2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim ki de ocağa kadar yapma dedi, gittim gizlice yaptım dün, yemrk yerken kolumu gördü test mi yaptın diye şaşırdı napıyım meraktan çatlıyım mı
Onlar bize gore daha soğuk kanlilar canım maleseff bizi anlamıyorlar . Canım ona gore bnn hep acale ediyorum belki de haklı ama söz geçir gelde içime...

Çok teşekkür ederim canım haftaya gideceğim doktora gitmişken kalp atışını duyalım diye bekliyorum allah sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Canm hayirli olsun minnosun insallah degerine de 40 bin masallah dualarinda bizide an cnm bnm
AY BU SAYFADA HAMIS GORDUKCE MUTLU OLUYORUM VALLAHI COK SEVINIYORUM ... ALLAH COGALTSIN....

kızlar selam

akşamları çok şişiyor karnım neden öyle oluyor
birde kasıklarımda ağrı olduğu zaman alt karnım şişiyor sertleşiyor bu kadar erken çıkmaz sanırım karın

kizlar adetten once sisen gogusler, adet donemi ve sonra neden hala Hassas 've agri yapar bilen varmi ..

oy masallah durdun durdun turnayi gozunden vurdun
doktorla gorustn mu canim muayene etti mi
Gozun aydin tebrik ederm seni
Çok teşekkür ederim canım evet doktorla görüştüm değerin haftan ile uyumlu dedi pekş dedim ben haftaya cuma 6+4 gelsem olurmu dedim kontrole herhangibir ağrın yoksa sorun değil dedi o yüzden 6 ocak gibi gideceğim

Kızlar sizde bacak ağrısı var mı? Sağ kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor anlamadım
Canın benimde bata çok yakın olmuştu aynı ağrı gebeliği öğrendikten sonrada bir kaç gün oldu aonra geçti çok şükür şuan bulantı dışında hiçbir ağrım kalmadı ne kasık ağrısı ne bacak ağrısı

Canm hayirli olsun minnosun insallah degerine de 40 bin masallah dualarinda bizide an cnm bnm
AY BU SAYFADA HAMIS GORDUKCE MUTLU OLUYORUM VALLAHI COK SEVINIYORUM ... ALLAH COGALTSIN....
Çom teşekkür ederim cAnım nasıl içten bit mesaj olsun inşallah sende daahil bekleyen tüm arkadaşlarıma hep dua ediyorum allahım size de en yakın zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu

kızlar selam

akşamları çok şişiyor karnım neden öyle oluyor
birde kasıklarımda ağrı olduğu zaman alt karnım şişiyor sertleşiyor bu kadar erken çıkmaz sanırım karın
Çok gazın oluyor mu? Gaz probleminden dolayı karın çıkabiliyor

Yemin ediyorum kafa kalmadı bana bi akıl verin yumurtlama günüme 3 gün var ama bugün yumurta Akı gibi akıntımm oldu çok az. Dün sabah ilişki olmustu bugün olmayacak eşim evde değil çalışıyor.

Bıgün adetimin 14. Günü ama genelde 17. Gününde yumurtlama dönemim oluyo şimdi dün ilişki oldu ama içim rahat değilim keşke bugün de olabilseydi

canim gunune bagli fallopi tuplerinden rahme gecis 10 15 gunu buluyor. Hangi evredeyse bebis o kisim agriyor. Benm kasiklardan rahme gecti orta kisim yani su an ara ara agri yapan bolge

bence bekleyemeyeceksin ama sabredrrsen helal dycem
Adete 3 gün kaldı işte şuan nerde bilmiyorum vallahi :)
Vallahi zor tutuyorum kendimi test yapmamak için inan sırf ikinci çizgi çıkmıcak korkusu ile yapamıyorum o yüzden batı bekleyim diorum olmazsam yaparım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…