- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Madam_coco
-
kızlar merhaba bnmde adetim 7 gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı galiba hamileyim yarın kan testine gidicez işalhh pozitif çıkar..rabbim salıcakla kucamıza almayı nasip etsin işlah
Canim ben 5 bucuk haftalikken alttan ultrasonla duydum ama 7 de tam net duydum usttenBenim burnum ve kulaklarim tikali 1 haftadir ve duzelmiyor. Umarim tum hamileligim boyle gecmez :) Mide bulantim ve agrim yok bazen kasigimda batmalar hissediyorum hafif. Kalp atisini ne zaman dinledin? Ben 6. haftamdayim. 7. hafta gidecektim ama bekleyemiyorum :)
Hayırlı olsun bebişiniz:) ben kızımı 6+2de duymuştum kalbini duyarsınız muhtemelen. Beni de bes ocakta cagırdı kalp atışıni duymak için:)Merhaka kızlar,
Bende 14 Aralık da çift çizgiyi görüp soluğu doktorda alanlardanım. Doktor üstten muayene etti kesemi gördü şükür 18,2 mm boyu 5+3 haftası dedi.Bebeği görmedi ya da görmek için özel çaba sarfetmedi bilemiyorum. Herşeyin normal olduğunu 10 gün sonra kalp atışı için gelmemi söyledi. Şimdi ben son adet tarihimi bilmiyorum. Doktor 10 kasım olabilir dedi. Eğer son adeti dikkate alırsam cuma günü kontrolümde 6+1 haftalık oluyorum. ultrason görüntüsünü dikkate alırsam 6+5 haftalık oluyorum. Bu benim ikinci hamileliğim oğlumun kalbini 6+5 de duymuştum. Ama şimdi kafam karıştı duyulur mu duyulmaz mı diye. Bebeğinin kalbini 6. haftanın başında duyan var mı aranızda? Bir de 5+ haftada keselerinizin boyutu ne kadardı bilen var mı? Diğer konulardan baktım biraz büyük gibi geldi boyutu. İkinci olunca insan herşeyi biliyorum sanıyor ama aynı telaş gene sardı her yanımı
Ne guzel birlikte buyucekler cok sanslısınız. Bizimkilerin arası 7yas olucak:)Kızlar selam. Bugün test yaptım pozitif çıktı henüz dr a gitmedim. Tam adet gününe bir gün var. 20 aylık bir kizim var. Ağlayıp duruyorum. Kızıma yetecek miyim nasıl olacak napacagim. Kafamda bir ton soru
Merhaka kızlar,
Bende 14 Aralık da çift çizgiyi görüp soluğu doktorda alanlardanım. Doktor üstten muayene etti kesemi gördü şükür 18,2 mm boyu 5+3 haftası dedi.Bebeği görmedi ya da görmek için özel çaba sarfetmedi bilemiyorum. Herşeyin normal olduğunu 10 gün sonra kalp atışı için gelmemi söyledi. Şimdi ben son adet tarihimi bilmiyorum. Doktor 10 kasım olabilir dedi. Eğer son adeti dikkate alırsam cuma günü kontrolümde 6+1 haftalık oluyorum. ultrason görüntüsünü dikkate alırsam 6+5 haftalık oluyorum. Bu benim ikinci hamileliğim oğlumun kalbini 6+5 de duymuştum. Ama şimdi kafam karıştı duyulur mu duyulmaz mı diye. Bebeğinin kalbini 6. haftanın başında duyan var mı aranızda? Bir de 5+ haftada keselerinizin boyutu ne kadardı bilen var mı? Diğer konulardan baktım biraz büyük gibi geldi boyutu. İkinci olunca insan herşeyi biliyorum sanıyor ama aynı telaş gene sardı her yanımı
:) tebrik ederim cok keyiflii gunler sizi bekliyor:) ultrSon hep bikaç gun geriden gelir normal takmayın.. Gec gitdeniz de problem olmaz ben de beşinde duyucam inşaAllah:)Arkadaşlar merhaba ben de heyecan içinde bir ağustos annesi adayıyım. İlk bebeğimi bekliyorum.17 Aralıkta doktora gittiğimde ultrasona göre 5+1 günlük hamileydim. SAT a göre hesapladığımda şu anda 7+2 günlük hamileyim. Ultrason sat tan birkaç gün geride çıktı bu normal mı? Bir de 17 aralıkta doktora gittiğimde Ocak ın 4 ünde gel kalp atışlarını duymak için demişti.Kalp atışlarını duymadan herşey yolunda diyemeyiz dedi. Ama doktorumun ramdevuları çok yoğun olduğu için 10 Ocak a verdiler randevuyu.Geç gitmemde bir sıkıntı olur mu? Çok heyecanlıyım günler geçmiyor....Desteğinizi bekliyorum.
Hayirli olsun bebeginiz.ins saglikla dogar :)merhaba :) ben de 2. bebeğimi bekliyorum. 2014 mart doğumlu bır kızım var :) 8+1 haftalık benım de kalp atışlarını duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?