• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Normalde çok sakinim benim yengem 3 çocuğunu da evde doğurmuş bana hep derdi bişey yok kızım ben hemen doğuruverdim falan :)) ama bu hafta bizim hastanede doğum olmayacak anestezi uzmanı tatilde.hadi bebiş bu hafta gelirse napcam diye bana da stres oldu hemen 2. Hastaneye gidiyim desen çakır çukur yollardan 1 saati geçiyor. Buda bana arada sırada korku yapıyor diye düşünüyorum. Bu hafta benden haber gelmez inşallah :)
Canim inanki hep diyorumki saqlikla doqsunda kilosuymus falan hic umrumda deil oyuzden sende stres yapma onun doqacaqi varsa doqar zaten bosver bekliyoruz sonucta kritik zamanlari qectik :):)

Cnm öyle deme lütfen,, erken doğum yapan arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı doğdu çok şükür ama herzaman öyle olucak diye bişey yok :KK43: sen hep vaktiyle doğsun diye geçir içinden, öyle dua et :)
Tabiki canim orasi ayri mesele sonucta erken qelirse onada yapacak bisey yok ama herzaman en iyisini dusunmek istiyorum yoksa Rabbim saqlicakla kucaqimiza almayi nasip etsinde qerisi onemli deil :dua:

20170730_152521-min.webp

bu da benim tacım:)

Az kaldi az :KK68:esimin yuzunden doqurdum doquracam zaten hic durmadan soruyo hadi hadi nezaman dogacak niye dogmuyo bu daha cok varmi kime benziyoki falan filan bitsede kurtulsam kafa kalmadi :KK67:

daha erken,sus de:KK48:
son 1 hafta falan kalsa hadi neyse de daha 4 hafta var,sabretsin azicik daha:))

Back
X