- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 37
Sancılarım çok devam etmiyor ama bebek Doğum kanalına girmiş canım geliyor yaniCanm devam mı ediyor sancıların? Neden alıyor yarın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancılarım çok devam etmiyor ama bebek Doğum kanalına girmiş canım geliyor yaniCanm devam mı ediyor sancıların? Neden alıyor yarın
Benim belden giriyordu bıçak sokar gibi farklı bir ağrıydı ben dehşet adet sancısı çekerim ama Doğum sancısı başkaydıKızlar adet ağrısı gibi inceden sızlıyorum daha önce doğum yapmış olan hanımlar normal bir durum mudur?
Usutmus veya kendimi çok yormuş olabilirim o zaman.. Sağolasın canım..Benim belden giriyordu bıçak sokar gibi farklı bir ağrıydı ben dehşet adet sancısı çekerim ama Doğum sancısı başkaydı
ağrı uyutmuyorsa bir duş al bakalım farkedecek mi şiddetlenir veya yatırmayacak kıvamda ise düzenli sıklaşmasını takip et bakalım hadi hayırlısıİ
Usutmus veya kendimi çok yormuş olabilirim o zaman.. Sağolasın canım..
Peki canım. Takip edeyim bakayım sıklığı ne olacak :)A
ağrı uyutmuyorsa bir duş al bakalım farkedecek mi şiddetlenir veya yatırmayacak kıvamda ise düzenli sıklaşmasını takip et bakalım hadi hayırlısı
Canim korkma bence doqum ufaktan basliyo olabilir senin yerinde olsam bende beklerdim qaliba :) icin rahat etsin istiyosan bi acile qit nolur nolmaz aklinda suphe kalmasin o akintinin ole qelmesi nisan qibi qeliyo bana ama hadi hayorlisi :):)Ya ben biraz korkuyorum.
Kesilen akıntı daha kanlı gelmeye başladı, kan görünce korkuyorum. Hafiften sancım da var diyebilirim artık. Bi acile mi gitsem?
Bebek hareketleri devam ediyor ama ben korkuyorum risk almasa mıydım keşke?
Ya inşallah öyledir bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorumCanim korkma bence doqum ufaktan basliyo olabilir senin yerinde olsam bende beklerdim qaliba :) icin rahat etsin istiyosan bi acile qit nolur nolmaz aklinda suphe kalmasin o akintinin ole qelmesi nisan qibi qeliyo bana ama hadi hayorlisi :):)
Aman aman aklina ole seyler qetirme hicbisecik olmaz ipek boceqine dort qozle bekliyoruz biz onuYa inşallah öyledir bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum![]()
Aman aman aklina ole seyler qetirme hicbisecik olmaz ipek boceqine dort qozle bekliyoruz biz onuqercekten suan rahatsizsan git bi acile aksatma canim kiyamam
![]()
Nasılsın canım varmı bir gelişme
İnşallah iyidir. Kasılmaları takip ediyorum şimdi. Sancılar şiddetlenince giderim sanırım. Dişi kuş enerjisini de avmlerde harcadım zaten yaa
Neyse ki şu saate kadar sadece 4 kere uyanarak uykumu almıştım![]()
Nasılsın canım varmı bir gelişme
Rabbim korusun meleklerimizi haraketliyse bu seni rahatlatır ama sen kanlı akinti devam ediyorsa yine ihmal etme ben sancisiz gittiğim için kendi sancim nasıl hiç bilmiyorum ama bence doğumun başlamış keşke böyle zamanlarda bir ebemiz olsa bize özel istediğiniz saatte arayabilicegimiz dabisabilicegimiz insan şüpheye düşüyor doğrumu yapıyorum diye
Ya şöyle oluyor aslında, beni uykumdan uyandıracak kadar sert kasılmalar yaşadım 12 den 3 buçuğa kadar, ama sancı diyebileceğim bi ağrı yaşamadım. Hava da serin gibi olduğundan pencereler de kapalı, üşütmediğime eminim ama ishal de var. Ona yordum ağrıları. Saatlik tuvalet ziyaretleri sırasında kesilen kahverengimsi akıntının kanlı sümüksü bir şekilde geri döndüğünü gördüm ve korktum. Adet sancısı gibi bir sancı eşlik ediyordu çünkü. Karın kasılmalarım da devam ediyor. Ama bebişin hareketlerini hissediyorum çok şükür. En çok ona bişey olacak diye korkuyorum. Ne doğumdan ne sancıdan hiç. Doktor bize bıraktığı için sorumluluğu çok hissediyorum. İnşallah normal bir süreçtir bu...
Şu an kasılmaları takip ediyorum. Sancım da biraz artıyor nefes al-ver yaparak rahatlıyorum. Eşimi uyandırmadım. İnşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.
Rabbim korusun meleklerimizi haraketliyse bu seni rahatlatır ama sen kanlı akinti devam ediyorsa yine ihmal etme ben sancisiz gittiğim için kendi sancim nasıl hiç bilmiyorum ama bence doğumun başlamış keşke böyle zamanlarda bir ebemiz olsa bize özel istediğiniz saatte arayabilicegimiz dabisabilicegimiz insan şüpheye düşüyor doğrumu yapıyorum diye