Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunaydin allah anali babali büyütsün inşaallah darisi bize sağlıkla aminnHanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık![]()
Gözün aydın canimmmmm maşallah:) Allah analı babalı büyütsün.Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık![]()
Masallah cnm cok sukur ne guzel bebegin yaninda simdi darısı bizlerin basina gozun aydn cnm Rabbim saglikli hayrli uzun omur versin bebise sen naslnHanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık![]()
İlk zamanlar hemen gelmiyor canım. Bebek bol bol emsin, çenesinden uyar ya da ayaklarını gıdıkla. Onun dışında makina ile sağ. Bulgur, kırı dut hoşafı ve humana still tea içtim ben tabi ki bol bol da su. Öyle öyle sütüm günden güne arttı. Ama süt az ise takviye şart. Bebek sarılık olmasın. Doymayınca oluyor maalesef. Bebek gün içinde emsin bol bol. Gece yatarken bir takviye yap. Sonra yine emsin. Gelmesene süt bebeği memenden ayırma. Umarım yakın zamanda bol bol sütün olur. Ayrıca uyumak dinlenmek ve duş almak da sütü arttırıyor.Kızlar benim kız emiyor süt geliyormu anlamadık neyse hemşire mama takviyesi yaptı güzelce uyudu. Sanırım süt yetmiyor. Ama ben yinede sürekli emzirmeye çalışıyorum. durmadı gece sancısı var üşüttü hastahanede çok. İnşallah eve geçince düzelir. Sütü nasıl arttırabilirim.pompayla çektim resmen anca bir damla zor geliyor.
Cnm sende drmlar nasl dktora ne zamn gidicksn
Maşallah pes peşe güzel haberlerHanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık![]()
Cnm sende drmlar nasl dktora ne zamn gidicksn
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu oksun bebeğin sağlıkla büyüsün uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah...Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık![]()