ne güzel annesini yalnız bırakmamış minik prens :) inşallah sınav sonuçların istediğin gibi olur canım, aslında rapor alsam yeridir,gitsem doktora verir ama ben kendimi husursuz hissediyorum böbrek kontrolleri için sık izin almam gerekiyor o yüzden, zaten hamile olunca patronlarda ister istemez bir değişiklik söz konusu oluyor
Peki ne zamandır böyle senin bebişin benimkinden biraz daha buyuk sanırımm :)Bazen tuvaletten çıktığım an tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, o durumdayım. Nasıl olucak bilmiyorum.
bizimde tek sığınağımız o inşallah gelişmesi devam eder rabbim bize bağışlar dualarınızda bizide unutmayın nolur.
gözünaydın :) çok sevindim.Allah hepimize zamnında,saglıklı dogum nasip etsin
Canim her zaman dua ediyorum kendim ve sikintida olan tüm gebeler icin... rahim kapali bir kutu ve icinden ne cikacagini ancak Allah bilir. O kadar cok var ki sagliksiz denilip turp gibi dogan... sen bebegine inancini kaybetme insallah hicbirseycik cikmayacak. Hepimiz kaderimizdekini yasiyoruz mesela hamileligi sorunsuz giderken pat diye erken dogum yuzunden bebekler celebral palsi yani halk arasindaki adiyla spastik doguyorlar... bol bol dua edip tevekkul etmekten baska care yok. Mesela benim bahsettigim arkadasimin anne babasi akraba evliligi hala cocuklari evlenmis ve ailede zaten kalitsal kemik bozukluklari fln vardi ama cocuk turp gibi maasallah. Allah bilir ne olacagini.canım benimm ya böyle şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki rabbim bize mucizesini nasip eder inşallah. dualarınızda eksik etmeyin nolur.sen bu konularda bilgilisin bildiğim kadarıyla
hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında
hamdolsun canım cumartesi gittik doktora gelişim geriliği var dedi çok sağlıklı bir bebeğe benzemiyo elleri ayakları problemli gibi birşey söyledi Amniyosentez önerdi kesin bilgi için fakat biz kabul etmedik zaten ne olursa olsun çocuğu doğurucam o işleminde zararı olabiliyomuş zaten kesin bilsemde benim için bişey değişmiycek rabbimden gelen herşeye razıyız hayatına son verme işlemi yapıyoruz isteseniz dedi bu işllemide bunun için öneriyolar genelde bizde durum böyle yani gelişimini takip edicez 15 günde bir durma ihtimali varmış bunun için dua ediyoruz rabbm zamanında sağlıkla almay nasib etsin
Rabbim evladın için kalkan ellerini boş çevirmesin, Meleğine sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
inşallah canım,ewde çocuk olunca dinlenmekte pek mümkün olmuyor :) bugünü atlatayım da yarına kadar düzelme olmazsa gelmiyeceğim sanırımİnşallah canım çok saol.İzin alırken ben de çekiniyorum, patronlar konusunda haklısın maalesef. İdare edebiliyorsan bugün biraz dayan, çok yorma kendini. Akşam evde güzelce dinlenirsin yarına bir şeyin kalmaz inşallah.
inşallah canım,ewde çocuk olunca dinlenmekte pek mümkün olmuyor :) bugünü atlatayım da yarına kadar düzelme olmazsa gelmiyeceğim sanırım
Gözünüz aydinArkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
amin canım, çook geçmiş olsun, Rabbim sewdiklerimiz ile sınamasın bizleriArkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsunArkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Arkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Gözünüz aydin
amin canım, çook geçmiş olsun, Rabbim sewdiklerimiz ile sınamasın bizleri
Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun
Allah razi olsun kizlar cok cok cok tesekkur ederim.Hadi gözün aydın ,cok sevindim.Hamilelerin duası kabul olur derler diye dualarımdaydı valla :)
Arkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...
Allah razi olsun...Hemde nasil rahatladi canim benim sorma her ziyarete qittiqimde yikiliyodum resmen 11 senedir tedavi qoruyo cunku tam hersey duzeldi derken tekrar basa donecez diye cok korktum.Sukurler olsun...Canım gözünüz aydın, çok sevindim. İçin rahatlamıştır.
Ben de carsambada yim canım burda mesut beye gidiyorum ani olursa zaten burasını düşünüyorum özel olarak da mehmet Ali usluya gidiyorum bakalım Allah büyük o zamana araştırcam yine güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim :))Merhaba canim ben samsun carsambadayim. Nirmal dogum yaptigim için özel e ihtiyac duymadim hic. Ama kontrol amacli anadolu hastanesine ve eski adi ana klinik olnak uere gitmistim. Simdi iki hastabe Birleşmiş. Zehra hanim vardi herkes cok memnundu. Ana kliniktede alaattin bey ve Ülkü hanim vardi hâlâ ordalarmi bilmiyorum ama bir sor istersen. Eğer uzak degilse medicana da arkadasim doğum yapti cok memnundu fiyatlar biraz daha pahali sanırım. Ben odalarinin seklini pek begenmemistim. Birde atasam medikal park var ama onlari hic bilmiyorum .Ama kendin müsait zamanda bir gidip bak. Yoksada kadin dogum hastanesi tam teşekküllü kala alik ama dr lar çok iyi. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bence kendine en yakin hastane her zaman avantajli son dakika sorun cikmamasi acisi dann. Bide beni araba tutttugu için sanciyla samsuna gidwmezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?