Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki canim acaba doktor farkimi makina farkimi en iyisi doqunca oqrenmek zaten en kotu ihtimalle 2 bucuqu qecse yeter :):):)Benim yine birebir çıktı nerdeyse, en son 3500 ölçülmüştü , 3580 doğdu :)
Kullandım biraz ama fayda etmedi cnm... şimdi de krem sür karbonatla sil vs yapıyorum ama önemli olan bişeye değmeden kuruması, o da kalkansız olmayacakdogum oncesinde krem kullanmis miydin canim?
en yakin zamanda gecsin insallah.
bebisin nasil bu arada:)
Çook güzel cnm,,, elinize sağlık
Tabi erkeklere qore hava hos onlar sadece sevme derdindeler doqumu falan nasil bakacaqini dusununen yokdaha erken,sus de
son 1 hafta falan kalsa hadi neyse de daha 4 hafta var,sabretsin azicik daha:))
Kullandım biraz ama fayda etmedi cnm... şimdi de krem sür karbonatla sil vs yapıyorum ama önemli olan bişeye değmeden kuruması, o da kalkansız olmayacakbebiş iyi çok şükür,, sürekli emmek istiyo,, bi de tabi gaz sorunu var,, rezeneye de başladım o yüzden... ama ilkine göre baya uslu bi bebek diyebilirim :) en azından biraz uyuyor :))) çarşamba ilk kontrolümüz, heyecanla bekliyoruz :)
Çook güzel cnm,,, elinize sağlık![]()
Tabi erkeklere qore hava hos onlar sadece sevme derdindeler doqumu falan nasil bakacaqini dusununen yoksenin kontrole 1 qun kaldi hadi bakalim sende bize hayirli haberlerle don nolur
nasil istediqini dua ettiqini uzaklardan bile hissediyorum warya ozellikle senin yani insaAllahta umduqun qibi ilerler hersey
![]()
Senin minnos oqlun bence cok quclu bi bebek oyuzden quzel seyler duyacaqiz eminimkocalara hava hoş
evet canim,carsamba gidecegim insallah,moralli davranmaya calisiyorum ama kalbim pırpır
allahim tum bebeklere saglikli sihhatli bir omur versin,allah razi olsun canim.
Eşiniz mi yaptı gerçekten :)Çok zevkli ve marifetli bir eşiniz var. Çok şanslısınız:)
Senin minnos oqlun bence cok quclu bi bebek oyuzden quzel seyler duyacaqiz eminiminsaAllah canim hepimiz kurtulalim bu topiqin adida aqustos bebisleri olsun
artik ne yedirdin ne qiydirdin falan bunlari konsuuruz
![]()
Eşiniz mi yaptı gerçekten :)Çok zevkli ve marifetli bir eşiniz var. Çok şanslısınız:)
Bende bir kırmızı ve bir de mavisinden iki tane hazır taç aldım. Eşim bunları ne yapacaksın ki diye sordu![]()
Yapma öyle,, bebekler çok etkileniyo... bak kesinlikle derlerdi ikincide daha rahat oluyosun diye,, şimdiden bi nebze daha rahatım ve bebek de öyle... annenin telaşı, paniği vs hep bebekten geri yansıyo malesefAllah'im bi kurtulsaydi burdaki herkesbenim kesin doqumumda bi acayip olur eminim yani
hele doqumdan sonraki halimi dusunemiyorum cocuqun herseyyini kafama takacam kesin
![]()
Offf off bu huyumdan hic ama hic memnun deqilimde elimde deil qecmez ama torpulemeye calisacam mecburYapma öyle,, bebekler çok etkileniyo... bak kesinlikle derlerdi ikincide daha rahat oluyosun diye,, şimdiden bi nebze daha rahatım ve bebek de öyle... annenin telaşı, paniği vs hep bebekten geri yansıyo malesef![]()
Bende senin gibiyim hep risk düşünürüm daha olmamış bişeyi olmuş gibi stres yaparım sanırım karakter böyle ince düşünmek. Bazıları çok rahat özeniyorumOfff off bu huyumdan hic ama hic memnun deqilimde elimde deil qecmez ama torpulemeye calisacam mecburoqun birisi diyoki biz hayata tek qozle bakiyoruz sen 2 qozle bakiyosun aslinda bi yonden cok quzel bisey cok iyi anne olacaksin eminim falan dedi tamam orasi oyle ama biraz abartincada tadi kalmicak qibi
insaAllah kolayca bi buyutseydik hepimiz
kesinlikle doqru bu stres evham hem bebeqi hem.kendimizi hemde ozellikle sutu etkiliyo bencede
![]()
Bende bendeBende senin gibiyim hep risk düşünürüm daha olmamış bişeyi olmuş gibi stres yaparım sanırım karakter böyle ince düşünmek. Bazıları çok rahat özeniyorum
Canım sen en güzelini yapıyorsun rahat olup beslenmeme dikkat Edip dua edicez.canim benimkinde de 3 haftalik gerilik var.suan 35+2 yim ams bebisim 32.haftada.
aynisini bana da soyledi. takipleri her hafta yapalim,gelisim iyice yavaslarsa aliriz bebegi dedi. beni riskli gebelik bolumune sevk etti universiteye. daha cok protein yemeye ve moralimi de bozmamaya calisiyorum. seninki 2yi gecmis,cok da az degil kilosu.
n bizimİyi akşamlar kızlar çok şükür hergun güzel güzel doğum haberleri alıyoruz maşallah kuzulara annelere sütleri bol olsun inşallah:))
Bugün devlet Hastanesi'ne gttim doktr direk sen ne yiyip iciyosn da bu kadr beslendi bu bebek dedi normal. Doğum zor yarın aç gel kan ver.sezeryan günü belirleyelim çarşamba perşembeye dedi yarında özelde acibademde randevum var geçen hafta acibademde ki doktorm 8.8.17ye sezeryan günü vermisti Bakalm yarın ne dicek özelde mı devlette mı doğum yapsam bilemedim bide coştum bugün tüm evi süpürdüm yemek ortalık toplama hastaneden sonra pazarda gezdim tam 3saat şuan pertim bu gece doğurmaz sam iyidir![]()