• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
2740gr doğdu oysaki 2400 demişti doktor.
:))
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Darısı sizlerin başına kızlar.
Ayy maşallah ikinize de gözünüz aydın olsun canımm güzel bebeğini kokla yerimize de darısı da bizim başımıza olsun :)

Ya aslında var ya salim kafayla düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaptığım tripler falan :KK70:
Aramızda kalsın :KK70: Şimdi onların ailede 36'yı geçen bebe yok zaten haliyle telaşlanıyorlar iyice sabırsızlandılar. E bizim kız ilk torun ve kız olması onu daha da değerli kılıyor çünkü eşimin anne tarafında 1 tane kız torun var. Onları anlıyorum ama söylemiycem tabi ki bunu onlara. Çok daralıyorum çok sıkılıyorum ilgi sevmiyorum hele birinin yok yere panik olmasından nefret ediyorum. İnadına yazmak istemiyorum haber vermek istemiyorum. Gereksiz bi sorumluluk yüklüyor sanki bu omzuma. Mesela dün akşam yemeğe kv'ye gidecektik arabamızın önüne bi kamyon park etmiş onun sahibini bulup çektirene kadar bi 15 dk geç gittik kapıyı açar açmaz 'ya sizden 10 dk bile haber alamasak, gelmeniz gereken saati 10 dk bile geçirseniz hemen doğuma mı gittiler de haber vermediler diye düşünüyorum' dedi gülerek. Valla giderim dedim böyle diceksen, ordan açıldı anlattım artık istemiyorum sormayın artık diye.
Çok iticiydim düşününce :KK70:

Tabi canım en çok sana soracak, yeri gelmişken hatırlayalım :KK70:

Ay hadi inşallah :KK70:

Yok ben canlı yayın yapıcam hiç merak etmeyin siz :KK70:

Sen kendini anltmışsın ama ben baya kendimi okumuş gibi hissettim:) oley yalnız değilim tamamen ilgi sevmemekten kaynaklı bence bunlar yoksa salim kafayla düşününce ben de hep dediğin noktaya gelirim :) ama napıyoruz çaktırmıyoruz :)

nilselen nilselen gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun insallah. kuzuya da masallah kilosu da epey iyimis :)

Bebegimi beklerken00 Bebegimi beklerken00 valla olmayacak bisey degil o sacmalamalar ben cok sahit oldum narkoz sonrasi komikliklere :))) annem mesela meme ameliyatindan cikinca aglamisti hastanede onun ameliyattan cikmasini bekleyenleri gorunce. cok beklettim sizi diye 1 saat boyunca tekrar tekrar ayni seyi soyledi. sanki ameliyati kendisi yapmis :D normalde birilerini bekletmekten isinden alikoymaktan cok cekinir cunku :))

Sen kendini anltmışsın ama ben baya kendimi okumuş gibi hissettim:) oley yalnız değilim tamamen ilgi sevmemekten kaynaklı bence bunlar yoksa salim kafayla düşününce ben de hep dediğin noktaya gelirim :) ama napıyoruz çaktırmıyoruz :)

Yani di mi nolcak kötü bişey olsa duyulur zaten, 10 dk merak etmek nedir bi bekle yarım saat 1 saat geçsin sonra meraklan. :KK67:
Çaktırmaa:KK5:

Ya aslında var ya salim kafayla düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaptığım tripler falan :KK70:
Aramızda kalsın :KK70: Şimdi onların ailede 36'yı geçen bebe yok zaten haliyle telaşlanıyorlar iyice sabırsızlandılar. E bizim kız ilk torun ve kız olması onu daha da değerli kılıyor çünkü eşimin anne tarafında 1 tane kız torun var. Onları anlıyorum ama söylemiycem tabi ki bunu onlara. Çok daralıyorum çok sıkılıyorum ilgi sevmiyorum hele birinin yok yere panik olmasından nefret ediyorum. İnadına yazmak istemiyorum haber vermek istemiyorum. Gereksiz bi sorumluluk yüklüyor sanki bu omzuma. Mesela dün akşam yemeğe kv'ye gidecektik arabamızın önüne bi kamyon park etmiş onun sahibini bulup çektirene kadar bi 15 dk geç gittik kapıyı açar açmaz 'ya sizden 10 dk bile haber alamasak, gelmeniz gereken saati 10 dk bile geçirseniz hemen doğuma mı gittiler de haber vermediler diye düşünüyorum' dedi gülerek. Valla giderim dedim böyle diceksen, ordan açıldı anlattım artık istemiyorum sormayın artık diye.
Çok iticiydim düşününce :KK70:

Tabi canım en çok sana soracak, yeri gelmişken hatırlayalım :KK70:

Ay hadi inşallah :KK70:

Yok ben canlı yayın yapıcam hiç merak etmeyin siz :KK70:

Çok normal ya,, farklı insanlar sorunca sıkılmıyo insan da aynı insanlar üstüste sorunca geriliyosun.. boşver bişey olmaz biraz iticilikten :))))))) telafi edersin doğumdan sonra :)

Hiç korkma cnm,, erken doğan başka bebişlerimiz de oldu ve çok sağlıklılar biliyosun. Ama tabi yatmaya devam,, ne kadar dursa kar :) iyi olucaksın inşallah :KK200:
Çok sağol canımm:KK200: ben de işte 3 olsun ciğerleri gelişsin yoksa içim rahat rabbime şükürler olsun bi sağlık sorunumuz yok:dua:

Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Ohhh masaAllah size :KK200: Rabbim anali babali buyutsun saqlikli hayirli omur nasip etsin insaAllah :KK36:

Benm de rahim ağzı 2 cm olmş. Bebek aşağı dayanmş artık baya. Her an olablr dedi dr progestan tedavisşne ve yatış moduna geçtik tekrar
Aynen bana da biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri dedi:dua: rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm anneler:anneadayı: seninle aynıyız bakalım nolucak çok boşluktayım:110:

Hala kasılma devam ediyor mu canm. Kasılma kaç dk da bir geliyor ve ne kadar sürüyor kronometre ile takip et canm.

Uf sıkılıyorum ya :D
Evet devam ediyor bi ara uyudum uyandığımda karnımın içi ağrıyordu ve kasılmış durumdaydı. tekrar uyudum tekrar aynı ağrıyla uyandım 1 dk kadar sürüyor yatınca daha çok ağrıyor ama. Dakikasını da mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama gerçekten takip edebildiğimden emin değilim çünkü sıkılıyorum kendimi dinlemekten:işsiz:

Bi dişimizi yaptırdık geldik hanımlar :)))) ağlıcaktım nerdeyse,, nasıl mutlu oldum anlatamam :) muhtemelen 5-6 kez daha gidicez ama olsun,, kuzum hem anestezi almamış oluyo hem de diş doktoruna alışıyo ki bunun için yirmi kere bile giderim gerekirse. Kadın tek kelimeyle muhteşem,,, gık bile dedirtmeden güle oynaya müdahele ediyo...hala inanamıyorum,, darısı diğer seansların başına inşallah :)))

Eklentiler

• IMG_5043.webp
    IMG_5043.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 89
Gözünaydın cnmmm :))) Allah analı babalı büyütsün inşallah. Detayları bekliyoruz iyice toprlandığın zaman :KK200:

Uf sıkılıyorum ya :KK70:
Evet devam ediyor bi ara uyudum uyandığımda karnımın içi ağrıyordu ve kasılmış durumdaydı. tekrar uyudum tekrar aynı ağrıyla uyandım 1 dk kadar sürüyor yatınca daha çok ağrıyor ama. Dakikasını da mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama gerçekten takip edebildiğimden emin değilim çünkü sıkılıyorum kendimi dinlemekten:işsiz:
Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.

Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.

Yok maalesef ya, çok yoğun olduğunu bilmesem kızabilirdim aslında ama 1 ay önceden bile randevu bulamıyorum çok tutulan biri olduğunu bildiğim için kızamıyorum. Sonuçta ben muayenedeyken başkasıyla konuşsa hoşuma gitmezdi:işsiz:

Uf sıkılıyorum ya :KK70:
Ay canm olur mi dinle ihmal etme. Bende dinlemesem sancim geldiğini anlamiykrdum. En azından hizlansin diye cabalamaya baslarsin

Back
X