- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
vajinanin yan tarfindaki kemikler agriyo komple asagisi yani canim
Canımmm hayırlı olsun :) bizde aldık...besik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama biz kraft park yatak aldık.cok kullanışlı.kurduk.kurulumu da çok güzel :)
Kızlar merhaba, dün çok kötü bir kazadan döndük. Bugün hayatta olduğumuza şükür ediyoruz. Allah evladımızin acısını göstermesin. En çok bebeğimden endişe ettim.
Ay çok güldüm ya sizin en azından tanımadığınız yabancı insanlar diyor banim önceki gebeliğim de kızım olacaktı ki eşim çok istiyordu kız çocuğunu Cinsiyeteni öğrenince biz mutlu mutlu kayınvalideme kızımız olacak dedik aldığımız cevap kızı veren Allah erkek de verir üzülmeyin oldu o kadar zoruma gitti ki 8 yıl tedaviden sonra hamileyim şükür diyecek iken aldığım cevap aynen bu.... gerçi Allah ömür vermedi kızıma o ayrı... şimdi de İnadına söylemiyoruz cinsiyetini sadece ben eşim ve doktorumuz biliyor çevremizde Kimseye de söylemedik doğunca öğrensinler...
Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.
Ben kraft park yatak aldım. Yatağını da yataş visko yatak aldım :) bunlar zaten fiyat olarak büyüyen bridge eş değerdi ama ben seçimimi park yataktan yana yaptım çünkü biz kiraciyiz. Tayinimiz ne zaman nereye çıkacak belli değil:) o yüzden hantal bisey alamazdım.keske kendi evim olsa göçebe olmasak oğluma oda yapsaydım.insallah 3 4 yıl sonra yerleşik hayata geçersek o zaman ogluşuma montessori odası yapacağım:) ondan sonra da park yatağı oyun parkı olarak kullanacağım
Mobilya cok daha sık duryr canim.Gule gule,saglikla yatsın ins.minisinAYNN bnde cok kararsz kaldım bıde ılk tecrube ama bednse patk yataklar saglam degl gbı geldı bana blmıyorm belkıde psman olcm moblyadan ama naplm deneyp gorcez ınsalalh.. daha snra calsma masası ve bazalı yatak olabılecegnı suledıler ondn alcm ınsallah tam takm 550₺
Ben de çilekten star beşik aldım yatak odasına koymak için :)Park yataktan herkes cok memnun ama ben bi turlu begenemedım onları. Çilekten star beşik aldık. 8-9 aya kadar yatabilecek gerçi nasip olursa.
Gule gule kullansın ins.canım.Ben sadece besik aldim.Ins.sonra ablasıyla ayni odayı paylasacak.Ben de çileçten star beşik aldım yatak odasına koymak için :)
Kendi odasına da yine çilekten romantic baby serisinin büyüyen beşiğini ve dolabını aldım
Ama hepsi kasım sonu gelecek
Daha çok var :)
Ben de sevemedim park yataklarısanırım bend e büyüyen beşik alcam park yatağa ısınamıyorum görüntüsü hiç hoşuma gitmiyo
Siz de güle güle kullanın canım :)Gule gule kullansın ins.canım.Ben sadece besik aldim.Ins.sonra ablasıyla ayni odayı paylasacak.
Canım benim sakin kalmak lazım aslında ama başaramıyoruz bazendelirdim azicik kirdim ne varsa.abla var bende yazdgm gibi insanlarin huzununden mutsuzlugundan beslenen onlara delirdim
konusmuyrm ama genede huzurumuzu bozmaya yetiyo.bebege bisey olur diye korktm şükür kipirdiyo.esim cok kizdi agliyrm bagirinyrm diye ama elimde degil zaten hormonlar mafetti beni
Mobilya cok daha sık duryr canim.Gule gule,saglikla yatsın ins.minisin
Kizlar bu kapi susu nasil.90 liraymis cokmu sizce
Benimde bunun mavisi 90 a aldik cnm.Kizlar bu kapi susu nasil.90 liraymis cokmu sizce
Canimm çok güzel :) ama ben hastane odasında kapısını tulle suslicez...tulden de hoşgeldin bebeğim yazılı bir süs asicam.yani 90 lira pahalıKizlar bu kapi susu nasil.90 liraymis cokmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?