Çok geçmiş olsun canim.. gözünüz aydın..Allah razi olsun...Hemde nasil rahatladi canim benim sorma her ziyarete qittiqimde yikiliyodum resmen 11 senedir tedavi qoruyo cunku tam hersey duzeldi derken tekrar basa donecez diye cok korktum.Sukurler olsun...
Saqol canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canim.. gözünüz aydın..
sagol canim tesekkur ederim siz de aldiklarinizi iyi gunlerde kullanin. nuna da epey saglam ama ici ufak. bir de o ebatlara gore bana pahali gelmisti o yuzden hic bakmadim bile :)Evet kumaşı çok güzel diğer park yataklarda böyle değil belki nuna falan böyledir ama onu da görme fırsatım olmadı benimde içime sindi Bayram'dan sonra hallderiz inşalllah kafada bitirdik nasılsa güle güle sağlıkla kullanın sizde inşallah
Arkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Amin canim Rabbim herkese boyle mujdeli haberler duyursun insaAllahhadi gozun aydin canim. allahim bir daha yasatmasin ve hastanelerde sifa bekleyen herkese sifa versin,kimseye dermansiz dert vermesin.
İnşallah hepsi yanılacak sapasağlam sağlıklı bir bebeğin olacak. Çok örneği var bu olayınyok canım şimdi girebildim canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbim zamanında sağlıkla almay nasib etsin
Ben kefirle çözdüm kabızlık sorunumu. Gece yatmadan önce 1 cay bardağı içiyorum.Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Hurma kayısı cerez yiyorum ben canmm. Birde erik zamanı aartik. Yeşillik salatalık. Bunlarla şükür düzeldi benim. Çok darda kalınca duphalac icebilrisin dr a danisip. Kızımda kullandım. Evinde hep bulunduruyorumKızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Bana demir ilacı iyi geldi canım,1 ay bıraktrıştı dr,21. haftadan sonra tekrar başlarsın demişti demir ilacına bıraktığım ay kabızlık çektim, başlayınca düzene girdi, magnezyum hapı işe yaramamıştı bende,herkeste farklı etki yapıyor olabilirKızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
canım dualarımız seninle hiç üzülme herşey olacağına varır. İnanıyorum ki çok sağlıklı bebişin. sadece minyon bi çocuk olduğu için doktorların 'olması gereken' kalıplarına uymuyo. Ablamın arkadaşına kafası büyük böbreği hasta boğazı yırtık neler neler söylemişler. Kız ağlamaktan helak etti kendini. Ama turp gibi doğdu çocuk. sadece fazla kiloluydu kfası da bu yüzden büyükmüş. amniosentezde yaptırsan da aldırmayacakmışsın. ki en doğrusu bu. bu saatten sonra bildiğin cinayete girer çocuğu öldürmek. doğsa yaşayacak kadar oldu. kaldı ki nokta kadar da olsa bizim canımız onlar. doğduktan sonra özürlü olsa da ötenazi mi yapalım Allah korusun... her birey engelli adayıdır. bizim başımıza gelse atsın mı bizi ailemiz.inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin nolur. burda bir arkadaş bana yazmıştı onunda bir çocuğu için engelli demişlerdi o arkadaş kimdi adını hatırlayamıyorum beynim durdu bnu mesajı görsede bana bi ulaşsa.okadar çok ihtiyacım varki iyi bişeyler duymaya iki gündür helak ettim kendimi
ıkınmanın idrara çok bi etkisi olmuyo zaten ama ben o işi biraz daha fazla otrurrak hallettim gibi :) konsantre oluyorum yani :)Olabilir, tuvalette kendimi çok zorlamak da istemiyorum, ıkınmak gibi olur diye. Artık idare edicez 2 ay daha.
gözünaydın canım. amin inşaAllah.. bende sana sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlettir istersen dicektim. için rahatlar. ama oynamış zaten minik. maşaAllah. ama bi yerde okudum diyodu ki. onlar da sizin gibi birey. çok aktif oldukları zaman da olur sürekli yorgun olup uyuıdukları da .. sürekli tekme atmaları beklenemez. ama ileriki haftalarda acıtan tekmeler de geliyor ki o zaman da noooluyoruz diyo insan :) çalışıyorum ya adam bişey anlatıyo kıh kıh gülücem nerdeyse bi dönmeler bi parendeler falan :) gıdıklıyo ve kıvranıyorum bazen resmen. ayy yaramaz mı neAmin canim Rabbim herkese boyle mujdeli haberler duyursun insaAllah
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun canım,Allah sabır versin
Çok sağol canım
Canım benim inşallah güzel haberler gelir bundan sonra. Gelişimi güzelce devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah sabır ve güç versin, üzme kendini.hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin
kızlar daha önce bahsetmiştim. oğlum kardeşinin ismi konusunda Hira diye tutturmuştu. bende ona son kararı sen ver dediğim için kabul etmek zorunda kalmıştım ama vazgeçti sonunda :) çok mutlu oldum onu kırmadan bu iş çözüldüğü için. çok sevdiği bi ablası. hira mı mağara değil mi o, öyle isim mi var dedi bi anda vazgeçti bizimki :) hira koymak isteyen arkadaşlar sakın bu söylediklerime takılmasın. bunu söyleyen de çocuk yani yetişlkin değil. benim istememe sebebim ise çok fazla popüler olması. 2016 en çok konulan isimler listesinde başı çekmesi idi vs vs..
şu an melike ismine karar verdik. oğlumun adı kağan. hükümdar demek. melike de kadın hükümdar. hak geçmesin dedim :):) şaka bi yana içime sindi gibi. hiç bulamıcam zannediyodum. bi yerden bi mana yakalayınca daha kolay oluyomuş içine sinmesi.. like delisi bi kzıım olmaz inşaAllah diye iğrenç bi espri de yapayım veee görüşlerinize sunayım...
siz ne düşünüyosunuz. MELİKE ismi nasıl sizce??
Evt iyi geliyor cnmKızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?