- Konu Sahibi Madam_coco
-
Adetin 5 gun geciktiyle 5 haftalik olman lazim senin. iki yada uc hafta mumkun degil tatlimCanim adetim 5 gun gecikti.Test yptim poztif cikti.Dr gttik kan verdim,pozitif cikti 2 haftalik dedikler ama 3 haftalik olucak nrdeyse...
Bnde hesaplama yaptim oyle cikiyor.5+5 acabaAdetin 5 gun geciktiyle 5 haftalik olman lazim senin. iki yada uc hafta mumkun degil tatlim
Canim son adet tarih belliyse ona gore hesapliyacaksin. zaten ultrasondada belli olur kac haftalik oldugun hayirlisi olsun saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah.Bnde hesaplama yaptim oyle cikiyor.5+5 acaba
Haftaya belli olurmu ? kafam cok karisti
Amin sagolasin canimCanim son adet tarih belliyse ona gore hesapliyacaksin. zaten ultrasondada belli olur kac haftalik oldugun hayirlisi olsun saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah.
Erkek cikiyor ama cevremde hepsininki tersine cikmis :) ben surekli tuzlu yiyorum normalde tatliyi asiri severim ama hamilelikte gormeye tahammül bile edemiyorum kiz gibi derler ama hersey farkli olabiliyorÇin takvimiyle hesapladın mı canım :)
Canim sikinti yapma benim adet 13 gun gecikti doktor 5 haftalik hamilesin dedi gec dollenme oluyor sonucta adetin ilk gunu kimse hamile kalmiyor ama bazi doktorlar oyle hesapliyor bazilari boyle onemli olan ultrason yasi orda sikinti olmasin yeterBnde hesaplama yaptim oyle cikiyor.5+5 acaba
Haftaya belli olurmu ? kafam cok karisti
Haklisin canim...Bakalim haftaya belli olucak insCanim sikinti yapma benim adet 13 gun gecikti doktor 5 haftalik hamilesin dedi gec dollenme oluyor sonucta adetin ilk gunu kimse hamile kalmiyor ama bazi doktorlar oyle hesapliyor bazilari boyle onemli olan ultrason yasi orda sikinti olmasin yeter
Erkek cikiyor ama cevremde hepsininki tersine cikmis :) ben surekli tuzlu yiyorum normalde tatliyi asiri severim ama hamilelikte gormeye tahammül bile edemiyorum kiz gibi derler ama hersey farkli olabiliyor
okudumSevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Kizda neler hissettiniz ben cinsiyetini cok merak ediyorum dahada baya var galiba kiz anneleri hamilelikte cok sinirli oluyormus mesela acaba benimde kizim olacakmi yaa ben kiz cok istiyorum ama ilk evlat tabi hayirlisi
Okudum :)Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Okudum canim insallah basarili gecer ve bebegini kucagina alirsin bizi haberdar etSevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Adetin kac gun gecmisti canim kan verdinmi ne dedi doktormerhaba inşaallah bu topikte devam edebilirim dün kan testi verdim değerim biraz düşük ama 3 doktra gttim gebelik var cuma günü testi tekrarlaylm dediler yarn tekrar kan vericem inşaalah 9 ayı burda geçirmek nasipolur sağlıkla miniklerimzle
Evet yaa kiza cok agir oluyor diyorlar ama bunyeye gore degisiyor yaa teyzem erkek gibi hamilrlik gecirdi bir defa kustu karni minicikti ama 4 kilo kizimiz olduBende cinsiyetini çok merak ediyorum kızım var Rabbim bide erkeği tattırır inşallah hayırlısı ile.. ama sağlığı en önemlisi tabiki. Kızımda 9 ay bulantım olmuştu halsizlik yorgunluk çok vardı kız ağır olur derler ya ağırdı daha konuşmak için çok erken ama mide bulantım başlamadı henüz rahatım şimdilik çok şükür. İlerleyen zamanlarda ne olur göreceğiz bakalım
Evet yaa kiza cok agir oluyor diyorlar ama bunyeye gore degisiyor yaa teyzem erkek gibi hamilrlik gecirdi bir defa kustu karni minicikti ama 4 kilo kizimiz olduseninki erkek olsa daha iyi olur ama kiz olursa da kizina baci olur bence kizin icin cok daha iyi olur
Hosgeldin canim benimde temmuz sonu agustos basi gibi gorunuyor ins o gunlere gelebilirsek :)selamlar kızlarr benım dogumumda agustosa sarkabılır belkı bende agustos annesı olabılırım sızler gıbı tabı Rabbım nasıp ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?