• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Ayyy nasaAllah canim :nazar::KK200:sende kurtuldun hadi darisi basimiza :dua:

Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))

Eminimmm bu gece cok rahat uyuruz hahahahahaha
Saka maka ben düsündükce karnıma agrı giriyor,cok tuhaf oluyorum:/ yanii ilk ya bi de herhalde ondan daha bir heyecan oluyor?sen nasılsın? Daha rahat mısın?

selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari :KK70:
Senle aynı zamanlarda yapacağız herhalde doğumu birkaç gün falan fark atacaksın bana. Benim de beklenen tarih 10'u doktor da o civarda gelir dedi.
Ne güzel vücudun hazırlıyor kendini sırma saçlı oğlunun doğuşuna, sağlıkla doğduklarını da görelim inşallah :)

Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize

Gözün aydın, güle güle büyüt oğlunu. Boyu da kilosu da çok güzel, sağlıkla büyüsün sütün de gelmiştir bence doğum süreci başlayıp devam etti çünkü bayağı bir süre. İnşallah bol bol sütün olur. Sağlıkla evinize de gidin oğluşunla :)

selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari :KK70:

Masallah canımm,saglıkla kucagına almak nasip olsun insallah:)

Merqba canim anca yazabildim internet magduruyum birazcik bitmisss :KK43: biz Sundvik modelini aldik 449 tl icinin yataqina ordan deil baska biyerden bakicam :) kurduqumuz halinide attim simdi resmini...yan tarafi aciliyo oyizden hosuma qitti benim yuruduqu zaman kendiliqinden qirip yatabilsin diye :)
Bez torbasını nasıl taktın oraya o_O

Bugün giremedim foruma. Ancak fırsat bulabildim. Hazırlıklara devam ediyorum evde. Yalnız olunca ancak yapıyorum yavaş yavaş. Doğum yapan herkesin gözü aydın çok sevindim sağlıklı olmalarına. S SUU seni ilk günden bugüne kadar hep takdir ettim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor ama sen sonuna kadar savaştın belki ben senin kafar cesur olamazdım. Umarım bir mucize olur ve herşey güzel gönlüne göre olurda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. @ayshemina sanada sağlıklı doğumlar diliyorum. Sorunsuz sıkıntısız rahat bir doğum olur inşallah. Bizi ilk fırsatta haberdar et.

Hadi geçmiş olsun canım ne güzel ya daha dün konuşuyorduk bebiş karnındaydı şimdi kollarında harika bişey :)) darısı bizlere olsun o duyguları tatmak herkese nasip olsun :) bol sütlü, gazsız uykulu huzurlu günler dilerim :))

Ayyyy maaşallah:nazar: Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olur inşşşş:KK200:

Tabi evde kimsenin olmaması daha rahat şuan benim için eşimin yanında istediğim ve rahat ettiğim kıyafetlerle dolaşıyorum banyom rahat uzanıp her yere yatıyorum istediğim saat yiyorum belki dışarı çıkıyorum ama kv kp geldiğinde bu söylediklerim illaki kısıtlanacak ve geldiklerinde 3-4 ay kalacaklar şimdi bir tarafım kendimi erkenden kısıtlamayım diye geçirirken diğer tarafım yanımda hiç tanışım yok ya doğum gelirse naparım diyo.. Çelişkide kaldım kv bugün çağır hemen gelirim diyo çok iyi niyetli de biraz gelgitlerim var bunalıp daralabiliyorum kp biraz beni gerer diye tahmin ediyorum
Kv yalnız gelse nasıl olur canım ayarlaya bilirsen

Bende seni merak etmiştim canım hayırlı olsun ismiyle yaşasın ne tatlıdır şimdi o valla doğumlar oldukça ben heyecanlaniyorum

Oh maşallah bidiga nazar değmesin zamanında annesini üzmeden gelsin insallah:KK39:

Teşekkür ederiz canım. Bugün kontrole gittik. Sarılığı çıktı, bol bol emzirmeye çalışıyoruz işte :KK43: geçer umarım kısa zamanda
Senin de tarih netleşti demek. Harika :)
Benim kinin normal Doğum tarihi 10agustostu. :) ama beklemedi.
Sizinkilerin de kilosu maşallah. Daha vakit var kilo alırlar da.benimki 2740gr doğdu ama bana minnacık geldi, seninkiler de o kadar olurlar diye düşünüyorum.
Sağlıkla gelsinler de dışarda da büyürler. Süt önemli, bulgur, kuru dut hoşafı, humana still tea sürekli tüketiyorum. Öyle öyle arttı sütüm. Her geçen gün daha da artıyor gibi. Maalesef zamanından önce doğunca vücut aniden süt üretmiyor. Zaman alıyor. Umarım böyle sıkıntıların olmaz, foşurdar sütlerin :))

Amin canim benim... Canım sütun de artar sarılığı da geçer minnosun sen içini ferah tut. Süt arttırmak için yapılacakları saymışsın zaten bol su içmeyi ihmal etme. Aynı zamanda arch in söylediği solgar vitamin vardı onu da dene istersen. Birde başka bir arkadaşım galactago adında bir damla önerdi ona da bir bak istersen. Her şeyden önce de moralini hep yüksek tut, fırsat bulunca dinlenmeyi ihmal etme. Tecrübelerini de paylaş bizlerle habersiz birakmaHoppa

Evet cnm,, hakikaten sıkıntılı bi durum. Erkenden mayışık bi film açtırıcam eşime kız uyuduktan sonra,, öyle olunca daha kolay oluyo uyumak :))
Inşallah mışıl mışıl uyursun canım hava da musade etsin şartlar da inşallahı...Hoppa
Oh maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bir bebis daha oldu, Kilosu boyu cok guzel maşallah kirkbir kere minnosaHoppa

Cok sagol canım,insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)
Sen ikize göre 10 kg cok cok iyi almıssın masallah valla sana,ayrıca kızın ve oglusunun kilosu da ikize göre iyi yani takma hiç onu,kaldı ki dedigin gibi saglıklı olsun dünyaya geldikten sonra toparlarlar hemencik❤️

Amin canım inşallah hepimiz için.. ilk başlarda kilolarını takıyordum ama o kısmi atlamayı öğrendim şükür, çünkü doktorumuzun hep söylediği bir şey ikiz bunlar çok büyük olmayacak ve tek de olsa gelişimi olsun haftası iyi olsun kilo onemli değil. Burdan yola çıkarak bende artık sadece sağlıkla gelmelerine kanalize oldum. Yarın dualarimiz sizinle bizi habersiz bırakmayın..

Gözün aydın cnm cok sükur almissn bebegini kucagına darisi bizlerin basina Allah analı babalı buyutsn

Gözün aydin cnm ;) süt zamanla artacak merak etme Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin kilosu boyu cok iyi maasallah :nazar:

Back
X