• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
20170730_152521-min.webp

bu da benim tacım:)
malzeme aldık,kocacım yapti:KK200:

dogum oncesinde krem kullanmis miydin canim?
en yakin zamanda gecsin insallah.
bebisin nasil bu arada:)
Kullandım biraz ama fayda etmedi cnm... şimdi de krem sür karbonatla sil vs yapıyorum ama önemli olan bişeye değmeden kuruması, o da kalkansız olmayacak :( bebiş iyi çok şükür,, sürekli emmek istiyo,, bi de tabi gaz sorunu var,, rezeneye de başladım o yüzden... ama ilkine göre baya uslu bi bebek diyebilirim :) en azından biraz uyuyor :))) çarşamba ilk kontrolümüz, heyecanla bekliyoruz :)

daha erken,sus de:KK48:
son 1 hafta falan kalsa hadi neyse de daha 4 hafta var,sabretsin azicik daha:))
Tabi erkeklere qore hava hos onlar sadece sevme derdindeler doqumu falan nasil bakacaqini dusununen yok :KK48: senin kontrole 1 qun kaldi hadi bakalim sende bize hayirli haberlerle don nolur :dua: nasil istediqini dua ettiqini uzaklardan bile hissediyorum warya ozellikle senin yani insaAllahta umduqun qibi ilerler hersey:KK19:

Kullandım biraz ama fayda etmedi cnm... şimdi de krem sür karbonatla sil vs yapıyorum ama önemli olan bişeye değmeden kuruması, o da kalkansız olmayacak :KK43: bebiş iyi çok şükür,, sürekli emmek istiyo,, bi de tabi gaz sorunu var,, rezeneye de başladım o yüzden... ama ilkine göre baya uslu bi bebek diyebilirim :) en azından biraz uyuyor :))) çarşamba ilk kontrolümüz, heyecanla bekliyoruz :)

masallah canim,uyusun da büyüsün :))
ayse napiyor?

allahim bize de nasip etsin insallah bugunleri:)

Tabi erkeklere qore hava hos onlar sadece sevme derdindeler doqumu falan nasil bakacaqini dusununen yok :KK48: senin kontrole 1 qun kaldi hadi bakalim sende bize hayirli haberlerle don nolur :dua: nasil istediqini dua ettiqini uzaklardan bile hissediyorum warya ozellikle senin yani insaAllahta umduqun qibi ilerler hersey:KK19:

kocalara hava hoş:halay:

evet canim,carsamba gidecegim insallah,moralli davranmaya calisiyorum ama kalbim pırpır:110:
allahim tum bebeklere saglikli sihhatli bir omur versin,allah razi olsun canim.

kocalara hava hoş:halay:

evet canim,carsamba gidecegim insallah,moralli davranmaya calisiyorum ama kalbim pırpır:110:
allahim tum bebeklere saglikli sihhatli bir omur versin,allah razi olsun canim.
Senin minnos oqlun bence cok quclu bi bebek oyuzden quzel seyler duyacaqiz eminim :anne:insaAllah canim hepimiz kurtulalim bu topiqin adida aqustos bebisleri olsun :emir_bebek: artik ne yedirdin ne qiydirdin falan bunlari konsuuruz :KK48:

Senin minnos oqlun bence cok quclu bi bebek oyuzden quzel seyler duyacaqiz eminim :anne:insaAllah canim hepimiz kurtulalim bu topiqin adida aqustos bebisleri olsun :emir_bebek: artik ne yedirdin ne qiydirdin falan bunlari konsuuruz :KK48:

amin canim insallah:anne:
uykusuz gecelerin bebislerle gectigi gunleri de gorelim ama vakti gelince,erken degil:KK33:

Eşiniz mi yaptı gerçekten :)Çok zevkli ve marifetli bir eşiniz var. Çok şanslısınız:)
Bende bir kırmızı ve bir de mavisinden iki tane hazır taç aldım. Eşim bunları ne yapacaksın ki diye sordu :olamaz:

cok tesekkurler canim:)
evet esim yapti. baktigim taçlarim hepsinde kocaman kocaman kurdeleler vardi,icime sinen olmadi. esim de malzeme alip yapalim dedi,yapti:)
ailemizin beceriklisi esim,beceriksizi benim bu konulardA:olamaz::KK48:

Allah'im bi kurtulsaydi burdaki herkes :KK49: benim kesin doqumumda bi acayip olur eminim yani :KK48: hele doqumdan sonraki halimi dusunemiyorum cocuqun herseyyini kafama takacam kesin :oops:
Yapma öyle,, bebekler çok etkileniyo... bak kesinlikle derlerdi ikincide daha rahat oluyosun diye,, şimdiden bi nebze daha rahatım ve bebek de öyle... annenin telaşı, paniği vs hep bebekten geri yansıyo malesef :(

Yapma öyle,, bebekler çok etkileniyo... bak kesinlikle derlerdi ikincide daha rahat oluyosun diye,, şimdiden bi nebze daha rahatım ve bebek de öyle... annenin telaşı, paniği vs hep bebekten geri yansıyo malesef :KK43:
Offf off bu huyumdan hic ama hic memnun deqilimde elimde deil qecmez ama torpulemeye calisacam mecbur :( oqun birisi diyoki biz hayata tek qozle bakiyoruz sen 2 qozle bakiyosun aslinda bi yonden cok quzel bisey cok iyi anne olacaksin eminim falan dedi tamam orasi oyle ama biraz abartincada tadi kalmicak qibi :( insaAllah kolayca bi buyutseydik hepimiz :dua: kesinlikle doqru bu stres evham hem bebeqi hem.kendimizi hemde ozellikle sutu etkiliyo bencede o_O

Offf off bu huyumdan hic ama hic memnun deqilimde elimde deil qecmez ama torpulemeye calisacam mecbur :KK43: oqun birisi diyoki biz hayata tek qozle bakiyoruz sen 2 qozle bakiyosun aslinda bi yonden cok quzel bisey cok iyi anne olacaksin eminim falan dedi tamam orasi oyle ama biraz abartincada tadi kalmicak qibi :KK43: insaAllah kolayca bi buyutseydik hepimiz :dua: kesinlikle doqru bu stres evham hem bebeqi hem.kendimizi hemde ozellikle sutu etkiliyo bencede o_O
Bende senin gibiyim hep risk düşünürüm daha olmamış bişeyi olmuş gibi stres yaparım sanırım karakter böyle ince düşünmek. Bazıları çok rahat özeniyorum

Bende senin gibiyim hep risk düşünürüm daha olmamış bişeyi olmuş gibi stres yaparım sanırım karakter böyle ince düşünmek. Bazıları çok rahat özeniyorum
Bende bende :( kafamdaki kurqulari anlatamam yani o derece cok quzel bisey olacaksada illaki bi kotu yanini buluyorum :( sinir oluyorum kendime o_O

canim benimkinde de 3 haftalik gerilik var.suan 35+2 yim ams bebisim 32.haftada.

aynisini bana da soyledi. takipleri her hafta yapalim,gelisim iyice yavaslarsa aliriz bebegi dedi. beni riskli gebelik bolumune sevk etti universiteye. daha cok protein yemeye ve moralimi de bozmamaya calisiyorum. seninki 2yi gecmis,cok da az degil kilosu.
Canım sen en güzelini yapıyorsun rahat olup beslenmeme dikkat Edip dua edicez.
Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin.Kilo sorun değil nice küçük bebekler büyüyor bir anda böyle olunca insan tedirgin oluyor

Ya kizlar ben sanirsam vajinal mantar oldum acayip kasintim var :( ewde bunun icin kremin vardi sursem zarari olurmuki ?

İyi akşamlar kızlar çok şükür hergun güzel güzel doğum haberleri alıyoruz maşallah kuzulara annelere sütleri bol olsun inşallah:))
Bugün devlet Hastanesi'ne gttim doktr direk sen ne yiyip iciyosn da bu kadr beslendi bu bebek dedi normal. Doğum zor yarın aç gel kan ver.sezeryan günü belirleyelim çarşamba perşembeye dedi yarında özelde acibademde randevum var geçen hafta acibademde ki doktorm 8.8.17ye sezeryan günü vermisti Bakalm yarın ne dicek özelde mı devlette mı doğum yapsam bilemedim bide coştum bugün tüm evi süpürdüm yemek ortalık toplama hastaneden sonra pazarda gezdim tam 3saat şuan pertim bu gece doğurmaz sam iyidir :KK43:
n bizim

Back
X