2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba kızlar ben bayadır yoktum . benim akıntım çok koyu sarı olarak yoğun biir şekilde geliyor . sizce enfeksiyon mudur?

kızlar selam

akşamları çok şişiyor karnım neden öyle oluyor
birde kasıklarımda ağrı olduğu zaman alt karnım şişiyor sertleşiyor bu kadar erken çıkmaz sanırım karın
çoğu ödem ve gaz canım . bende de oldu ve hala da devam ediyor .

merhaba kızlar ben bayadır yoktum . benim akıntım çok koyu sarı olarak yoğun biir şekilde geliyor . sizce enfeksiyon mudur?
Akıntı bende de var doğuma kadar da olacak sanırım. Herşeyi kendimize sorun yapmayalım. Allah'ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız. Biz rahat olalım ki bebişlerimiz de rahat olsun

Gitmeli miyim çok kararsizim Dr ye gitsem şuanda erken mi acaba
Erken canım. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır. Yükselişini takip edersin. Sürekli gittiğin doktorun varsa 2 sonucu da söyle o hesaplayıp şu günü gel der zaten. Hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin

Kızlar bata 9 gün var . Kasıklarımda batmalar şeklinde ağrılar oluyordu yumurtlama gününden beri . Bugün de acayip iştahım açıldı . Göbeğime doğru ani bi sancı girdi . İlk gebeliğim gibi . Öyle heyecanlıyım ki . Nasıl geçecek şu 9 gün bilmiyorum . Hamiş arkadaşlar çok sevindim . Sağlıkla alın kucaklarınıza yavrularınızı .

İyi geceler arkadaslar birsey soracaktim hamile olan arkadaslar su gibi akintiniz oluyor mu?Normal mi bu gebelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…