Gözünüz aydın, bundan sonraki dişleri daha huzurlu çıkar umarım.
İşe yarayıp yaramadığını teyit için soruyorum, kehribar kolye kullanmış mıydın?
Benim kızım daha önceleri gecede 1 kez emdiği ve o dönemde kilo alımı yeterli olduğu doktoru da kaldırma dediği için gecede 1 kez emme seçeneğini düşünmüştüm. Kızımın ihtiyacı olduğu sürece 2 kez emzireceğim ihtiyaç duymazsa doktorunun onayıyla bire dusurebilirim. Teşekkürler önerin için.
D
denizderya113
Kizim yüzüstü durmayi o kadar sevmiyordu ki bir ara herhalde bu kız yüzüstü dönüp emeklememek için doğrudan yürümeye başlayacak dedim

O yüzden şimdi sırtüstünden yüzüstüne döner mi hiç bilmiyorum, belki nefreti yüzünden dönmez minik inatçı keçim benim

senin çocuğunda da inatçılık var mı?
Maşallah yavruna, güzelmiş bak kilo alımı.
O teyzeleri komşuları dinlemeyip kulak tıkamak lazım aslında

Herkes çok biliyor çünkü, kendi bebeğini en iyi sen bilirsin, onun iyiliğini de en çok sen düşünürsün. Dış kapının mandalı aç dedi diye çocuğun aç olmayacak, dış kapının mandalı ek gıda ver dedi diye de ek gıdaya geçme konusunda kendini 'acaba' ikilemine düşürme arkadaşım

Doktorun derse o ayrı ama onun dışında 6 ay anne sütü diye diret. Hatta bunu başına ekşiyenlere de mantıklı şekilde açıklamak bence her bilinçli annenin görevi

çünkü senin bilinçli olduğun için reddettiğin teklife bir başka daha az araştırmış anne boyun eğebilir. Senin doğrusunu söylemen sayesinde nato kafa nato mermer olmayan bir çok bilmiş teyze sussa belki başka bir anne o baskıdan kurtulur bir başka bebek erken zamanda ek gıdaya geçmekten korunur. O yüzden laftan anlamayanlara ne desen hakkın bence. Ne kalmış zaten ek gıdaya şurada, ondan sonra hep yemek yiyecek. Tadını çıkartsın meleklerimiz anne sütünün