Evet Cok heycanli doktor randevusunu 22 sine alabildim. Ancak musait mis istanbul medipol hastanesi nagihan hanim cok ovulmus sitede ona gitmeyi planliyorum

Evet Cok heycanli doktor randevusunu 22 sine alabildim. Ancak musait mis istanbul medipol hastanesi nagihan hanim cok ovulmus sitede ona gitmeyi planliyorum
Iyi olmus gec aldigin acele etmek pek ise yaramiyor canim bebek kendini gec gosteriyor kalp atisi kese falan evde o heyecanla beklemek daha guzel :)

Mrb kızlar hamdolsun bugün güzeldi sonuç çarşamba 20idi bugün 64 çıktı inşallah saglkla hayrlisi ile ağustos annesi olurum :)
Hayırlı olsun canm.Allah sag salim kucağına almayı nasip eder inşallah.bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirm.değerin 20 çıktığında adet günün geçmiş miydi? kaç gün geçmişti? değer 20 iken idrar testinde çıkıyo mu

aminn canımm inşaalllah 3,5 yıldı bekliyoruz ... darısı tüm isteyenlere ,adetlerim düzensz canm açıkçası hani kaç gün geçti geçmedi bilemyrm 3 kasımdı sat 7 aralıkta yaptım test ama aşırı silikti kanda 20 çıktı cuma 64 çıktı yani 48 saat sonra ama evde de sabhları test yapıyorm koyulaştı ilkte ki gibi değil.

Cevabın için cok teşekkür ederim canm.bu kadar bekleyip de mutlu sona kavuşman beni gerçekten çok sevindirdi.ben de 1.5 yılı aşkın süredir istiyorum.inş en kısa sürede ben de kavuşrm

Cevabın için cok teşekkür ederim canm.bu kadar bekleyip de mutlu sona kavuşman beni gerçekten çok sevindirdi.ben de 1.5 yılı aşkın süredir istiyorum.inş en kısa sürede ben de kavuşrm
ne demek canm rabbim inşaalla bizim kadr bekletmez tez zamnda hyrlısı ile nasip eder, inan keseyi görmeden daha kaptrmıyorm kendmi hamileilk takvmini bile kaçkere silip ekledim hayrlısıyla kucagmza almak nasip olur inşaallah

merhaba , Adet tarihime 2 gün var ama dayanamadım test yaptım pozitif çıktı allah izin verirse ben yine ağustos annesi olucam :) 2012 de ağustos annesi oldum oğlum 4 yaşında şimdi 2.bebegım de ağustosta geliyor inşallah :)

Sonuçlarimiz güzel Çok şükür ağustos annesiyim RABBİM'in izniyle inşallah haftaya ptesi keseyi gorucez inşallah

Ben de dün hamile olduğumu öğrendim, bir yıllık ilaç tedavinden sonra bana mısın demeyen yumurtalar bu sefer görevlerini yaptılar çok şükür.Allah hepimizin sağ salim kucağımıza almasını nasip etsin.

Merhaba ben de sata gore bes haftalık hamileyim kan testi yaptırdım 521cıktı:)henüz dra gitmedim inşAllah keyifli sıkıntısız geçiririz bu dönemi.. Yedi yasında da kızım var:)

Merhaba. Uzun bir bekleyisten sonra ben de hamileyim. 5. haftamdayim ve keseyi gorduk. 2 hafta sonra kalp atisini dinleyecegiz. :) Herkese sevgiler.

Canim 10 haftayi doldurmak uzereyim bulantim iki kere oldu cok sukur başka olmadi istahim acilmaya basladi ve suan tek sıkıntım bel agrisi sende durumlar nasil

Benim burnum ve kulaklarim tikali 1 haftadir ve duzelmiyor. Umarim tum hamileligim boyle gecmez :) Mide bulantim ve agrim yok bazen kasigimda batmalar hissediyorum hafif. Kalp atisini ne zaman dinledin? Ben 6. haftamdayim. 7. hafta gidecektim ama bekleyemiyorum :)

kızlar merhaba bnmde adetim 7 gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı galiba hamileyim yarın kan testine gidicez işalhh pozitif çıkar..rabbim salıcakla kucamıza almayı nasip etsin işlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…