- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103
- Konu Sahibi Madam_coco
-
Hayirli olsun bebisin canim sirada kese yi gormek var galiba senin sonra kalp atisi surekli heyecanlı bekleyisMerhaba bende aranıza katılıyorum. :) Rabbım saglkla kucagmıza almayı nası etsın 4+5 de sanrm ben kan testı yaptırdım 578,4 cıktı.
Iyi olmus gec aldigin acele etmek pek ise yaramiyor canim bebek kendini gec gosteriyor kalp atisi kese falan evde o heyecanla beklemek daha guzel :)Evet Cok heycanli doktor randevusunu 22 sine alabildim. Ancak musait mis istanbul medipol hastanesi nagihan hanim cok ovulmus sitede ona gitmeyi planliyorum
Hayırlı olsun canm.Allah sag salim kucağına almayı nasip eder inşallah.bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirm.değerin 20 çıktığında adet günün geçmiş miydi? kaç gün geçmişti? değer 20 iken idrar testinde çıkıyo muMrb kızlar hamdolsun bugün güzeldi sonuç çarşamba 20idi bugün 64 çıktı inşallah saglkla hayrlisi ile ağustos annesi olurum :)
aminn canımm inşaalllah 3,5 yıldı bekliyoruz ... darısı tüm isteyenlere ,adetlerim düzensz canm açıkçası hani kaç gün geçti geçmedi bilemyrm 3 kasımdı sat 7 aralıkta yaptım test ama aşırı silikti kanda 20 çıktı cuma 64 çıktı yani 48 saat sonra ama evde de sabhları test yapıyorm koyulaştı ilkte ki gibi değil.Hayırlı olsun canm.Allah sag salim kucağına almayı nasip eder inşallah.bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirm.değerin 20 çıktığında adet günün geçmiş miydi? kaç gün geçmişti? değer 20 iken idrar testinde çıkıyo mu
Cevabın için cok teşekkür ederim canm.bu kadar bekleyip de mutlu sona kavuşman beni gerçekten çok sevindirdi.ben de 1.5 yılı aşkın süredir istiyorum.inş en kısa sürede ben de kavuşrmaminn canımm inşaalllah 3,5 yıldı bekliyoruz ... darısı tüm isteyenlere ,adetlerim düzensz canm açıkçası hani kaç gün geçti geçmedi bilemyrm 3 kasımdı sat 7 aralıkta yaptım test ama aşırı silikti kanda 20 çıktı cuma 64 çıktı yani 48 saat sonra ama evde de sabhları test yapıyorm koyulaştı ilkte ki gibi değil.
ne demek canm rabbim inşaalla bizim kadr bekletmez tez zamnda hyrlısı ile nasip eder, inan keseyi görmeden daha kaptrmıyorm kendmi hamileilk takvmini bile kaçkere silip ekledim hayrlısıyla kucagmza almak nasip olur inşaallahCevabın için cok teşekkür ederim canm.bu kadar bekleyip de mutlu sona kavuşman beni gerçekten çok sevindirdi.ben de 1.5 yılı aşkın süredir istiyorum.inş en kısa sürede ben de kavuşrm
İnşallah canmne demek canm rabbim inşaalla bizim kadr bekletmez tez zamnda hyrlısı ile nasip eder, inan keseyi görmeden daha kaptrmıyorm kendmi hamileilk takvmini bile kaçkere silip ekledim hayrlısıyla kucagmza almak nasip olur inşaallah
Haklisin ilk defa yasiyorum ama inanlmaz degisik heyecanmis İnsallah kendini gosterir 22 sindeIyi olmus gec aldigin acele etmek pek ise yaramiyor canim bebek kendini gec gosteriyor kalp atisi kese falan evde o heyecanla beklemek daha guzel :)
Canim 10 haftayi doldurmak uzereyim bulantim iki kere oldu cok sukur başka olmadi istahim acilmaya basladi ve suan tek sıkıntım bel agrisi sende durumlar nasil
Canim 10 haftayi doldurmak uzereyim bulantim iki kere oldu cok sukur başka olmadi istahim acilmaya basladi ve suan tek sıkıntım bel agrisi sende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?