2017 Aralık Anneleri

Canımmm hayırlı olsun :) bizde aldık...besik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama biz kraft park yatak aldık.cok kullanışlı.kurduk.kurulumu da çok güzel :)

Canım bn moblya alcm beyaz yatak odamada uyar daha snra bazada oluo komıdın cıkyo falan bu seklde alcm naspse

Insan etkılenıyo ıster ıstemez bsver cnm rabbım sahlklı hayrlı ewlat nasp etsn hepımıze hayrla doguralum ınsaallahh

Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.

AYNN bnde cok kararsz kaldım bıde ılk tecrube ama bednse patk yataklar saglam degl gbı geldı bana blmıyorm belkıde psman olcm moblyadan ama naplm deneyp gorcez ınsalalh.. daha snra calsma masası ve bazalı yatak olabılecegnı suledıler ondn alcm ınsallah tam takm 550₺

Sıze zatn moblya olmazms canm tasıması dert guzel gnlerde kullan ınsallah

Kzlar ayrdım hastane ıcın yıkancaklatı dıgerlerınıde bızım gardrobda yer acp yerlestrdım su anda öle bı drsun bakalım ne heycanla bekledm bugunlerı tam 4 yıl cok sukur rabbıme gırıp cıkıp bakıyorm dolaba nede yakstı kuzumun kıyaftlerı.. saglkla hayrla alalım kucagımıza ınsallah tabbm ısteyen herksde nasp etsın

Mobilya cok daha sık duryr canim.Gule gule,saglikla yatsın ins.minisin

Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.
Ben de çilekten star beşik aldım yatak odasına koymak için :)
Kendi odasına da yine çilekten romantic baby serisinin büyüyen beşiğini ve dolabını aldım
Ama hepsi kasım sonu gelecek
Daha çok var :)

Son düzenleme:
Ben de çileçten star beşik aldım yatak odasına koymak için :)
Kendi odasına da yine çilekten romantic baby serisinin büyüyen beşiğini ve dolabını aldım
Ama hepsi kasım sonu gelecek
Daha çok var :)
Gule gule kullansın ins.canım.Ben sadece besik aldim.Ins.sonra ablasıyla ayni odayı paylasacak.

Ben de sonunda bebişin en minik 0-1 ay 0-3ay kıyafetlerini yıkattım ütüledik eşimle birlikte :)
Dolabımız daha gelmediği için kendi dolabıma bi çarşafa sarıp yerleştirdim
Toz olmasın :)
Bugün de bir hareketliyiz sormayın
Ayaklarını çıkaracak galiba göbeğimden :)

Canım benim sakin kalmak lazım aslında ama başaramıyoruz bazen
Bebişe bişey olmamıştır tabiki ama biz ne hissediyorsak onlar da etkileniyor
hemen toparlarsın kendini inşallah canım
Şu an için bebişimizin sağlığından daha önemli ne var ki
Kollarında olsa seni rahatlatırdı annesi
Ama çok az kaldı gelmesine :)

Kizlar bu kapi susu nasil.90 liraymis cokmu sizce

Eklentiler

• Screenshot_20171029-173953.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar ya bende akıntı çok olmaya başladı.afedersiniz ama ortası beyaz etrafı beyaz şeffaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…