• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar doğuran var mı Perşembe'den sonra ?
Bide tecrübeli anneler bişey soracam bebeğim sadece solu emiyor yara oldu artk kendimi sıkarak emziriyorum lanolin sürdün ama onu kullandıktan sonra sanki soğudu memeden çok aç olursa çok uğraşınca emiyor sağ tarafı hiç emmiyor şişmek üzere birikti bayağı sağılacak kadar da değil hepsi için önerisi olan var mı yara ve sağ meme nasıl emzirecem
Yara olmasın diye lanolin sürüp kalkan takıyorum canım. Şu sıralar Kalkan'ı uzun süre takınca meme uzu değil de Kalkan'ın değdiği kenarlar kaşınmaya başladı, terle birleşince. O yüzden arada ped arada Kalkan takmak lazım.
Diğer memen için bir bilgim Yok canım, ucu mu küçük diye rahat edemiyor acaba. Parmağında meme ucunu bebeğin damağına doğru it ki yapıltırabilsin damağına, yoksa o kadar profesyonel değiller henüz.

Kızlar günaydın .. depend i hangi beden aldınız acaba büyük boymu almalıyım orta boy mu karar veremedim
Canım ben büyük boy aldım. Normalde m bedenim ama tam olur gibi geldi büyük boy. .

Süt sol memede var sabah bayağı emdi kustu bayağı da rahatladım demek ki süt var diye duş aldım dün ondan sonra arttı bence de sen hergün aldın mı duş bugün sargı çıkaracam öncesinde yine bi duş alsam mı ya anneme kalsa bir hafta Sudan uzak dur diyo kendisi çok çekmiş bilemedim
Komposto içiyorum meyve ve suya dikkat ediyorum inşallah düzelir ya
Milupa rezene almış eşim humana mı alayım fark var mıdır sence
Bide son olarak sargı çıkarınca batigon u nasıl ve kaç gün kullandın
Canım hergün hatta günde iki kez duş aldım.
Duş suyunu Soğuk yapma, sıcak ılık olsun.
Kanallar çalışır, süt artar.
Rezene olması önemli bence çayın, sütteki gazı da engelliyor, bebek rahat ediyor. Humana içtim ben ama içeriklerini karşılaştır bakalım, çok fark olduğunu sanmam.

Süt sol memede var sabah bayağı emdi kustu bayağı da rahatladım demek ki süt var diye duş aldım dün ondan sonra arttı bence de sen hergün aldın mı duş bugün sargı çıkaracam öncesinde yine bi duş alsam mı ya anneme kalsa bir hafta Sudan uzak dur diyo kendisi çok çekmiş bilemedim
Komposto içiyorum meyve ve suya dikkat ediyorum inşallah düzelir ya
Milupa rezene almış eşim humana mı alayım fark var mıdır sence
Bide son olarak sargı çıkarınca batigon u nasıl ve kaç gün kullandın
Canım hergün hatta günde iki kez duş aldım.
Duş suyunu Soğuk yapma, sıcak ılık olsun.
Kanallar çalışır, süt artar.
Rezene olması önemli bence çayın, sütteki gazı da engelliyor, bebek rahat ediyor. Humana içtim ben ama içeriklerini karşılaştır bakalım, çok fark olduğunu sanmam.

Bide tecrübeli anneler bişey soracam bebeğim sadece solu emiyor yara oldu artk kendimi sıkarak emziriyorum lanolin sürdün ama onu kullandıktan sonra sanki soğudu memeden çok aç olursa çok uğraşınca emiyor sağ tarafı hiç emmiyor şişmek üzere birikti bayağı sağılacak kadar da değil hepsi için önerisi olan var mı yara ve sağ meme nasıl emzirecem
Canım ben 24 ünde doğurdum.sağ tarafındaki sütün tadına bi bak canım istersen.nedenini bul bence

Kızlar günaydın .. depend i hangi beden aldınız acaba büyük boymu almalıyım orta boy mu karar veremedim
Canım kesinlikle büyük beden al.ben orta beden aldım.çünkü benim kiloma o uyuyor diye.ama pişman oldum.biraz rahat olması gerekirmiş.dikişler için ve hareketin için.beni sıktı yani.

Karbonatlı su sür göğsüne hem dezenfekte eder hem ağzında pamukçuk olmaz. Kremi sürdükten sonra emzirmeden önce ağız mendilini batır suya sil. İlk önce sağdan başla. Benimkide çok küçük diye emmiyor yoruluyor. İlk başlarda mama verdin süt gelmiyor diye. Şimdide memeyi sonuna kadar bitirmiyor mecburen sağıp veriyorum. Sende makine al istersen ama çift kafalı ben tek kafalı aldım çok uzun sürüyor

Kızlar size Öner'im olacak 3 çocuk anası olarak.ve 7 günlük anne olarak.kesinlikle emzirme yastığı alın.büyük olanlarından.ay şeklinde.bel ağrısı yaşamazsınız.kesinlikle depentin büyük bedenini alın.özellikle sezeryan olacaklar için.orta boyun üst kısmı tam dikiş yerine geliyor.

CANIm yara olduğu için ev kan tadı geldiği için emmek istemiyor da olabilir.sütünü sağıp çevresine ucuna sür.çok acı verici ama.annelik zor.ağlaya ağlaya emzirdim ben.emzirmemezlik yapma.

Bende dün sanki doğum gelecekmiş gibi korkuya kapıldım. İçime bi korku düştü hep yaparım yaparım diye kendimi rahatlatıyordum aniden bebişime dedim sakın erken doğma daha hazır değilim diye :)
Aynen canim banada 2 qundur korku dustu tabiki en hayirli zamani Rabbim bilir ama yinede vaktini doldurmasini isterim p:KK200:

Bir de bebekler kremden tiksinebiliyor.o yüzden ben krem sürmeden acı çeke çeke emzirmeye çalıştım.sürsemde hemen silmek zorunda kalıyordum.doktorum silmene gerek Yok dedi ama bebiş tiksiniyordu.çok şükür kendi sütümü sürdüm.7.günüm ve geçti ağrısı

Mutella Mutella naptin canim ? Ikinizde iyisinizdir insaAllah :KK200: nasil ipek boceqi hayallerindeki qibimi :emir_bebek: off cok heycanli ya bize anlatmayi unutma merakla bekliyoruzzzz :KK76:

Yeni doğum yapmış anneler çocuklarınıza ne giydiriyosunuz , kundak falan yapıyo musunuz ???
Canım ben Mersin deyim.hava felaket sıcak.tüm evi klima ile soğutmaya çalışıyoruz.bebiş de klimalı odada ama kapı açık.doktora sorduk.kapı açık olsun dedi.içine çıtçıtlı kısa kollu atlet.üstüne uzun kollu çoraplı tulum giydiriyorum.gece bazen içerisi havalansın diye klimayı kapatıyorum.kapıları tüm açıp üstüne birşey örtmüyorum.klimada yatarken müslin örtü ve incecik pamuklu bez battaniye örtüyorum.emzirirken üstünü açıyorum.çok terlediği için emzirirken.duruma göre ayarlamaya çalışıyorum.güneşlenmesi için balkona çıkarırken sadece çıtçıtlı kısa kollu atletle çıkarıyorum.eldiven her daim var tabi elinde.gece hazır kundakla kundaklıyordum ama birkaç gündür yapmıyorum.

Back
X