Dünden beri çok fena olduğumu farkettim hanımlar ya. Herkese görev dağıtımı yaptım resmen. Dün çalışanlardan biri kurabiyeleri almaya gitti şişliden,, diğeri instaxa film aradı,,, eczacı arkadaşımdan vitamin istedim,, bugün kargodan kapı süsü alınıcak, fırından sandwichler,, kayınbiraderim gece gece araba koltuğunu almaya gitti arkadaştan,, babam kavanozları sardı paketledi... mağaza müdürümüz şerbetle kek yapıyo,,, kayınpederim doktora çikolata hazırlatıcak... ev evlikten işyerleri işyerliğinden çıktı oyun alanına döndü resmen :) babam her aradığımda ses tonunu biraz daha düşürmüş olduğu için bi de akşam üstüme alınıyorum çok afralı tafralısın bugün diye laf ettim! Patavatsızlığa bak. Sus otur bi şükret di mi! Yetmedi üstüne bu bavulu bu gece indiriceksiniz arabaya diye tutturDum ama neyse ki ikna edebildiler de uzatmadım. Eşimin sırtı ağrıyo eğilemiyo,,, ona da insan bi gelir bi sever yatmadan,, Deniz (en yakın arkadaşım) bile senden heyecanlı dedim! ((Allahtan cvp vermedi :)))) durum rezalet... bugün de sabah sekizde başladım aramalara... en sonunda git kendin doğur biz çıkışa gelelim dicekler :) bi kayınpederim benim kafadan,, dün eşime herşeyi sormuş, ikramlık yaptırdınız mı fotoğrafçı hazır mı vs diye ,, strese soktu beni diyo kocam. Bi de akşam arayıp hastane aynı hastane di mi falan diye sormuş,, Allahtan eşim anlamış ki adamcağız bu sabah için hazırlanıyo! Farketmesek sabahın köründe gidicekti boşuna :))) o da aslan burcu ya ondan heralde :))) artık sakinleşmem lazım ya,,, dokuz ayın rahatlığı gitti bambaşka bi hale girdim resmen. Niye böyle oldu acaba ya