çoğu ödem ve gaz canım . bende de oldu ve hala da devam ediyor .kızlar selam
akşamları çok şişiyor karnım neden öyle oluyor
birde kasıklarımda ağrı olduğu zaman alt karnım şişiyor sertleşiyor bu kadar erken çıkmaz sanırım karın
kokulu ise enfeksiyon olabilirmerhaba kızlar ben bayadır yoktum . benim akıntım çok koyu sarı olarak yoğun biir şekilde geliyor . sizce enfeksiyon mudur?
Bence iyi canım iki gün sonra tekrar gidecekmisnYazan herkese çok teşekkürler kan testine gittim degerim 170 çıktı sizce nasıl
Canım karın şişliği oluyor. Benim de sabah normal akşama kadar şişiyo. Normal yanikızlar selam
akşamları çok şişiyor karnım neden öyle oluyor
birde kasıklarımda ağrı olduğu zaman alt karnım şişiyor sertleşiyor bu kadar erken çıkmaz sanırım karın
Doktora gitmesende testi cuma tekrar yaptır katlayacakmi bakarsn insallah cok çok guzl katlarrrrGitmeli miyim çok kararsizim Dr ye gitsem şuanda erken mi acaba
1 gün arayla da olsa olur sıkıntı yapma kendineBıgün adetimin 14. Günü ama genelde 17. Gününde yumurtlama dönemim oluyo şimdi dün ilişki oldu ama içim rahat değilim keşke bugün de olabilseydi
Bencede çok iyi değerin canım hayırlı olsunYazan herkese çok teşekkürler kan testine gittim degerim 170 çıktı sizce nasıl
Akıntı bende de var doğuma kadar da olacak sanırım. Herşeyi kendimize sorun yapmayalım. Allah'ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız. Biz rahat olalım ki bebişlerimiz de rahat olsunmerhaba kızlar ben bayadır yoktum . benim akıntım çok koyu sarı olarak yoğun biir şekilde geliyor . sizce enfeksiyon mudur?
Erken canım. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır. Yükselişini takip edersin. Sürekli gittiğin doktorun varsa 2 sonucu da söyle o hesaplayıp şu günü gel der zaten. Hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsinGitmeli miyim çok kararsizim Dr ye gitsem şuanda erken mi acaba
evet ben kullandım gercekten faydalıKizlar birşey sorucam çörek otu , bal ve tarçın kürünü kulanan var mı aranîzda . Biraz internetten baktım yumurta sayısının artmasînda oldukça etkili oluyormuş.
Evet canim test negatif aynen umutla ocak ayi calismalarina devam edicez. Dr a gidicek misin peki klomen icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?