermesin.

İnşallah hepsi yanılacak sapasağlam sağlıklı bir bebeğin olacak. Çok örneği var bu olayın

Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti

Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Hurma kayısı cerez yiyorum ben canmm. Birde erik zamanı aartik. Yeşillik salatalık. Bunlarla şükür düzeldi benim. Çok darda kalınca duphalac icebilrisin dr a danisip. Kızımda kullandım. Evinde hep bulunduruyorum

Bana demir ilacı iyi geldi canım,1 ay bıraktrıştı dr,21. haftadan sonra tekrar başlarsın demişti demir ilacına bıraktığım ay kabızlık çektim, başlayınca düzene girdi, magnezyum hapı işe yaramamıştı bende,herkeste farklı etki yapıyor olabilir

canım dualarımız seninle hiç üzülme herşey olacağına varır. İnanıyorum ki çok sağlıklı bebişin. sadece minyon bi çocuk olduğu için doktorların 'olması gereken' kalıplarına uymuyo. Ablamın arkadaşına kafası büyük böbreği hasta boğazı yırtık neler neler söylemişler. Kız ağlamaktan helak etti kendini. Ama turp gibi doğdu çocuk. sadece fazla kiloluydu kfası da bu yüzden büyükmüş. amniosentezde yaptırsan da aldırmayacakmışsın. ki en doğrusu bu. bu saatten sonra bildiğin cinayete girer çocuğu öldürmek. doğsa yaşayacak kadar oldu. kaldı ki nokta kadar da olsa bizim canımız onlar. doğduktan sonra özürlü olsa da ötenazi mi yapalım Allah korusun... her birey engelli adayıdır. bizim başımıza gelse atsın mı bizi ailemiz.
Allah ım sana güç kuvvet versin de şu son aylarını ferahlık için de atlat inşaAllah. biz üzülme desek de üzüleceksin bu bi gerçek ama. salma kendini hemen. ortada kesin bişey olsa amniosentez istemezler diğmi. demek ki bi açık kapı var. emin değiller. söyledikleri sadece ihtimal. Rabbim en sağlıklı şekilde doğmasını nasip etsin yavrularımızın. dua edicez bol bol.
bana da amniosentez önerildi bu arada ben kabul etmedim. dörtlü testim yüksek riskli çıkmıştı. önce şok yaşadım ama sonradan unutturdum kendime yok öyle bişey dedim ve unuttum. burda bi arkadaş bi ayetten bahsetmişti. Rahmin içinde olanı ancak biz bilirz gibi bir meali var demişti. hep onu hatırladım. Allah bilir doktorlar ne anlar diye inandırdım kendimi. he arada vurmuyo mu korku vuruyo ama duymazdan geliyorum. Hadi en kötüsünü düşün bebeğin özürlü oldu. napıcaksın sana onu verene mi küsüp kızacaksın yoksa bizim gibi değil diye onu sevmeyecekmisin diyorum. aslaa. e o zaman sadece yapmam gerekn teslim olup sabretmek diyorum.. başka çare yok çünkü. sen de öyle yap. sağlıklı olması için dua et hatimler indir ama Allah a teslim ol O herşeyin en iyisini bilir bize kaderimizi yargılamak düşmez.. Bir de hep kendinden kötü durumda olanlara bak. ben böyle şükrederim her zaman halime. ne hayatlar var ne insanlar var.. bana down sendromu şüphesi dendi. bunun cerebral palsisi var otharama sendromu var.. çok daha zor imtihanlar var diyorum. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi. çok dua edelim..

Amin canim Rabbim herkese boyle mujdeli haberler duyursun insaAllah
gözünaydın canım. amin inşaAllah.. bende sana sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlettir istersen dicektim. için rahatlar. ama oynamış zaten minik. maşaAllah. ama bi yerde okudum diyodu ki. onlar da sizin gibi birey. çok aktif oldukları zaman da olur sürekli yorgun olup uyuıdukları da .. sürekli tekme atmaları beklenemez. ama ileriki haftalarda acıtan tekmeler de geliyor ki o zaman da noooluyoruz diyo insan :) çalışıyorum ya adam bişey anlatıyo kıh kıh gülücem nerdeyse bi dönmeler bi parendeler falan :) gıdıklıyo ve kıvranıyorum bazen resmen. ayy yaramaz mı ne şimdiden sıkıntıya sokuyo beni :)

Merhaba arkadaşlar bebek deterjanları yerine hacı şakir toz deterjan alıp onunla yıkat bebeğin elbiselerini dediler de bu konuda fikri olan varmı? iyi midir, bebek deterjanlarıyla kıyaslandığında bi farkı var mıdır acaba

kızlar daha önce bahsetmiştim. oğlum kardeşinin ismi konusunda Hira diye tutturmuştu. bende ona son kararı sen ver dediğim için kabul etmek zorunda kalmıştım ama vazgeçti sonunda :) çok mutlu oldum onu kırmadan bu iş çözüldüğü için. çok sevdiği bi ablası. hira mı mağara değil mi o, öyle isim mi var dedi bi anda vazgeçti bizimki :) hira koymak isteyen arkadaşlar sakın bu söylediklerime takılmasın. bunu söyleyen de çocuk yani yetişlkin değil. benim istememe sebebim ise çok fazla popüler olması. 2016 en çok konulan isimler listesinde başı çekmesi idi vs vs..

şu an melike ismine karar verdik. oğlumun adı kağan. hükümdar demek. melike de kadın hükümdar. hak geçmesin dedim :):) şaka bi yana içime sindi gibi. hiç bulamıcam zannediyodum. bi yerden bi mana yakalayınca daha kolay oluyomuş içine sinmesi.. like delisi bi kzıım olmaz inşaAllah diye iğrenç bi espri de yapayım veee görüşlerinize sunayım...
siz ne düşünüyosunuz. MELİKE ismi nasıl sizce??

Canım benim inşallah güzel haberler gelir bundan sonra. Gelişimi güzelce devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah sabır ve güç versin, üzme kendini.

Ahaha canım "like delisi" diye okuyunca ilk başta dedim "Ne alaka?". Sonra ofiste sesli güldüm. :) Güzel, naif bir isim. İçinize sindiyse koyun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…