İkili test yaptırdım.doktorum erkek gibi dedi.eşim de ben de kız delisiydik.doktor erkek deyince ikimiz de aaa demişiz.doktor tepkimize şaşırdı.özellikle babaların erkek deyince çok mutlu olduğunu söyledi Neyse hayırlısı olsun.sağlıklı doğsun da kız erkek fark etmez.belki diğer kontrolüme değişir

Doktorlar cinsiyetini anlıyormuş aslında ama kesinleşene kadar söylemiyorlar. Ama ben doktoruma tahmininizi söyleyin diye rica ettim. Büyük ihtimalle erkek dedi. Eşimle kız hissediyorduk, şaşırdık. Sonra bütün gün ağzımız kulaklarımızda dolaştık. Çok farklı bir duygu. Gelecek ay inşallah netleşecek.

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım allah nasip ederde ağustosun son annelerinden olacağım. bu hafta ikili tarama testimiz imşallah sonuç temiz çıkar. ayrıca cinsiyetini çok merak ediyorum acaba soktor söylermi

canım allah sağlıkla kucağaına almayı nasip etsin inşallah. bende 2. kotrolümde doktor banada 1 hafta geriden geliyor demişti. döllenme geç olmuş olabalir dedi ama 3 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde bebeişim maşşalh çok büyümüş bu kez de 2 gün önde gözüküyor. yani hiç belli olmuyor kafanı takacak bir durum yok için rahat olsun canım :)

ben de bir agustos annesiyim inşallah Eğer kalbim bu hızla atmaya devam ederse ne olacak bilmiyorum. nabzım 160ların üstüne çıkıyor kızlar. siz de var mı böyle sorunlar?

bana 13+2 de söyledi:) kıza benziyor dedi. bir hafta sonra da kesin kız dedi:) ama çok da güvenmemek lazım. 16. haftaya kadar sabır:)

Merhabalar, bir Ağustos annesi de benim İnşAllah .

15+1 haftalığız.

herkese kolay bir hamilelik diliyorummmmm.

bana 13+2 de söyledi:) kıza benziyor dedi. bir hafta sonra da kesin kız dedi:) ama çok da güvenmemek lazım. 16. haftaya kadar sabır:)
Merhabalar bugün kontrolümüz vardı. ikili tarama testimiz iyi çıktı çok şükür ense kalınlığımız normal aralıklardaymış. kan sonucunu da 1 hafta sonra alacağız inşallah onda da bi problem çıkmaz. biz doktora dayanamayıp sorduk cinsiyetiyle ilgili baya inceledi doktorumuz sağolsun erkek gibi gözüküyor ama 1 ay sonra daha net söylerim dedi ama erkeklerde çok fazla yanılma payımız olmaz demeyide ihmal etmedi.ben hamileliğimin başından berri erkek hissetmiştim neden bilmem ama kıyafet falan bakıtığımda hep erkek kıyafetleri daha dikkatimi çekiyordu hayırlısıyla eşimde bende çok mutlu olduk tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli. darısı tüm hamişlere:)

ben kız olduğunu öğrendim canım bu hafdta sağlıkla gelsin inşallah..
allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah bende yarın öğrenicem çok heyecanlıyım tabiki önce sağlık rüyamda kız gördüm kız olcak heral hayırlısı olur inşallah

Kızlar ultrasona girdiğinde bebeği sürekli uyuyan var mı aranızda? Benimki bir de yüz üstü yatıyo yüzünü göremedik. Tepki de vermiyo hiç dönmeme falan. Benim de aklıma takıldı.

Slm bayanlar sizde cok rüya görüyormusunuz ben önceden de görüyodum ama bu kadar değil ve gariptr ki rüyamda bişeyler yiyorum hep canım cekti mi acaba dyorum o da yok.en cok tatlı hatta künefe yediğimi gördüm kac kez dün çiğköfte ,bugünde ceviz gördüm ama cevizi sadece grdüm.sizinde var mı böyle garip rüyalarınız normalde iştahsz biriyimdir ama

Kızlar ultrasona girdiğinde bebeği sürekli uyuyan var mı aranızda? Benimki bir de yüz üstü yatıyo yüzünü göremedik. Tepki de vermiyo hiç dönmeme falan. Benim de aklıma takıldı.

Canım bunun için doktor ne dedi? Öyle denk gelmiş olmasın sık sık uyurlarmış. Gitmeden önce çikolata yiyenler var hareket etsin diye ama bilmiyorum doğru mu. Ben hep hareket halinde denk geldim.

Ben gece tuvalete gitmekten rüya falan göremiyorum

Ben taze sikilmis portakal suyu ile kahvalti yaotim gittim doktoe bile şaşırdı ne yediniz böyle hareketli dedi bildigin su kaydirakci bebek videolari gibiydi ayaklari hic durmadi tavsiye ederim detayli ultrasona da ayni taktikle girdim

selamlar..kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben çok şiştim sanırım..62 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum.. deliricem karnım kocaman acaba gazmı var ben doğurana kadar böyle gidersem yandım ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…