2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İnşallah canım çok saol. İzin alırken ben de çekiniyorum, patronlar konusunda haklısın maalesef. İdare edebiliyorsan bugün biraz dayan, çok yorma kendini. Akşam evde güzelce dinlenirsin yarına bir şeyin kalmaz inşallah.

canım benimm ya böyle şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki rabbim bize mucizesini nasip eder inşallah. dualarınızda eksik etmeyin nolur.sen bu konularda bilgilisin bildiğim kadarıyla
Canim her zaman dua ediyorum kendim ve sikintida olan tüm gebeler icin... rahim kapali bir kutu ve icinden ne cikacagini ancak Allah bilir. O kadar cok var ki sagliksiz denilip turp gibi dogan... sen bebegine inancini kaybetme insallah hicbirseycik cikmayacak. Hepimiz kaderimizdekini yasiyoruz mesela hamileligi sorunsuz giderken pat diye erken dogum yuzunden bebekler celebral palsi yani halk arasindaki adiyla spastik doguyorlar... bol bol dua edip tevekkul etmekten baska care yok. Mesela benim bahsettigim arkadasimin anne babasi akraba evliligi hala cocuklari evlenmis ve ailede zaten kalitsal kemik bozukluklari fln vardi ama cocuk turp gibi maasallah. Allah bilir ne olacagini.

S SUU canim dualarimiz seninle. rabbim saglikla kucagina almayi nasip edecem insallah. ben inaniyorum. her gece dua edecegim senin ve bebegin icin.

SUU canım geçmiş olsun, Rabbim'den gelene razıyız. Üzme kendini de bebeğini de annesi inşallah sağ salim sağlıkla doğacak bebeğin. Beslenmene dikkat et. Bol bol dua edicez elimizden başka birşey gelmez

inşallah canım,ewde çocuk olunca dinlenmekte pek mümkün olmuyor :) bugünü atlatayım da yarına kadar düzelme olmazsa gelmiyeceğim sanırım

inşallah canım,ewde çocuk olunca dinlenmekte pek mümkün olmuyor :) bugünü atlatayım da yarına kadar düzelme olmazsa gelmiyeceğim sanırım

Aynen canım, senden bebeğinden önemli değil boşver. Bence de evde dinlenmen iyi olur. Kaç senedir o şirkete emek veriyorsun, o kadar da idare etsinler.

Arkadaslar Allah'a sukurler olsun kardesimin sonuclari temiz cikti ciqerindeki kitle ilac tedavisiyle daqilmis.2 hafta daha yatip cikacak insaAllah 2 qundur bebeqimi bile hissetmiyodum moral bozukluqundan okadar sevindimki bebeqimde oynadi yani...Rabbim kimseyi korktuqu seylerle sinamasin herkese acil sifalar nasip etsin Allah'im...

Gözünüz aydin

amin canım, çook geçmiş olsun, Rabbim sewdiklerimiz ile sınamasın bizleri

Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun

Hadi gözün aydın ,cok sevindim.Hamilelerin duası kabul olur derler diye dualarımdaydı valla :)

Canım gözünüz aydın, çok sevindim. İçin rahatlamıştır.

Canım gözünüz aydın, çok sevindim. İçin rahatlamıştır.
Allah razi olsun...Hemde nasil rahatladi canim benim sorma her ziyarete qittiqimde yikiliyodum resmen 11 senedir tedavi qoruyo cunku tam hersey duzeldi derken tekrar basa donecez diye cok korktum.Sukurler olsun...

Ben de carsambada yim canım burda mesut beye gidiyorum ani olursa zaten burasını düşünüyorum özel olarak da mehmet Ali usluya gidiyorum bakalım Allah büyük o zamana araştırcam yine güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…