2017 Aralık Anneleri

Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.

Haklısın kuzum da millet diye diye artık benim de beynimde yer edinmeye başladı kafamda acabalarla onlara benzemeye basladim

Canım kilo alsan da bu sefer çok kilo aldın yeme dikkat et doguramazsin geri veremezsin gibi seylerle karsilasiyorsun. Kimseyi memnun edemezsin sen ve bebegin saglikliksa kimseyi duyma tika kulaklarını

ben sinir krizi gecrdm az once baya kırdım döktüm.sonrada oturdm temizlk yaptim.bebegime bisey olmamstr dimi as once kipirdiyo gibi oldu anlayamiyrm suan da.

Ben büyüyen beşik gbi bse aldim . Sallanmiyor ilerde yatak başlığı olarak kullanabileceğim:)

Rabbim çocuklarımıza uzun ömür versin...benim eşimde kız çocuk olacak diye düşünüyordu.:) sonra erkek olduğunu duyunca bana dediği aşkım ya nr garip oğlum olacağı için çok sevindim kızım olmayacağı için çok üzüldüm :) şimdi de oğluna aşık bir baba ama ikinci çocuk için acaba kız olur mu diye duusnmuyor değiliz:) Allahım hayırlısını versinde ikisinin yeri de çok ama çok ayrı

Ne oldu kuzum yaaa
delirdim azicik kirdim ne varsa.abla var bende yazdgm gibi insanlarin huzununden mutsuzlugundan beslenen onlara delirdim
konusmuyrm ama genede huzurumuzu bozmaya yetiyo.bebege bisey olur diye korktm şükür kipirdiyo.esim cok kizdi agliyrm bagirinyrm diye ama elimde degil zaten hormonlar mafetti beni

Ben kraft park yatak aldım. Yatağını da yataş visko yatak aldım :) bunlar zaten fiyat olarak büyüyen bridge eş değerdi ama ben seçimimi park yataktan yana yaptım çünkü biz kiraciyiz. Tayinimiz ne zaman nereye çıkacak belli değil:) o yüzden hantal bisey alamazdım.keske kendi evim olsa göçebe olmasak oğluma oda yapsaydım.insallah 3 4 yıl sonra yerleşik hayata geçersek o zaman ogluşuma montessori odası yapacağım:) ondan sonra da park yatağı oyun parkı olarak kullanacağım

Canım değer mi yaaa değer mi yapma sakın bi daha sakın!

cok sinrilym bu aralar asiri duygusalm hersey agliyrm.ben uzak durdukca onlar bana dogru uzatiyi cirkefliklerni.vallah cok zengin olsam ulke bile degistrirm
Canimm çok iyi anliyorum.benim basimda da var öyle insanlar.birde üzerine hamilelik duygusallığı eklenince daha hassas oluyoruz...bir daha bisey kırıp dökme Allah korusun bir yerine bisey olur kesilir falan.kendine zarar vermiş olmuyor musun aslında? En iyi cevap gülüp geçmek....ama işte böyle söylemesi de kolay tabi gülüp geçmek de zor oluyor

canm sen hamilesin bi can tasıyosun o kadr sinirlenip öfkelenmek iyi değil bebeğinı düşün sen ne hissedersen oda aynı şeyleri hisseder önceliğin herzaman sen ve bebegin olsun.

Ben büyüyen beşik gbi bse aldim . Sallanmiyor ilerde yatak başlığı olarak kullanabileceğim:)
sanırım bend e büyüyen beşik alcam park yatağa ısınamıyorum görüntüsü hiç hoşuma gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…