Çok geçmiş olsun canım, umarım bir sorun kalmamıştır? Bana müdahale eden doktorun ismi Fazile Akyüz. Kendisi hiç tatmin edici cevap vermemekle birlikte, çok suratsızdı ve o kadar sert vajinal tuşe yaptı ki canım çok acıdı.
üstelik normalde çok rahatımdır, kendini kasan biri değilimdir ona rağmen neye uğradığımı şaşırdım. Hala lekelenme tarzı kanamam geliyor. Ben bugün bir tavsiye sonucu bir doktorla görüştüm ve aradığım doktoru geç de olsa buldum. Normal doğum taraftarı ve melek gibi bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydım kendisiyle. Sana ve hatta herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Ermeni Hastanesinde, Ağavni Tezenli ismi. İnan içimi öyle rahatlattı ki anlatamam. Hastanenin doğumhanesini ve odalarını da gezdim. Ebeler de çok iyi. Hastane politikası da güzel. Eşim yanımda girebilecek, doğum anına kadar kendi odamda olacağım, açılma tam olunca doğumhaneye alacaklar. Ayrıca doktor hemen kendi özel numarasını verdi, herhangi bir durum olursa istediğin zaman ara dedi. Telefon akşam 6'dan sonra kendisindeymiş o saate kadar da asistanı cevaplıyor. Medipoldeki doktoruma telefonu ile ulaşmak maalesef nedense mümkün olmuyordu, bir numara verdi ama yalandı yani. Ağavni hanım çok ilgiliydi bütün yapılan testlerimi tek tek inceledi. Ayrıca doğum zamanı kendi doktorumu arıyorum o geliyor doğumuma. Nöbetçi doktor diye bir şey yok asla. Sadece bayram zamanı hastanede yokmuş o zaman da benim doğumuma denk gelmiyor zaten. Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim kesinlikle gelir gelmez git ve gör kendisini. :)