2017 Aralık Anneleri

Amann gül geç canm bsver

Kizlar ya benim sag kasigimda igne batar gibi anlik batmalar var aranizda yaşayan var mi

Kızlar merhaba, dün çok kötü bir kazadan döndük. Bugün hayatta olduğumuza şükür ediyoruz. Allah evladımızin acısını göstermesin. En çok bebeğimden endişe ettim.

Kızlar cok sukur bebek arabasyla pusetıde aldık cıktı aradan.. fıyatıda uyguna geldı.. smdı bı besık kaldı gerıye
Canımmm hayırlı olsun :) bizde aldık...besik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama biz kraft park yatak aldık.cok kullanışlı.kurduk.kurulumu da çok güzel :)

Ay çok güldüm ya sizin en azından tanımadığınız yabancı insanlar diyor banim önceki gebeliğim de kızım olacaktı ki eşim çok istiyordu kız çocuğunu Cinsiyeteni öğrenince biz mutlu mutlu kayınvalideme kızımız olacak dedik aldığımız cevap kızı veren Allah erkek de verir üzülmeyin oldu o kadar zoruma gitti ki 8 yıl tedaviden sonra hamileyim şükür diyecek iken aldığım cevap aynen bu.... gerçi Allah ömür vermedi kızıma o ayrı... şimdi de İnadına söylemiyoruz cinsiyetini sadece ben eşim ve doktorumuz biliyor çevremizde Kimseye de söylemedik doğunca öğrensinler...

kızlar ben beşiğe karar veremedim hala sizce park yatak mi yoksa büyüyen beşik mi büyüyen beşiğe daha sıcak bakıyorum ama park yatağından toplanabilmesi karıştırdı kafamı siz nasıl aldınız yada almayı dusunuyosunuz

kızlar ben beşiğe karar veremedim hala sizce park yatak mi yoksa büyüyen beşik mi büyüyen beşiğe daha sıcak bakıyorum ama park yatağından toplanabilmesi karıştırdı kafamı siz nasıl aldınız yada almayı dusunuyosunuz

böyleleri çok bunlar yüzünden kız çocukları kendilerini dışlanmış hissediyorlar hep bilmiyolar ki allah katında kızın değeri erkeğin üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…