Selam herkese şuan 11+3 günlük hamileyim, inşallah ben de bebeğimi ağustos ayında kucağıma alacağım. 1 hafta sonra doktor kontrolüm var belki cinsiyeti belli olur. Var mı aranızda cinsiyeti erken öğrenen?

ben cumartesi tarama testine gideceğim inş o zaman öğrenirim :)

ben cumartesi tarama testine gideceğim inş o zaman öğrenirim :)

son kontrolde erkeğe benziyor ama bişey söylemek için çok erken hiç belli olmaz demişti doktorum. ben de o yüzden haftaya olan kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum belki belli olur diye :)
hissettiğin bi cinsiyet var mı? :)

Meraba kızlar benımde 2 yaşında bır kızım var. 10 haftalık hamıleyım. Rabbim inş hayırlısı ile erkek bebek verir :) İsteyen herkese versin inşallah. Cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar merakla bekliyorum. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kız isteyen kız erkek isteyene erkek gönder yarabbim :) Çin takviminde kafam karışıyor bir türlü anlamadım

Ben de 10 haftalık hamileyim.2 hafta sonra randevum var.o zamana cinsiyet belli olur mu acabaBu arada ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide bulantısı yaşıyorum.artık bulantı hayatımın bir parçası oldu@madam_coco

Merhaba hanımlar hepimize hayırlı olsun :) ben 9 haftalık hamileyim. Yediğimin tadı tuzu yok bikaç haftadır. Az yememe rağmen kilo da vermedim (almadım da allahtan). Sizin kilo durumunuz nasıl?

Ben diyetisyen eşliğinde 6 ayda 12 kilo vermiştim.tam ideal kiloma ulaştım hamile kaldım ama 2ay içinde sürekli kusmama rağmen 1.5 kilo almışım.galiba her fırsatta yatıyorum,hareket sıfır.diyetisyen ödem de olabilir diyor.ama kilo almaya çok müsaitim o yüzden diyetisyen eşliğinde kilo almaya çalışacağım.diyetisyen kaldı 9 kilo hakkın diyor.65 kilo ile Doğuma sokacakmış beni bakalım göreceğiz uyabilecek miyim

selam bende dün yaptırdım ikili testimi yine öğrenemedim.devlet hastaneleri söylemiyor sanırsam..bulantım ilk gebeliğime göre daha az bunda siz öğrenebildinizmi? varmı bulantısı az olup cinsiyet öğrenen?

Ben birkaç gün önce perinatoloğa gittim ikili test için. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi ve kız olduğunu söyledi. Fakat sonradan bu haftalarda %70 doğru tahmin olur kesin olaak 16. haftada öğrenirsiniz demeyi ihmal etmedi. Yine de hep kızımız diye bahsetti görüntüleme sırasında. 4 boyutlu ultrasonla da resim aldık çok net gözüküyor ama bilmiyorum değişebilir. En kesini 16. hafta.

İkili testte bana da söylemedi doktorum, bikaç haftaya belli olur dedi. Bi daha 16. Haftada gidicez sanırım kesin belli olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…