- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
Çok saol canım benim :) amin hepimizinki inşallahCok guzeller cnm güle güle kullnsn pasq

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol canım benim :) amin hepimizinki inşallahCok guzeller cnm güle güle kullnsn pasq
Bizim evi su bastıdolu parçalarını keşke çekseydim cevizden büyük
![]()
2 hafta kadar bi gerilik vardı canım kontrole diye gittim gece sancim baslamis meger anlamadim hareketleri de cok az çıktı nts de..oyle olunca doktor eve göndermedi ciğer gelistiricimi yaptı hemen..butun gece nts bağlandı.. hareketlerinde değişme olmadi daha da yavaşladı.. iyiki eve gelmemişim.. gece doktorum msj attı yarın doğuma alabilirim selin seni diye..sabah geldi muayne etti açılma artmış doğum başlamış yani ama hareket de nerdeyse hiç yok öyle olunca hemen ameliyata aldı beni..35+5 de 33+ görünüyordu.. 2130 gr doğdu.. çok küçük ama sağlıkla büyücek insallah..hic sağlık sorunu yok çok şükür.. doğum lekeleri var popoda ve bacağında bayağı belirgin ve büyük.. kafama takmadım degil ilk gördüğümde ağladım genç kız olucak psikolojisini etkiler flan diye..ama doktoru 1_2yila geçeceğini söyledi .. cok sukur kuvoze girmedi direkt yanima geldi aldık evimize geldik ..oyle Canım hiç korkma gönlünü ferah tut sağlıkla doğucak inşallah..
Geçmiş olsun canımBizim evi su bastıdolu parçalarını keşke çekseydim cevizden büyük
![]()
Sağol canım ben biraz sildim şimdi kaynanam geldi o temizlik yapıyo başıma ağrı girdi uzandım yatıyorum vallaÇok geçmiş olsun, yanında yardımcı olabilecek biri var mı temizlemek için?
Sağolasın canımmGeçmiş olsun canım![]()
Az daha bekler inşallah bebişin, biraz daha zamanı gelir de öyle doğar. Sancılarının durmasınan sevindim, haberdar etmeyi unutma :)
Ben de o kadar seviyorum ki hamile olmayı, arada düşünüyorum yahu doğunca boşluğa düşer miyim acaba diye. Gerçi şimdi hareket ettiğinde hissedip görebiliyorum sadece doğduğunda kucağıma da alacağım, görebileceğim, artık tamamen gerçek olacak ama içimdeki hamile bu haline de hayran :)
Eksikler hiç bitmez ki, doğduktan sonra da olacak bir sürü eksik, sen kendini yormamaya çalış yine de çok fazla. Hepsini tek seferde yıkayıp ütülemek çok zor olmuştur eminim, Allah yardım etsin. Doktorun da keşke azıcık daha beklese. Birkaç gün daha bekleyelim desen sonra pişman ediyor doktorlar da onu dediğine, ben uyardım bak sorumluluk sende falan diye, sen yine de dene birkaç gün daha eklemeyi istersen.
Ay ne güzel olmuş annesi eşyaları, nasıl da güzel düzenlemişsin her şeyi. Bir sürü şey mavi ve tonlarında ya, çok uyumlu duruyor :)
Geçmiş olsun canımSağol canım ben biraz sildim şimdi kaynanam geldi o temizlik yapıyo başıma ağrı girdi uzandım yatıyorum valla![]()
Çok geçmiş olsun ya, olacak iş değil vallahi, temizlenir bir an önce de bir daha olmaz inşallah. Bana da yavaş yavaş haber geliyor banyosunu su basan falan varmış. Tanıdıkların yanındakiler falan doludan yaralanmış, kadının birinin kafası kanamış, kardeşimin vücudu morarmış. Bu nedir dedim ya, 2 haftada ikinci kez böyle deliriyor yağmur, dengesi şaştı şehrin, ağaçlar azaldıkça daha kötüsünün olmasından korkuyorum artık. İyice çöl yağmurlarına döndü çünkü.Sağol canım ben biraz sildim şimdi kaynanam geldi o temizlik yapıyo başıma ağrı girdi uzandım yatıyorum valla![]()
Bencillik değil bence ya, farklı bir haz. Doğduktan sonra da bize bağlı olacaklar bir süre ama şimdi ne yesen ne içsen, hangi hareketi yapsan bebekle yapıyorsun ya hem de onun için yapıyorsun tabi, beni o mutlu ediyor sanırım. Deli gibi bir haz almaya başladım hamilelikten biterayakAy bu kadar olur bir benim sanıyodum hamile olmayı seven. Tamam zorlukları var ama içimde onlarla beraber olmak acaip bir haz veriyor. Sadece ucumuz arasinda ozel bir sey paylasiyoruz. Hatta kendimi sorguladım çok mu bencilce düşünüyorum şimdi sadece bana özel ya ondan mı böyle dedim. Ay kıskanç mı olucam paylaşımsiz mı olucam ki dedim panik yaptim iyiden iyiye cunku bu duyguları gerçekten barındırmam kendimde, tuhaf hissediyorum acaba boşluğa mı dusucem dedim kafamda deli sorular, tek tesellim kucaklayıp görecek olmanın daha büyük bir mutluluk verecek olduğunu düşünmek...
aynen canim bundan bahsediyorum ama seninki baya uzun surdu sanirim. gittigim klinikte 1 saatlik bir egitim vereceklermis. emzirme bebek nasil tutulur vs. seninki kadar kapsamli olur mu bilmiyorum. ve ucretliymis. biraz o yuzden sordum. deger mi degmez mi diye :)Bahsettigin şey mi bilmiyorum ama Gebe okulunda lohusalık dönemi ile ilgli de eğitim verdiler. Yanı bence güzeldi, videolarda izliyordum ama oyuncak bebekle filan bebeği yıkadık, kucağımiza aldık, gazını çıkardık vs. Protez meme vardı sagmayi, emzirmeyi filan gördük. O dönemde yapılacaklar, nasıl beslenmeli, nasıl spor yapmalı, kimden nasıl yardim almali, nasil korunmali gibi şeyler hakkında bilgi verdiler.
Hımmm bizim 2 gün 2ser saat sürdü ama 1 saate de biterdi yani hızlı anlatilsa:) Ama ücretli değer mi bilemedim. Devlet hastanelerinde vardır eğitim ücretsiz bence bi kadın doğum hastanesini arayıp sorabilirsin.aynen canim bundan bahsediyorum ama seninki baya uzun surdu sanirim. gittigim klinikte 1 saatlik bir egitim vereceklermis. emzirme bebek nasil tutulur vs. seninki kadar kapsamli olur mu bilmiyorum. ve ucretliymis. biraz o yuzden sordum. deger mi degmez mi diye :)
Ahaha aynen teoride her şey tamam :))) pratikte nasıl olacak acaba.Emzirmeyi saqlik ocaqindada anlattilar iyice oqrendimde dur bakalim bebek olunca elim ayaqima dolasmazsa iyi![]()
Ben sürüyorum ama bastırmadan:) O kadarcık dokunuşla bir şey olmaz bence yaaa. Hiç mi bir şey değmiyor göğse sutyen bile bi baskı uyguluyor sonuçtaKızlar bu arada ben hala göğüs kremine başlayamadım. Yani evde var doğumu tetiklerse diye elim gitmiyor sürmeye bir türlü :) Bir şey olmaz dimi, siz kullanıyor musunuz?