• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Torununa sıkılmadı zaten de satış işi olunca, hani iş olunca sıkılıyor. Çok fazla çeyiz işi yaptı yoruldu artık.
Yoksa ben de çizip kesme işini yaparım zaten :)
Onu anladim canim zaten. satişta fena fikir değil ama evet baskasına yapınca sıkıcı geliyor haklı yani ;)

Muhtemelen tüm bunlar saydığım sebeplerden dolayı:))) Az kaldı canım sabret yarın bebeğin kucağında olacak ne güzel. Gunu yariladik bile hatta :)
Evet cnm çok şükür :)) bi de 12 den sonra yememe içmeme durumu var,, susuzluğa da dayanabilirsem gerisi kolay :)))

Ayyy ma

ayyy maşallah ne anlayışlı insanlar varr yaaa benim şapşiğim kendini hala rüyada sanıyo uyanip kendine gelemediki bi türlü :KK66:))
Saol cnm ,,, Bunlar tamamen ikincinin etkisi aslında.... ilkinde bebek ve göbek dışında başka problemler yaşadım dokuz ay boyunca,,, şimdi maaile ilkinde yaşadığım hamileliği telafi etmeye çalışıyolar aslında,, farkındayım ama dile getirmiyorum. İçten içe minnet duyup dua ediyorum sadece :)

Saol cnm ,,, Bunlar tamamen ikincinin etkisi aslında.... ilkinde bebek ve göbek dışında başka problemler yaşadım dokuz ay boyunca,,, şimdi maaile ilkinde yaşadığım hamileliği telafi etmeye çalışıyolar aslında,, farkındayım ama dile getirmiyorum. İçten içe minnet duyup dua ediyorum sadece :)
Artık bende güzel günlerin gelmesini sabırla beklyorum başta hiç böyle hayal etmemiştim

Benim doğumum güzel ve kolaydı Allah'a şükür inşallah bu minnaktada zorlanmam benimde ikinci daha zor oluyor diye morelimi bozmaya çalışıyorlar :110:

Benim ilk dogumumda kolaydi hic oyle korkuttuklari gibi zor degildi sukur simdi herkes ikinci daha kolay diyolar dr da dahil bunlara ama bebisimin dogum pozisyonu almasi gerek hala bas yukarda cunku gecen hafta kontroldede kilosu 3200 du gerci ilk kizimdada 4 kilo uzeri gelicek bebek diyodu dr 3200 dogmustu ultrason yaniltabiliyi insallah cok iri bi bebek olmaz ve donerde kolayca pirtlatiriz :)

Attım makineye 30 derece 400 devirde yıkadım, astım askıya.

Ben de aynen öyle hissediyorum dolu dolu ağustos anası olacağız biz :)
Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?
Aynen:))) uyumak zorundayım o yüzden. Çünkü en az bi lire su içiyorum gece normalde :KK43:
Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)

Cnm tek hatırladığım doktorun muhakkak odaya çıkar çıkmaz kahve ve kola içicek dediği. Şerbet falan da getirmişti hemşireler. Ama yemeği hatırlamıyorum bak :))
Tamamen mi uyutulacak?
O zaman başka tabi.

Cnm bu yastıkları mı annen yaptı??

Eveeet :) Önümüzdeki yıl ben de bu işe gireyim diyorum evden :D
Satar mı sence? Filli yastığımız var bi de, onu koymamıştım daha önce.

Back
X