Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim rahim ağzını zorlamış ve Doğum yoluna girmiş suyum gelmek üzereymiş 2 doz tek seferde ciğer geliştirici iğne yaptılar veyatışım yapıldı 2 gün daha sıkmam gerekiyorumarım sabredebilir bebeğim.
Işte o hiç yapamayacağım bir şey:))) Çok pasif biriyim hiç huyum değildir hesap şormak. Neyse ya aman... Hiç takmayacağım.ona yapacak birsey yok malesef canim. milletin agzi ne yaparsan yap kapanmiyor. cok sinirlendiysen ya da kirildiysan da tutma icinde soyle :)
Nereymiş orası konum at ahahhaKocaman dolu yağıyor sagnak yağış şimşekler çakıyor![]()
Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.
en guzeli. o zaman bosver canim tika kulaklarini onlar kârda sansin kendini senin kaybettigin hic bisey yokIşte o hiç yapamayacağım bir şey:))) Çok pasif biriyim hiç huyum değildir hesap şormak. Neyse ya aman... Hiç takmayacağım.
en guzeli. o zaman bosver canim tika kulaklarini onlar kârda sansin kendini senin kaybettigin hic bisey yok![]()
Bahsettigin şey mi bilmiyorum ama Gebe okulunda lohusalık dönemi ile ilgli de eğitim verdiler. Yanı bence güzeldi, videolarda izliyordum ama oyuncak bebekle filan bebeği yıkadık, kucağımiza aldık, gazını çıkardık vs. Protez meme vardı sagmayi, emzirmeyi filan gördük. O dönemde yapılacaklar, nasıl beslenmeli, nasıl spor yapmalı, kimden nasıl yardim almali, nasil korunmali gibi şeyler hakkında bilgi verdiler.bu arada lohusalik egitimi alan arkadaslar, nasil bi egitim aldiniz? ucretli miydi? suresi ne kadardi? gittiginize degdi mi? sorularimi cevaplarsaniz cok seviniciiim :)
Bugn nts ye girdim sadece çok çok merak ediyorum kilosunu filan ctesi kontrolüm var. Senin ne kadar? Ne kadardr bu zamanda acabaBende sancı ve lekeyle gitmiştim adalat crono diye bi ilaç verdi. Aslında tansiyon ilacıymış ama rahim gevşetici olarakda veriliyomuş. Günde 3 kez kullandım ilk 3-4 gün şimdi günde 2 kez alıyorum ve magnezyum içiyorum. Magnezyum içmiyim hemen kasıklarım ağrıyo. İşte 37. Haftayı doldurup ilacı bırakıcaz. Ciğer geliştirici bana da yaptısağlıkla gelsin yavrularımız seninki kaç kg?
Canım selam, maşallah yavruna. Uyusun da büyüsün :)) Geçmiş olsun bu arada, yenidoğan bebeklerde sarılık çok yaygın. Bir kaç güne geçer, canını sıkma. Sütün de artmış ne güzel. Darısı başımıza inşallah. :) Tecrübelerini yaz arada. Ben pek çok şeyi son günlere sıkıştırdığım için bu aralar baya eksik kapattım, mutlaka alın dediğin bir şey varsa alalım hemen. Humana still tea demişsin mesela, bugün yarın alıcam onu da.Maşallah birbirimize
alışıyoruz. Ben onun ağlamalarını ve sebeplerini çözmeye çalışırken o da emme hızını ve gücünü arttırdı :)
Başka işi Yok zaten, em, uyu, ağla, tuvalet yap vs hepsini tekrar et :) sarılık olmuş, o yüzden gece 1,5-2 saatte bir kalkıp emzirdim, uykusuzluktan ölüyorum
Geçsin de şu pis sarılık, razıyız artık uykusuzluğa.
Ay istanbulda da olduÇanakkalecikin çıkın gelin
![]()
Çok saol cnm,, hepiniz için dua ettim ameliyatta. Valla insana kendi çocuğu zaten hep güzel görünürmüş ama Duru gerçekten çok tertemiz çok güzel doğdu :)))) inşallah huyu da öyle olur :)
Amin canım. İnşallah ömrü de kendi kadar güzel olur Duru bebeğin :)Çok saol cnm,, hepiniz için dua ettim ameliyatta. Valla insana kendi çocuğu zaten hep güzel görünürmüş ama Duru gerçekten çok tertemiz çok güzel doğdu :)))) inşallah huyu da öyle olur :)
Brewers yeast with b12 solgararch2401 canim senin sut olsun diye kullandiqin ilacin adi neydi ?