Ay ne bilim kuzum ya dert etmeyim diyorum millet öyle diyince sinirnoluyorum aldığım 7 kilo da hiç belli değil zaten yüzüm kasik kadar gelen kalcam hiç çıkmadıevlilik yuzuklerim olmuyo parmaklarim sosis gibi oldu.bi kol var kocman bide kalin
naapcan kiloyu.dogumdan sonra ugrascaz kilo vermeye bide sarkicaz catalklar cikacak kilo verince.kilo kuhim degil bebiler saglikli olsun onlar alsin kiloyu
sezerr60 seni gorunce bi degisik oldum 2013 ikiz annelerinde beraberdik ikiz kizlarim vardi hatirladin mi bilmiyorum. sindi yine beraber hamileyiz. rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinMerhaba :)
Aynen kuzum kizim sağlıklı olsunda haftasoyla uyumlu olsunda isterse almayim kilo zati ben.hiç kilo alırım diye dert etmedim aksine aldığım her kilo da mutlu oldum ne yalan soyluuyum aksamlri karnım az belli oluyor nasil mutlu oluyorum hemen eşime gösteriyorum karnimiEltin kilo veremeyecek sen doğumdan sonra doğum yapmamış gibi salınacaksın :)) sen canını sıkma kuzum bebeğin iyi olsun yeter
Aynen kuzum benim inşAllah sağlıkla doğsun kızçen, hem bak ben eşimi işe yollarken sarılamıyorum bile karnımdan eminim çok şirindir karnın ben bi açsam ben bile daralıyorum sen içini rahat tut gerisi boşA
Aynen kuzum kizim sağlıklı olsunda haftasoyla uyumlu olsunda isterse almayim kilo zati ben.hiç kilo alırım diye dert etmedim aksine aldığım her kilo da mutlu oldum ne yalan soyluuyum aksamlri karnım az belli oluyor nasil mutlu oluyorum hemen eşime gösteriyorum karnimi
Allaha şükür gece rahatça sarılıp yatabiliyorruz canim insallah sağlıcakla alırız küçük meleklerimiziAynen kuzum benim inşAllah sağlıkla doğsun kızçen, hem bak ben eşimi işe yollarken sarılamıyorum bile karnımdan eminim çok şirindir karnın ben bi açsam ben bile daralıyorum sen içini rahat tut gerisi boş
Aminnn kuzum aminnn inşAllahhhh cümlemiz ❤❤❤Allaha şükür gece rahatça sarılıp yatabiliyorruz canim insallah sağlıcakla alırız küçük meleklerimizi
Amin kuzum aminAminnn kuzum aminnn inşAllahhhh cümlemiz ❤❤❤
bosver ole diyene sen dogur 100 kilo al ben boyle iyiym de evladim saglikli de.herseyi takarsak yasamayalm hic kuzumAy ne bilim kuzum ya dert etmeyim diyorum millet öyle diyince sinirnoluyorum aldığım 7 kilo da hiç belli değil zaten yüzüm kasik kadar gelen kalcam hiç çıkmadı
Haklısın kuzum da millet diye diye artık benim de beynimde yer edinmeye başladı kafamda acabalarla onlara benzemeye basladimbosver ole diyene sen dogur 100 kilo al ben boyle iyiym de evladim saglikli de.herseyi takarsak yasamayalm hic kuzum
Oyle canim aynen:))Yürüyor mu, Okula başladı mı hangi liseyi kazandı üniversite puanı kaççç askere ne zaman gidecek kızsa isteyeni varmı çeyiz yaptın mı evlendiler çocuk düşünmüyorlarmı evlatlarımızla ilgili daha neler duyacağız anan anan diyip geç :))))
canm gecen buna benzer bi olayla bende karşılaştım kadının biriyle sağlık ocağında sıra. beklıyorduk bana hamılemısın diye sordu evet teyze deyince birden başladı allah sana bi oğlan versin diye arkaya arkaya tekrarladı benim sarterler attı tabi bende ne dıyosun sen teyze dıye cıkıstım ben kız istiyodum rabbım cok sukur gönlüme gore verdı hem bı oglum var zaten allah olmayanlara. versın dedım kadın pişkince olsun olsun eekek çocuğun zararı yok dedı ya yaslı olmasa dalardım o derece heryer de var boyle şuursuzca konusanlar erkek erkek diye ölüyorlar.Bana yolda tanımadığım bi teyze karnım yeni yeni çıkarken "ayy hamile misin sen kızım. Masallah erkek demi" diye sormuştu. Yoo kız demiştim. Böyle acır gibi "hee olsun" demisti. Sana olsun asıl teyzeee sana olsun demiştim içimden.
Kesinlikle ya nefret ediyorum bu tiplerden.benim velim vardı aynı anda hamile kaldık.her hafta hocam cinsiyeti öğrendin mı deyip duruyordu.bir gün geldi nasıl mutlu ne oldu abla dedim.erkekmis dedi.bend4 hayırlı olsun erkekle kizin farkı yok ikisi de evlat dedim.2 oğlu 2 kızı vardı.bende dedim ikisinin de tadına bakmışsın zaten.yok hicam olur mi öyle şey.oglan fazla oldu bak ne güzel dedi.boyle gerinip çarpasım geldi.....ay şuan bile sınır oldum.canm gecen buna benzer bi olayla bende karşılaştım kadının biriyle sağlık ocağında sıra. beklıyorduk bana hamılemısın diye sordu evet teyze deyince birden başladı allah sana bi oğlan versin diye arkaya arkaya tekrarladı benim sarterler attı tabi bende ne dıyosun sen teyze dıye cıkıstım ben kız istiyodum rabbım cok sukur gönlüme gore verdı hem bı oglum var zaten allah olmayanlara. versın dedım kadın pişkince olsun olsun eekek çocuğun zararı yok dedı ya yaslı olmasa dalardım o derece heryer de var boyle şuursuzca konusanlar erkek erkek diye ölüyorlar.
Cahil insanlar olarak görüyorum ben böyle insanları. Yanı tabii ki erkek olsun ya da kız olsun diye insanın gönlünden geçebilir. Ama kız çocuklarına değersiz gibi davranmak tam bir cehalet. Evlat evlattır yahu.Kesinlikle ya nefret ediyorum bu tiplerden.benim velim vardı aynı anda hamile kaldık.her hafta hocam cinsiyeti öğrendin mı deyip duruyordu.bir gün geldi nasıl mutlu ne oldu abla dedim.erkekmis dedi.bend4 hayırlı olsun erkekle kizin farkı yok ikisi de evlat dedim.2 oğlu 2 kızı vardı.bende dedim ikisinin de tadına bakmışsın zaten.yok hicam olur mi öyle şey.oglan fazla oldu bak ne güzel dedi.boyle gerinip çarpasım geldi.....ay şuan bile sınır oldum.
Benimde 2. erkek kismetse,neler diyorlar.hee olsun napican diyenler...sanki herkesin bi kizi bi oglu olacak.Allah herseyi kararlamistir herseyde vardir bir hayirSen niye dert ediyorsun yavrum bunu bırak millet ne derse desin onlar konuşur anca çocuğunun sağlığı yerindemi ona bak sen benimde 4.kızımın olacağını duyan sanki onlara doğuruyormuşum gibi tüüh keşke bu oğlan olaymış diyorlar kimisi erkek olsun diye doğurup duruyorsun kimisi eşime keain oğlan kovalıyorsunuz diyen neler neler salla gitsin ağzımı açmak istemiyorum millete sende takma şükür çok şükür sağlıklılar daha ne isteriz boşver gitsin yaa kafayı yemiş onlar
Aynen yaa evlat bu can bu değişilir mi yaa sorsan isteyipde olan evlatlarıda hayrsızdır Rabbime binlerce kez şükürler olsun 6.kızım olsada ilk defa kızım olacakmış gibi sevinçle karşılarım kurban olsunlar evlatlarımıza hıııhhhh:)))Benimde 2. erkek kismetse,neler diyorlar.hee olsun napican diyenler...sanki herkesin bi kizi bi oglu olacak.Allah herseyi kararlamistir herseyde vardir bir hayir
Peygamber efendimiz sav ne demiş;Kız çocuklarını sevin bende kız babasıyım... Kız çocuğunu Allah lütfedip verir ahirette hesabını sormaz.. Cahiller cahilCahil insanlar olarak görüyorum ben böyle insanları. Yanı tabii ki erkek olsun ya da kız olsun diye insanın gönlünden geçebilir. Ama kız çocuklarına değersiz gibi davranmak tam bir cehalet. Evlat evlattır yahu.
gunaydin kizcelercogumuz uyuyamdk galiba.ezam sesiyle hickirik ve cati agriisyla uyandim hava aydinlanana kadr uyuyamdm cok agirdi yaa son haftalarfa hic uyuyamycz anlasilan
O duygular bende de var.Doğum hikayelerinden olumlu yazanları okumanızı tavsiye ederim. Malum insanlar abartmayı ve korkutmayı marifet sanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?