• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün doktor randevum ilk kez nst ye girdim. Sonuç kağıdında sadece kalp ritmi grafiği gibi titreşimler vardı doktor sonucu pek beğenmedi .O titreşimlerin ara ara ani yükselişler yapmasını bekleriz biz dedi. Bu sonuç bizi korkuttu dedi.Çikolata,meyve suyu gibi birşeyler yiyip içerek biraz yürüdükten sonra tekrar deneyelim dedi. İkinci nst de biraz daha o titreşimler ani inişli çıkışlıydı. Tamam şimdi beklediğim gibi dedi. Ama o kadar tatlı yemeye hareket etmese şaşardım. Ama zaten normalde de çok fazla hareket eden bir bebk değil. Çok tuhaf bir çocuk. Ara ara düşündükçe,beni korkutuyor. Gerçi bu saatten sonra yapacacak birşey de yok. İlk zamanlardan beri böyle hafif hareketli.Aramızda 2 hafta ve 6 hafta olan hamile arkadaşlarım var onlar sürekli hiç durmadığından, fıldır fıldır döndüğünden bahsediyorlar, ben hayretler içinde dinliyorum onları adeta. Bı arada yaklaşık 24. Haftadan beri de başı aşağıda, hiç mi sıkılıp yer falan değiştirmezsin be çocuğum. Öylece aynı pozisyonda duruyor demek ki.Bir problem mi var acaba?Kafam sabahtan beri çok bulanık.
Ay beni anlattın resmen. Huzursuz bir tip değilim ama kendi kendime vesvese yapıyorum 2 aydır filan ters duruyo çock sadeve tek bi tarafta az az hareket ediyor:rolleyes: zaten hamilelğimn başndan beri beni korkutuyor bu çocuk:KK70: sağlıklı olsun hepsi inşallah. Ben seni okuyunca rahatladım sen de aynısından oldğnu bil ve rahatla diye yazdm

Bugün doktor randevum ilk kez nst ye girdim. Sonuç kağıdında sadece kalp ritmi grafiği gibi titreşimler vardı doktor sonucu pek beğenmedi .O titreşimlerin ara ara ani yükselişler yapmasını bekleriz biz dedi. Bu sonuç bizi korkuttu dedi.Çikolata,meyve suyu gibi birşeyler yiyip içerek biraz yürüdükten sonra tekrar deneyelim dedi. İkinci nst de biraz daha o titreşimler ani inişli çıkışlıydı. Tamam şimdi beklediğim gibi dedi. Ama o kadar tatlı yemeye hareket etmese şaşardım. Ama zaten normalde de çok fazla hareket eden bir bebk değil. Çok tuhaf bir çocuk. Ara ara düşündükçe,beni korkutuyor. Gerçi bu saatten sonra yapacacak birşey de yok. İlk zamanlardan beri böyle hafif hareketli.Aramızda 2 hafta ve 6 hafta olan hamile arkadaşlarım var onlar sürekli hiç durmadığından, fıldır fıldır döndüğünden bahsediyorlar, ben hayretler içinde dinliyorum onları adeta. Bı arada yaklaşık 24. Haftadan beri de başı aşağıda, hiç mi sıkılıp yer falan değiştirmezsin be çocuğum. Öylece aynı pozisyonda duruyor demek ki.Bir problem mi var acaba?Kafam sabahtan beri çok bulanık.
Bugun benim nst de aynıydi canım bebegin uyku zamanına denk geldi çünkü muayene sırasında hareketliydi sonra uyuduğunu anladım zaten hatta hemşireye dedim ama acemiydi kaldırdı beni halbuki tam kaldırdıği zaman uyandığınıda hissettim. Biraz dolaştıktan sonra tekrar cekildim iyi çıktı. Benim bir arkadaşım ilk hamileliğinde hiç hissetmemiş bebeği ama gayet sağlıklı bir kızı oldu. Acaba eşin pozisyonuyla alakalı olabilir mi seninde? Ve benim bıdışta 24. Haftadan beri başgeliş pozisyonunda çok kontrole gittik hiç dönmedi hatta hangi doktora gittiysem sordum daha iyi olduğunu söylediler ve simdiden sonrada dönmezler inşallah

merhaba eşim saglıkçı ve 5.günün çok geç oldugunu soylüyor ayrıca hastanede aldırtmayıp saglık ocagında aldırabilirsiniz iki kere canı yanmasın bebişin.. biz oyle yapıcaz... saglık ocagı almak zorunda topuk kanını ama haataneye soyliyebilirsinizi istemediginizi:)

bunu da yazdim aklimin bi kosesine. tesekkurler canim :KK68:

Canim emin ol ayni sorular bende 9 aydir var qecmek bilmedi bi turlu...benimkide ole cok hareketli deil ara sira azaldiqi veya fazlalastiqi oluyo sen beni rahatlattin yalniz deilmisim sende rahatla diye yazdim :):) bide qecen qun 2 kadin vardi onlarla konustumda nerdeyse 9 aydir bebeqi hic hissetmedik diyebiliriz dediler cok sasirdim suan ikisinin cocukalrida okadar saqlikli zekilerki masaAllah demekki o biraz bebeqin kendisiyle alakali takmamaya calisiyorum bende fazla sende takma canim :)

Benim de ilk gebeliğim canım. Senin ne zaman çıktı sancın peki? Ne zaman gittin kontrole?
Dün akşamüstü çıktı. Kontrolden sonra nst çekildim aç karnına olunca bebek hareket etmedi Dr tekrar istedi nst yemek tatlı yiyince tekrar çekildim bu sefer sancı da çıktı..

Daha önce normal doğum yapmış birine ikinci gebelikte çatı muayenesi yapılır mı kızlar bilginiz varmi

benim de ara ara ani yukselisler yoktu diye hatirliyorum nst kagidinda. eve gidince bakacagim ama seninkinin goruntusunu merak ettim canim simdi.
hareketlere gelince baskasinin karnini bilemedigim icin ben de artik dusunuyorum acaba bu hareket az miiiii normal miiiiii:KK51:

Back
X