Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.kızlar ben beşiğe karar veremedim hala sizce park yatak mi yoksa büyüyen beşik mi büyüyen beşiğe daha sıcak bakıyorum ama park yatağından toplanabilmesi karıştırdı kafamı siz nasıl aldınız yada almayı dusunuyosunuz
34 de birktm cnmYa kizlar erken dogum riski olup da progestan ilaçla prukloton igne kullananlar doktor ne zman birakacaginizi söyledim benim kontrolum 8 kasim doktora da o zaman sorarım diyorum ya
Haklısın kuzum da millet diye diye artık benim de beynimde yer edinmeye başladı kafamda acabalarla onlara benzemeye basladim
kızlar ben beşiğe karar veremedim hala sizce park yatak mi yoksa büyüyen beşik mi büyüyen beşiğe daha sıcak bakıyorum ama park yatağından toplanabilmesi karıştırdı kafamı siz nasıl aldınız yada almayı dusunuyosunuz
Canımmm ne oldu yaaben sinir krizi gecrdm az once baya kırdım döktüm.sonrada oturdm temizlk yaptim.bebegime bisey olmamstr dimi as once kipirdiyo gibi oldu anlayamiyrm suan da.
Rabbim çocuklarımıza uzun ömür versin...benim eşimde kız çocuk olacak diye düşünüyordu.:) sonra erkek olduğunu duyunca bana dediği aşkım ya nr garip oğlum olacağı için çok sevindim kızım olmayacağı için çok üzüldüm :) şimdi de oğluna aşık bir baba ama ikinci çocuk için acaba kız olur mu diye duusnmuyor değiliz:) Allahım hayırlısını versinde ikisinin yeri de çok ama çok ayrıAy çok güldüm ya sizin en azından tanımadığınız yabancı insanlar diyor banim önceki gebeliğim de kızım olacaktı ki eşim çok istiyordu kız çocuğunu Cinsiyeteni öğrenince biz mutlu mutlu kayınvalideme kızımız olacak dedik aldığımız cevap kızı veren Allah erkek de verir üzülmeyin oldu o kadar zoruma gitti ki 8 yıl tedaviden sonra hamileyim şükür diyecek iken aldığım cevap aynen bu.... gerçi Allah ömür vermedi kızıma o ayrı... şimdi de İnadına söylemiyoruz cinsiyetini sadece ben eşim ve doktorumuz biliyor çevremizde Kimseye de söylemedik doğunca öğrensinler...
Ne oldu kuzum yaaaben sinir krizi gecrdm az once baya kırdım döktüm.sonrada oturdm temizlk yaptim.bebegime bisey olmamstr dimi as once kipirdiyo gibi oldu anlayamiyrm suan da.
ailevi meseleler bende bi abla var sagolsun dillere destan ahtapot gibi 50 km oteye uzaniyo elleri delirttiler beni.kirdim döktümCanımmm ne oldu yaaneden sınır krizi geçirdin
delirdim azicik kirdim ne varsa.abla var bende yazdgm gibi insanlarin huzununden mutsuzlugundan beslenen onlara delirdimNe oldu kuzum yaaa
Kuzummm lütfen takılma lütfen.bak bebiss de senin üzüldüğünü anlar.o da üzülürailevi meseleler bende bi abla var sagolsun dillere destan ahtapot gibi 50 km oteye uzaniyo elleri delirttiler beni.kirdim döktüm
Uzme kendini de bebegini de canım.Cok etkileniyrlar.ailevi meseleler bende bi abla var sagolsun dillere destan ahtapot gibi 50 km oteye uzaniyo elleri delirttiler beni.kirdim döktüm
cok sinrilym bu aralar asiri duygusalm hersey agliyrm.ben uzak durdukca onlar bana dogru uzatiyi cirkefliklerni.vallah cok zengin olsam ulke bile degistrirmKuzummm lütfen takılma lütfen.bak bebiss de senin üzüldüğünü anlar.o da üzülür
oyle yaoamya calsiyrm sirf onun icin susmaya calisyrm ama olmuyo artkUzme kendini de bebegini de canım.Cok etkileniyrlar.
Canım değer mi yaaa değer mi yapma sakın bi daha sakın!delirdim azicik kirdim ne varsa.abla var bende yazdgm gibi insanlarin huzununden mutsuzlugundan beslenen onlara delirdim
konusmuyrm ama genede huzurumuzu bozmaya yetiyo.bebege bisey olur diye korktm şükür kipirdiyo.esim cok kizdi agliyrm bagirinyrm diye ama elimde degil zaten hormonlar mafetti beni
Canimm çok iyi anliyorum.benim basimda da var öyle insanlar.birde üzerine hamilelik duygusallığı eklenince daha hassas oluyoruz...bir daha bisey kırıp dökme Allah korusun bir yerine bisey olur kesilir falan.kendine zarar vermiş olmuyor musun aslında? En iyi cevap gülüp geçmek....ama işte böyle söylemesi de kolay tabi gülüp geçmek de zor oluyorcok sinrilym bu aralar asiri duygusalm hersey agliyrm.ben uzak durdukca onlar bana dogru uzatiyi cirkefliklerni.vallah cok zengin olsam ulke bile degistrirm
canm sen hamilesin bi can tasıyosun o kadr sinirlenip öfkelenmek iyi değil bebeğinı düşün sen ne hissedersen oda aynı şeyleri hisseder önceliğin herzaman sen ve bebegin olsun.delirdim azicik kirdim ne varsa.abla var bende yazdgm gibi insanlarin huzununden mutsuzlugundan beslenen onlara delirdim
konusmuyrm ama genede huzurumuzu bozmaya yetiyo.bebege bisey olur diye korktm şükür kipirdiyo.esim cok kizdi agliyrm bagirinyrm diye ama elimde degil zaten hormonlar mafetti beni
Hassas bi donemdeyz canım.Herkesin lafı batiyr bazen.Sakin olmaya calısoyle yaoamya calsiyrm sirf onun icin susmaya calisyrm ama olmuyo artk
sanırım bend e büyüyen beşik alcam park yatağa ısınamıyorum görüntüsü hiç hoşuma gitmiyoBen büyüyen beşik gbi bse aldim . Sallanmiyor ilerde yatak başlığı olarak kullanabileceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?