- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Çok geçmiş olsun yine olur üzülmeCanım başka doktora da göründüm renkli doppler ile de bakıldı ama yoktu durmuş
Şuan yok dün vardı ağrı ama kırmızılardan mı bebiştenmi ( inşallah bebişten) öğrenince anlarız cumartesi sabah test yapıcam olmazsam son 3 güngunaydn canim, kalici degil ama ara sira gidip geliyor. Hafta sonu kaliciydi pazartesi sabahi ise gdnce toparlandm. Bol yuruyus yap iyi geliyor
Günaydın,Kızlar rüyamda şöyle bişey gördüm boyle biri vardı ben diyordum ki ona,sen 3 aylık hamilesin demek acaba bende hamile olabilir miyim cok,istiyorum inş bende olurum diyordm oyle uyandım cok tuhaftı
Yumurtalıklarda oldu sol yumurtama resmen bışak girmiş gibi oldu sonra hafifledi. Bugünde hızlı hareket edince çok hafif hissediyorumPariskizim canim senin bu sancilar regl sancisi gbi degil mi?
Sag veya sol yumurtalgnda mi oluyor yoksa rahminde orta bolgede mi
Nazara geldn istahin iyiydi senn kuzum ya kendini zorlama sık sık kahvaltilik ye o hissi bastrr bide iliksuya limon bal koy ic cnm iyi gelicktr Rabbmn iznyleUsutmusum grip olmusum ne yapcam ne yesem cikariyom
benim boyle 5 6 gun once bicak gbi oluyodu. Yatmadan once kivraniyodm yatakta. Hafta sonu sekil degstrdi regl sancisna dondu. Smdi hafifledi allahima sukur. Canm aslnda bi idrar testi yapsan kana kesn gecmstr su ana kadar idrarda da cikablrYumurtalıklarda oldu sol yumurtama resmen bışak girmiş gibi oldu sonra hafifledi. Bugünde hızlı hareket edince çok hafif hissediyorum
Zaten idrar yapıcam cumartesi bekliyorum çünkü gününde belli eder kendini kırmızılar gelip gelmeyeceğini o yüzden beklicem geçen ay yaşadıklarımı yaşamıcam diyorum ama yinede heyecan fena durumdabenim boyle 5 6 gun once bicak gbi oluyodu. Yatmadan once kivraniyodm yatakta. Hafta sonu sekil degstrdi regl sancisna dondu. Smdi hafifledi allahima sukur. Canm aslnda bi idrar testi yapsan kana kesn gecmstr su ana kadar idrarda da cikablr
Yiyorum yemekde sıkıntım yok dışarı cikariyom artık sabahları yoğurt ile pekmezi karıştırıp yiyorum ekşi eriği nerden bulurumNazara geldn istahin iyiydi senn kuzum ya kendini zorlama sık sık kahvaltilik ye o hissi bastrr bide iliksuya limon bal koy ic cnm iyi gelicktr Rabbmn iznyle
selam kızlar, nasılsınız?
kürtajdan sonra 15. günüm, su gibi akıntım var ancak uzamayan türden, yumurtluyor olabilir miyim acaba?
Onu bulmn biraz zor onu esine soylicn buyuuuk marketlerde anck reyonlarda az az bulur cnmYiyorum yemekde sıkıntım yok dışarı cikariyom artık sabahları yoğurt ile pekmezi karıştırıp yiyorum ekşi eriği nerden bulurum
Merhaba nasılsın seni aylar önceki topiklerden hatırlıyorum :)70.24 tam iki kati oluyor ama çoğu arkadaş tam iki katı değil yüzde 40 artsa yeter diyor
Ben hep 0.01 0.05 gördüğüm için bilemiyorum o kadar hesaplama ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?