2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Maşallah .. Allah sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. .. bize de dua et . Hayırlı sağlıklı bebek sahibi olmamız için ... senin adına cok mutlu oldum
Çok sağol canım hayırlısı şle sanada nasip etsin inşallah allahım tüm gebelik isteyen herkese duam

Sorma bende salatalık ve soğandan tiksindim. Haşlanmış yumurta bebişlere de çok faydalı. Başlarda her gün yiyordum da sonradan haftada 2ye düşürdüm.

ayy bende soğan kokusuna fena oluyorum ya elimin altında sürekli ceviz kuruyemiş vs ölçülü herşeyden yiyiorum
yumurta tok tutuyrmus ciddden kahvaltımda yedim yogurtta bol bol yemek gerek

Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin

Stres yapma inş gzl olacaktır canım benim

Birde bebiş varsa yumurtalıklar değilde karın yani rahimmi ağrıyor sormuştunya neresi die
canim gunune bagli fallopi tuplerinden rahme gecis 10 15 gunu buluyor. Hangi evredeyse bebis o kisim agriyor. Benm kasiklardan rahme gecti orta kisim yani su an ara ara agri yapan bolge
Zaten idrar yapıcam cumartesi bekliyorum çünkü gününde belli eder kendini kırmızılar gelip gelmeyeceğini o yüzden beklicem geçen ay yaşadıklarımı yaşamıcam diyorum ama yinede heyecan fena durumda
bence bekleyemeyeceksin ama sabredrrsen helal dycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…