• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Senle aynı zamanlarda yapacağız herhalde doğumu birkaç gün falan fark atacaksın bana. Benim de beklenen tarih 10'u doktor da o civarda gelir dedi.
Ne güzel vücudun hazırlıyor kendini sırma saçlı oğlunun doğuşuna, sağlıkla doğduklarını da görelim inşallah :)

amiin insallah. ama allah biliyor ya dun gece dedim bebis gelse de hastaneye mi gitsek klimali klimali rahat rahat yatardik diye :D

Masallah canımm,saglıkla kucagına almak nasip olsun insallah:)
sagol canim amin insallah hepimiz. senin de yarindi dimi? kacta?
Oh maşallah bidiga nazar değmesin zamanında annesini üzmeden gelsin insallah:KK39:

amin insallah hepimizin bebisler saglikla gelsin :KK68:

amiin insallah. ama allah biliyor ya dun gece dedim bebis gelse de hastaneye mi gitsek klimali klimali rahat rahat yatardik diye :KK70:

sagol canim amin insallah hepimiz. senin de yarindi dimi? kacta?

amin insallah hepimizin bebisler saglikla gelsin :KK68:

Evet cnm,yarın sabah 08:30 da kısmetse,cok heyecanlıyım coook :S

Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sancı süreci çekmen sütün için iyi olmuştur sütün gür olsun inşallah

Canim asma bez torbasinin ustunde cirt cirtli asma yeri varya :)
Hahahahahaha ay inanmıyorum elli kez elime aldım halbuki hiç fark etmemişim:KK70:ben de böyle yapmıştım hemen değiştirdim:KK9::KK70: ay ben onu kim bilir ne zaman fark ederdim:confused:

Eklentiler

• IMG_7581.webp
    IMG_7581.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 81
Eminimmm bu gece cok rahat uyuruz hahahahahaha
Saka maka ben düsündükce karnıma agrı giriyor,cok tuhaf oluyorum:/ yanii ilk ya bi de herhalde ondan daha bir heyecan oluyor?sen nasılsın? Daha rahat mısın?
Şu an çok acaip rahatlamış haldeyim. Duş aldım, kuaföre gittim,,, bardaklara kadar herşeyi hazırladım sardırdım arabaya gönderdim. rehavet çöktü :)) senin normal daha heyecanlı olman cnm. Herşey sürpriz olucak neticede :)))
A AysheDuru canim insallah yarin saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin,hayirli haberlerini bekliyor olacagiz yarin:)

Simge 84 Simge 84 canim senin de yarin miydi?

Oh maşallah bidiga nazar değmesin zamanında annesini üzmeden gelsin insallah:KK39:

Amin canim benim... Canım sütun de artar sarılığı da geçer minnosun sen içini ferah tut. Süt arttırmak için yapılacakları saymışsın zaten bol su içmeyi ihmal etme. Aynı zamanda arch in söylediği solgar vitamin vardı onu da dene istersen. Birde başka bir arkadaşım galactago adında bir damla önerdi ona da bir bak istersen. Her şeyden önce de moralini hep yüksek tut, fırsat bulunca dinlenmeyi ihmal etme. Tecrübelerini de paylaş bizlerle habersiz birakmaHoppa

Inşallah mışıl mışıl uyursun canım hava da musade etsin şartlar da inşallahı...Hoppa

Oh maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bir bebis daha oldu, Kilosu boyu cok guzel maşallah kirkbir kere minnosaHoppa

Amin canım inşallah hepimiz için.. ilk başlarda kilolarını takıyordum ama o kısmi atlamayı öğrendim şükür, çünkü doktorumuzun hep söylediği bir şey ikiz bunlar çok büyük olmayacak ve tek de olsa gelişimi olsun haftası iyi olsun kilo onemli değil. Burdan yola çıkarak bende artık sadece sağlıkla gelmelerine kanalize oldum. Yarın dualarimiz sizinle bizi habersiz bırakmayın..

sertk60 sertk60 Maşallah canım. .Sağlıkla mutlulukla büyüttün ins. :)

A AysheDuru ve Simge 84 Simge 84 size de yarin kolay bir doğum diliyorum. .Bebeklerinizi sağlıklı kucaklayin ins.♥

Çok çok teşekkürler hanımlar :KK200:

Hahahahahaha ay inanmıyorum elli kez elime aldım halbuki hiç fark etmemişim:KK70:ben de böyle yapmıştım hemen değiştirdim:KK9::KK70: ay ben onu kim bilir ne zaman fark ederdim:confused:
Olsun canim nolacak bende esim takinca qordum :halay: sen icindeki yataqidami ikeadan aldin fiyati neydi canim.markasi falan yari ortapedikmi ?

Kizlar bide bisey sorucam ya bu besiqe koyacaqimiz yataqin uzerine ekstra bisey daha koydunuzmu ? Annemler falan incecik bsye yapalim yun veya elyaftan diyo

Kizlar bide bisey sorucam ya bu besiqe koyacaqimiz yataqin uzerine ekstra bisey daha koydunuzmu ? Annemler falan incecik bsye yapalim yun veya elyaftan diyolar ama ben bebek sert yerde yatmasi qerek diye biluyorum.yanlismi biliyorum :KK64: siz naisl yaptiniz ?

Olsun canim nolacak bende esim takinca qordum :halay: sen icindeki yataqidami ikeadan aldin fiyati neydi canim.markasi falan yari ortapedikmi ?
Yok canım benim eşim mağazada satıyo, yatak aldığımız yerde eşime hediye yapmış fiyatını bilmiyorum o yüzden yarı ortapedik :21:markası uyum yatak diye geçiyo:super:

Kizlar bide bisey sorucam ya bu besiqe koyacaqimiz yataqin uzerine ekstra bisey daha koydunuzmu ? Annemler falan incecik bsye yapalim yun veya elyaftan diyolar ama ben bebek sert yerde yatmasi qerek diye biluyorum.yanlismi biliyorum :KK64: siz naisl yaptiniz ?
Bizimkiler ince elyaf yorgan serdiler ama ben reflü yastığında yatırcam o_O

Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))
Yarın için şimdiden hayırlı olsun canım :)
Sağlıkla olsun
Ağrısız sancısız olsun
Şipşak kolaycacık geçsin. Kuzuna kavuş biran evvel :KK200:

Back
X