1 yıl olmadan tedavi uygulamıyorz gebe kalmazsab o zaman uyguluyoruz dediNasıl,tamamen temizlendi canım,benim,regl düzensiz değildi bir kez,gecikti gittim doktora lh yüksek,cıktı pco var,dedi sen,kilo,almışsındr ondan regl olmamışsnde,cunku düzenli imiş dedi yumurtalık,da sorun,yok dedi,cok sükür bu genetik dedi ilaç verdi matofin onu kullanıyorum bende 1.5 aydır 13 aralık da,regl oldum,bitince,soğan kürü yaptım,4 gün daha yapcam ve ilişki de oluyo velhasıl pazartesi gittim acaba hic,geçtimi değer değiştimi felan,diye doktor,bana regl olunca 2.3. Günleri alıyoruz kan dedi pco genetik geçmez o hic,bir zaman,sürekli kullancaksn ilacı,dedi bebek mi istiyorsunx dedi evet 6 aylık evliyiz,4 aydır istiyoruz dedim oyle geldim,tekrsr eve
Bilmiyorum ki burda gördüğüm kadarıyla klomen diye tahmin ediyorumNe hapı canım
Banada 1 yıl olmadı canım daha ama doktora bunu demedim. Adetin 3.gunu gel dedi. 1 yıl dolmadan bakmıyorlar sende demeseydin keske1 yıl olmadan tedavi uygulamıyorz gebe kalmazsab o zaman uyguluyoruz dedi
Hoşgeldin canimslm kızlar aranıza yenı katıldım bebek isteyipte bir türlü başaramayanlardanım
O,çok sorun değil eğer bu ay,ve öbür ay da,olmazsa başka,doktora 1 yıl oldu,derim sıkıntı olan K,değil,ama pco varsa doğal,yolla,kalınmaz,mı valla kafam o,kdar,karışık bi yanda umutlarım bi yanda,endişelerimBanada 1 yıl olmadı canım daha ama doktora bunu demedim. Adetin 3.gunu gel dedi. 1 yıl dolmadan bakmıyorlar sende demeseydin keske
Pko varken tedavi olup çok hamile arkadaşımız var burada herşey kısmet canım ins. Sanada yaşatır rabbim bu duyguyuO,çok sorun değil eğer bu ay,ve öbür ay da,olmazsa başka,doktora 1 yıl oldu,derim sıkıntı olan K,değil,ama pco varsa doğal,yolla,kalınmaz,mı valla kafam o,kdar,karışık bi yanda umutlarım bi yanda,endişelerim
Yarın sabah yap canım ins. Hamilesindir :)Yaa kızlar adet günüm cuma günü testi bugün mü yapsam yarın sabah mi ?? Evde test olunca duramiyorum sanırım..
Hic beklemiyorm diyordum ama 2 gündür yine başladı sıkıntı varmı yokmu ay ne kdr merakliymmm .. inslaah cnm Rabbim hepimize de nasip etsn insallahYarın sabah yap canım ins. Hamilesindir :)
Benim 2 gün geçmişti evde var diye duramadim negatif ti bugün olmuşumYaa kızlar adet günüm cuma günü testi bugün mü yapsam yarın sabah mi ?? Evde test olunca duramiyorum sanırım..
rahme müdahale olunca 20 gün yumurtlama olmuyor demişti dr. 40. gün den sonra adet olursun dedi buda rahim duvarıyla ilgili .niçin yumurtlama olamıyor canım? kürtajı son adet tarihi gibi almıyor muyuz?
Kısmet önümüzdeki aya insallah.. yaa benm çokta ümidim yokta niye bu kadr merk ediyorum onu anlamiyorumBenim 2 gün geçmişti evde var diye duramadim negatif ti bugün olmuşum
Ondan değil dağlarda acı erik olur eksi yaparlar o erik den istiyomOnu bulmn biraz zor onu esine soylicn buyuuuk marketlerde anck reyonlarda az az bulur cnm
Anlıyorum bana 30 gün içinde olursun dedi.rahme müdahale olunca 20 gün yumurtlama olmuyor demişti dr. 40. gün den sonra adet olursun dedi buda rahim duvarıyla ilgili .
Benimki 1 ayda çıkmıştı tekrar yaptılar onuda 20 gün sonra çıkar dedilerKızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?
Hoşgeldin canım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu . Eşimde sorun yok 3 defa aşılama yapıldï olmadı . Sonra rahim filmi çekildi malesef iki kanlada tıkalı çıktı 3 ocakta ikinci defa renli film çekilecek ve kanallar açılacak .sende baktırdın mı rahim kanallarına .?hoşbulduk canım 3 yıldır deniyoruz eşimde sorun yok bende var sanırım tedavı goruyorum ama her defasında temiz deniliyor sonuç olarak yınede bebek yok
Onu hic blmyrm cnm yaOndan değil da
Ondan değil dağlarda acı erik olur eksi yaparlar o erik den istiyom
Ayy ne guzl bebeği gordunmu canm keseyi görmüssündr muhakkakKızlar bat 20 aralıklı dün yaptırdım betahcg >10.000 çıktı çok şükür kandada tescilledikmichie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?