• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım günaydın ikeanın hangi model beşiğini aldın ebatları ve fiyatı ne kadar canım birde yatağınıda mı ikeadan aldın onun fiyatı ne kadardı . Birde kurulumu zormu.
Merqba canim anca yazabildim internet magduruyum birazcik bitmisss :( biz Sundvik modelini aldik 449 tl icinin yataqina ordan deil baska biyerden bakicam :) kurduqumuz halinide attim simdi resmini...yan tarafi aciliyo oyizden hosuma qitti benim yuruduqu zaman kendiliqinden qirip yatabilsin diye :)

Eklentiler

• IMG-20170723-WA0014.webp
    IMG-20170723-WA0014.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 78
Selam nasılsınız kızlar ben sabahtan beri bir koşturmaca yine sabahın 10 nunda servis makinayı getirdi ve benim banyo hazır değildi :skandal:banyo dolabı çıkması gerekiyordu Allah'tan eşim evdeydi sonrası zaten kızımın kursu pazar derken anca eve attım kendimi daha pazardan alınanlar yerleşirken ve yemek yapılıcak ama vantilatör un karşısından kalkasim yok benim :ruh:

Oyyy bu kızın güzelliğine bak maşallah :) A AysheDuru canım akşam erken yatarsan falan şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolayca alırsın bebişini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
Çok çok saol cnm :) erken yatmaya çalışıcam ama bakalım olucak mı :)

selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari :D

Merhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.

nilselen nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P printemps gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60 sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru ve Simge 84 Simge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.

Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum:dondurma:
Teşekkür ederiz canım. Bugün kontrole gittik. Sarılığı çıktı, bol bol emzirmeye çalışıyoruz işte :( geçer umarım kısa zamanda
Senin de tarih netleşti demek. Harika :)
Benim kinin normal Doğum tarihi 10agustostu. :) ama beklemedi.
Sizinkilerin de kilosu maşallah. Daha vakit var kilo alırlar da.benimki 2740gr doğdu ama bana minnacık geldi, seninkiler de o kadar olurlar diye düşünüyorum.
Sağlıkla gelsinler de dışarda da büyürler. Süt önemli, bulgur, kuru dut hoşafı, humana still tea sürekli tüketiyorum. Öyle öyle arttı sütüm. Her geçen gün daha da artıyor gibi. Maalesef zamanından önce doğunca vücut aniden süt üretmiyor. Zaman alıyor. Umarım böyle sıkıntıların olmaz, foşurdar sütlerin :))

Amin canım bekleyen hepimizin darısı başına olsun inşallah. Şu içtiğim için ödem olmadığından bahsetmişsin hakkaten ben de aynı fikirdeyim şişmedi ayağım bacağım su çok içiyorum ona bağlıyorum, herkese tavsiye ediyorum bende. Ağustos anneleri olarak hepimiz aynı durumdayız gerçekten rabbim yardım etsin. Asıl ben doğum sonrasını merak ediyorum klima nasıl açıcaz, cam nasıl açıcaz o emzirirken oluşan fenalık terlemelerine önlem ne olacak. Artık sizlerin tecrübeleri onemli bu konuda:KK73:

Teşekkürler teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş kısmet bakalım 2,5 ları görsek şükür diyecegizHoppa nasıl güzel demişsin insana yaşam enerjisi veriyor diye tam karşılığı bu daha güzel anlatılamazdı ya.. :KK9:duş alıyorum daha saçlarım bir gram kurumamışken şıpır şıpır terlemeye başlıyorum gene, bildiğin kısır döngü :KK70:hepimize bol bol sabırlar ve serin ruh halleri diliyorum :KK6:
Klimayı açıcaz ama aynı odada oturmıcaz cnm. Başka çare yok gibi :(

Muhtemelen biraz zor olur erken yatmak heyecan vs, hele senin gibi aktif biri için ekstra zor ama zorla kendini dinlenmen gerek yarın için... gerçi sen tecrübelisin bunu biliyosun ama gene de uygulamak zor işte....
Evet cnm,, hakikaten sıkıntılı bi durum. Erkenden mayışık bi film açtırıcam eşime kız uyuduktan sonra,, öyle olunca daha kolay oluyo uyumak :))

Şimdide görüyorum manuelleri dediğin gibi korna gibi :) ama ben hiç rastlamadım annemin kullanmasına hatta kadının o kadar çok sütü gelirmiş ki eğilerek süpürge yapsam akar üstüme ıslatırdı hep derdi. Demekki bi şekilde boşalıyormuş göğüsleri ki alet falan kullanmamış hiç :)
merhaba agustos anneleri ben de agustos annesi olucam inşAllah.. kızım yedi yasında ve gögüslerim çocuk gögsü kadar olmasına ragmen vol sütüm olmuştu. ılık dusla masaj ve siyah erik kompostosu için bol bol.. hasta bezleri vardır ben onları gögsüme koyoyrdum gögüs pedi yetmiyordu:) ve sütünüzün bol olucagına inanıp oyle hayal edin kendinizi:)

A AysheDuru hayırlı doğumlar canım. Sağ Salim kucağına alırsın yarın sabah kuzunu İnşaAllah:) bol kahve içmeyi unutma ;) doktor zaten tavsiye etmişti ama sen özellikle önermiştin düzenli içtim hergün ve baş ağrım hiç olmadı Allah'a şükür :) sen de unutma. Spinal mi epidural mi olucak ?

Sabah altı buçukta orada olucaz, sekiz buçukta ameliyat :) ilk kızımın doğum anı 09:10 'du,, muhtemelen bu da öyle olur bi aksilik olmazsa :)
Rabbim bir nefeste kurtarsin canım benm inşallah herşey yolunda gider dualarımda olcaksin.. sakin olmaya caliş inşallah hersey çok güzel olucak senin gibi

A
merhaba agustos anneleri ben de agustos annesi olucam inşAllah.. kızım yedi yasında ve gögüslerim çocuk gögsü kadar olmasına ragmen vol sütüm olmuştu. ılık dusla masaj ve siyah erik kompostosu için bol bol.. hasta bezleri vardır ben onları gögsüme koyoyrdum gögüs pedi yetmiyordu:) ve sütünüzün bol olucagına inanıp oyle hayal edin kendinizi:)
ayyy siyah erik o kadar çok sütmü yapıyor
Şu mürdüm eriğinden bahsediyorsunız galiba dimi

Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize

Merhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.

nilselen nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P printemps gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60 sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru ve Simge 84 Simge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.

Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum:dondurma:

Cok sagol canım,insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)
Sen ikize göre 10 kg cok cok iyi almıssın masallah valla sana,ayrıca kızın ve oglusunun kilosu da ikize göre iyi yani takma hiç onu,kaldı ki dedigin gibi saglıklı olsun dünyaya geldikten sonra toparlarlar hemencik❤️

Oku
Selam nasılsınız kızlar ben sabahtan beri bir koşturmaca yine sabahın 10 nunda servis makinayı getirdi ve benim banyo hazır değildi :skandal:banyo dolabı çıkması gerekiyordu Allah'tan eşim evdeydi sonrası zaten kızımın kursu pazar derken anca eve attım kendimi daha pazardan alınanlar yerleşirken ve yemek yapılıcak ama vantilatör un karşısından kalkasim yok benim :ruh:
okurken nefes nefese kaldim :KK70:

Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize

Ay masallah yarın bizde insallah ayshemia ile böyle güzel haberlr veririz
Allah analı babalı boool sütlü büyütsün insallah:)

Back
X