- 28 Aralık 2016
- 9
- 17
- 1
- 31
Evet canım daha ilk defa gidecem. Hormonlar a bakılacak galiba hiç bilgim yok. Kaç gün oldu smear testi yapilali
Hayırlısı olsun inşallah. Çok mu stres yapıyoruz bilmiyrmki bi bakıyorsun kimininki hemen oluyor bide bakmışsın kimi uzun yıllar olmuyor Allah büyük
Sürecimiz aynı işleyecek canım. Takipte kalalım birbirimize yardımcı oluruz. Destek oluruzdoktorum banada reglin ikinci günü gel dedi benimde hormonlara bakılacak sanırım
Haklisin Canım benim ins. Gelmez o bat hamiş olduğunu öğrenirizaslında stres yapmadığımız bıraktığımız yorulduğumuz zamanlarımızda oluyor hepimizin ama zamanı gelmeyince olmuyor işte canım benim bat 5 ocak ama artık hiç umutlu değilim
ne kadar oldu canım yaptıralı? ben özelde yaptırmıstım 1 haftada çıktı
Evet canım daha ilk defa gidecem. Hormonlar a bakılacak galiba hiç bilgim yok. Kaç gün oldu smear testi yapilali
Sürecimiz aynı işleyecek canım. Takipte kalalım birbirimize yardımcı oluruz. Destek oluruz
Haklisin Canım benim ins. Gelmez o bat hamiş olduğunu öğreniriz
Aynen öyle bende öyle keşke ilkgun den itibaren korunmayı biraksaydik ama bilemiyoruzki.tabiki canım benim 6 ay önce pko başlangıcı var dedi 3 ay doğum komtrol hapı kullandım atlattım her ay kontrol var ama bu ay aktif olarak tedaviye başlaycam dedi doktor bugune kadar neyi bekledi anlamıyorum
tabiki canım benim 6 ay önce pko başlangıcı var dedi 3 ay doğum komtrol hapı kullandım atlattım her ay kontrol var ama bu ay aktif olarak tedaviye başlaycam dedi doktor bugune kadar neyi bekledi anlamıyorum
Haklısın sizden ogreniyrm bende nelere bakılsın falan diye.. sonra bi değer yüksek çıkıyor atıyorum bilmiyoruz ama deneyip deneyip çocuk olsun diye hüsran oluyor.Oyuzden herşeye baktırmak gerekCanım ilk hormonlara bakılsın ama smear grek görülerse söylüyorlar ama baktır bana bakılmadı sonra ögrendim tirioden olmuyormuş engelliyormuş yani önlemini al canım ben pişmanım yani
Aynen öyle bende öyle keşke ilkgun den itibaren korunmayı biraksaydik ama bilemiyoruzki.
Haklısın sizden ogreniyrm bende nelere bakılsın falan diye.. sonra bi değer yüksek çıkıyor atıyorum bilmiyoruz ama deneyip deneyip çocuk olsun diye hüsran oluyor.Oyuzden herşeye baktırmak gerek
Aynen. Canım bende seni takibe aldım ins. Güzel sonuçlar alırız hoscakalnasip canım yıne uğrar sohbetlerinize katılırım ben seni takipteyım bakalım ne olacak bu halımız :) hoşçakal canım bir gelişmen olursa benı haberdar edersen sevınırım bnmde fıkrım olur bende sana ulaşırım
Aaa canım sanada mı pko başlangıcı dediler banada dedi doktor tiriod dedi bakılsın ilaç tedavisi uygulamısı gerekiyor dedi ama smear sonucu ögrenemeden gidemiyorum ..
İns. Canım az kalmış ama çıkar mutlaka birkaç güne. hastaneyi mı arasan yada. Düzelecek inş. Herşey içini ferah tut.Aynen canım ben şu bir kaç aydırlı neler yaşıyorum neler atlattım inan çok zordu . Ve kolay olmadı sonunda iyi bir doktor ve ailemin yanındayken desteğiyle gittim ögrendim ne oldu aylardır verdiğim mücadele inan çok yıprandım şuan beklemek falan bile istemiyorum ögrensem şu sonucuda bir an önce tedavime başlamak istiyorum ..
canım benım pko şuan tamamen temızlendı ilaç kullandım ama ne dıycek 6 ocakta bakcam işte yazarım burdan merak etme
İns. Canım az kalmış ama çıkar mutlaka birkaç güne. hastaneyi mı arasan yada. Düzelecek inş. Herşey içini ferah tut.
Nasıl,tamamen temizlendi canım,benim,regl düzensiz değildi bir kez,gecikti gittim doktora lh yüksek,cıktı pco var,dedi sen,kilo,almışsındr ondan regl olmamışsnde,cunku düzenli imiş dedi yumurtalık,da sorun,yok dedi,cok sükür bu genetik dedi ilaç verdi matofin onu kullanıyorum bende 1.5 aydır 13 aralık da,regl oldum,bitince,soğan kürü yaptım,4 gün daha yapcam ve ilişki de oluyo velhasıl pazartesi gittim acaba hic,geçtimi değer değiştimi felan,diye doktor,bana regl olunca 2.3. Günleri alıyoruz kan dedi pco genetik geçmez o hic,bir zaman,sürekli kullancaksn ilacı,dedi bebek mi istiyorsunx dedi evet 6 aylık evliyiz,4 aydır istiyoruz dedim oyle geldim,tekrsr evecanım benım pko şuan tamamen temızlendı ilaç kullandım ama ne dıycek 6 ocakta bakcam işte yazarım burdan merak etme
AminnnnnnTamam Canım bekliyoruz ama düzeliyor yani buna sevindim ..
İnŞALLAH canım Allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın ... Rahatım ama ne oldu ögrenmek istiyorum anca o zaman daha emin olucam galiba ..
İnşAllah Allah sesimizi duyar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?