• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğim rahim ağzını zorlamış ve Doğum yoluna girmiş suyum gelmek üzereymiş 2 doz tek seferde ciğer geliştirici iğne yaptılar veyatışım yapıldı 2 gün daha sıkmam gerekiyorumarım sabredebilir bebeğim.

hangi hastanedesin canm.. Allahim yardimcin olsun. bebegini sagsaglim kucagina alirsin insallah. suan kac haftaliksin ve doktor ne diyor dogumla ilgili.

ona yapacak birsey yok malesef canim. milletin agzi ne yaparsan yap kapanmiyor. cok sinirlendiysen ya da kirildiysan da tutma icinde soyle :)
Işte o hiç yapamayacağım bir şey:))) Çok pasif biriyim hiç huyum değildir hesap şormak. Neyse ya aman... Hiç takmayacağım.

Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.

bu arada lohusalik egitimi alan arkadaslar, nasil bi egitim aldiniz? ucretli miydi? suresi ne kadardi? gittiginize degdi mi? sorularimi cevaplarsaniz cok seviniciiim :)

bu arada lohusalik egitimi alan arkadaslar, nasil bi egitim aldiniz? ucretli miydi? suresi ne kadardi? gittiginize degdi mi? sorularimi cevaplarsaniz cok seviniciiim :)
Bahsettigin şey mi bilmiyorum ama Gebe okulunda lohusalık dönemi ile ilgli de eğitim verdiler. Yanı bence güzeldi, videolarda izliyordum ama oyuncak bebekle filan bebeği yıkadık, kucağımiza aldık, gazını çıkardık vs. Protez meme vardı sagmayi, emzirmeyi filan gördük. O dönemde yapılacaklar, nasıl beslenmeli, nasıl spor yapmalı, kimden nasıl yardim almali, nasil korunmali gibi şeyler hakkında bilgi verdiler.

Kızlar selamlar :))

Sizleri çok özledim :) Başlığımız ben yokken ne kadar da güzel haberlerle dolmuş. Doğum yapan bütün arkadaşlarımızın gözü aydın. Hepsini Allah bebeklerini analı babalı büyütsün.:KK200: Bizlere de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah. :dua:

Ben son 3 gündür çook yoğun şekilde evde hazırlıklarla boğuşuyorum. O kadar çok ütü yaptım ki ütüyü bozdum öyle söyliyim size :) Sonra kaç makina çamaşır yıkandığını sayamadım :) Bebek çantasının da çok büyük bir kısmı hazırladım. Doğuma %85 hazır sayılırım yani. Geri kalanı için de bir kaç güne ihtiyacım var. :KK24: Evde bütün günüm bu hazırlıklarla geçtiği için son günlerde nete giremedim. Ama son yarım saattir falan geçmişi okuyorum neredeyse her sayfada ayrı bir heyecan, ayrı bir doğum haberi var :) Maşallah. Artık hazırlıkları biraz yavaştan alıcağıma göre, burada daha çok vakit geçirebilicem inşallah. Yalnız siz sırayla doğumlara gidiyorsunuz ben burda hala bugün bile netten bir sürü şey siparişi verdim. Eksik bitmiyor :)))

Cumartesi günü de kontrol var, inşallah ondan da güzel haberler alırız. Benim doktorum doğum için 12 Ağustos'u 1 gün bile geçirmem dedi :( Yani 41.haftayı kesinlikle bekleymicez. Aslında ben biraz daha bekleme taraftarıydım ama sanırım eğer gününe kadar gelmezse ya suni sancı vericek ya da sezeryan olucak. Biz de haberler böyle, şimdi biraz daha geçmiş sayfaları karıştırıyım yazarım yine :)

Bende sancı ve lekeyle gitmiştim adalat crono diye bi ilaç verdi. Aslında tansiyon ilacıymış ama rahim gevşetici olarakda veriliyomuş. Günde 3 kez kullandım ilk 3-4 gün şimdi günde 2 kez alıyorum ve magnezyum içiyorum. Magnezyum içmiyim hemen kasıklarım ağrıyo. İşte 37. Haftayı doldurup ilacı bırakıcaz. Ciğer geliştirici bana da yaptı :dua: sağlıkla gelsin yavrularımız seninki kaç kg?
Bugn nts ye girdim sadece çok çok merak ediyorum kilosunu filan ctesi kontrolüm var. Senin ne kadar? Ne kadardr bu zamanda acaba

Maşallah birbirimize

alışıyoruz. Ben onun ağlamalarını ve sebeplerini çözmeye çalışırken o da emme hızını ve gücünü arttırdı :)
Başka işi Yok zaten, em, uyu, ağla, tuvalet yap vs hepsini tekrar et :) sarılık olmuş, o yüzden gece 1,5-2 saatte bir kalkıp emzirdim, uykusuzluktan ölüyorum :KK43:
Geçsin de şu pis sarılık, razıyız artık uykusuzluğa.
Canım selam, maşallah yavruna. Uyusun da büyüsün :)) Geçmiş olsun bu arada, yenidoğan bebeklerde sarılık çok yaygın. Bir kaç güne geçer, canını sıkma. Sütün de artmış ne güzel. Darısı başımıza inşallah. :) Tecrübelerini yaz arada. Ben pek çok şeyi son günlere sıkıştırdığım için bu aralar baya eksik kapattım, mutlaka alın dediğin bir şey varsa alalım hemen. Humana still tea demişsin mesela, bugün yarın alıcam onu da.

A AysheDuru canım benim gözün aydın. İkinci prensesine de kavuşmuşsun :) Eminim o da ablası gibi çok tatlı ve güzel bir kızdır. :KK200::KK200: Darısı başımıza bizleri de dualarınızdan eksik etmeyin :)
Çok saol cnm,, hepiniz için dua ettim ameliyatta. Valla insana kendi çocuğu zaten hep güzel görünürmüş ama Duru gerçekten çok tertemiz çok güzel doğdu :)))) inşallah huyu da öyle olur :)

Kızlar bugün doktora gittim 38+3te sezaryene alırım drdi doktor , ben normal doğumdan korkuyorum da sezaryen tercih ediyorum o yüzden , 38 de bana erken gibi geldi ya, 39da bari alsaydı da kızım biraz daha büyüseydi içerde diye düşünüyorum, sizin doktorlarınız sezaryen için ne Zaman yaparım diypr

Çok saol cnm,, hepiniz için dua ettim ameliyatta. Valla insana kendi çocuğu zaten hep güzel görünürmüş ama Duru gerçekten çok tertemiz çok güzel doğdu :)))) inşallah huyu da öyle olur :)
Amin canım. İnşallah ömrü de kendi kadar güzel olur Duru bebeğin :) :KK200:

Back
X