2017 Aralık Anneleri

Hadi ya dün satış elemanı gösterdi ben bunu takamam diye almamıştım gogus uçlarını çok belli etmez mi
Bende senin gibi düşündüm başta ama göğüs pedi koycaz sonuçta o ucların belli olmasını engeller diye düşünüyorum umarım öyle olur

gorustgn her dr a soylemelsn canim.benm safra kesem yok mesela agir mg li ilaclari kullanamiyrm en ufak dr a gitsem ilk soyledigm o.o yuzden dikkatli ol hangi dr olursa olsun soyle.rapor istiyms devlet galiba sezeryan olunca

Bende öyle bisey istiyorum anlamıyorum pijama takımı çok mu gerekli

Herkesn fıkrı cnm ya ne bılm herpmz bısey terch etcez soncta deneyıp gorcez bıde ben kaaplıyım ew ıcınde danuyorm bırı geldgnde pantolun tunık gyp rahat edemem dıye penye dızden kapsonlu spor tunık aldm beegendım bır ımı daha alcm hastaneye saglık ıcagınada gyerım dıye esofman ustu hastane cıkısı falanda kullanılr mantklı geldı bana

gorustgn her dr a soylemelsn canim.benm safra kesem yok mesela agir mg li ilaclari kullanamiyrm en ufak dr a gitsem ilk soyledigm o.o yuzden dikkatli ol hangi dr olursa olsun soyle.rapor istiyms devlet galiba sezeryan olunca

Ne raporu cnm fıtık ıcınmı.. brdakı dktr blıyo syluyorm saten öbur taraftakıler dnlemıyo bıle malesf dogum seklıne karar verlcegı zaman ınlarada dıcem artık

Bende senin gibi düşündüm başta ama göğüs pedi koycaz sonuçta o ucların belli olmasını engeller diye düşünüyorum umarım öyle olur
Canım göğüs pedi çok sık değiştirilse bile çok kaşıntı ve havasız kalmasına sebep oluyor herzaman kullanamazsınız

Üstte çıkarmak değil de alta doğru açınca nasıl olur sence. Üste çıkarınca zaten canım yanar gibi bi de ici süt dolu olacak. Yani yarim atlet gibi iki tane sutyenim var emzirme sutyenleri dışında. Çok rahatlar. Onları da alta doğru açıp kullanabilirim diye dusunmustum

Bende öyle bisey istiyorum anlamıyorum pijama takımı çok mu gerekli
Lohusa takımı çok gereksiz okuyor uzun dizüstü sweet alacağım bende kapşonlu altıma eşofman içimide kısa kollu önden düğmeli tişört falan sonrada giyeceksin sonuçta dünyanın parası lohusa takımları bi işede yaramıyor sonrasında

Bunalma canım rahat ol insanların bazen sorunları oluyor maddi manevi ruhen ilhi alaka istiyor yok diyen yalan der benimde öyle ama bu yola çıktık Allahın izniyle başa çıkacağız herşeyle sen bunalma

Cok sukur kı dua var evladımıza kavsmak var sonnda yksa ceklmezmıs gercekten.. bn baska telastayım etrafmdakı dıger herkes baska telasta sankı.. dun kaynana vardı kardesyle gelnleryle brljte dıyokı acaba bızım torum ben babaneme gıdecem duye aglıcakmı dıyo derdıne bak kadının demıyokı snları aldnmı yaptnmı hazrladnmı daha aksam yemege kaldıkar aksama akdr kostrdgm halde. Nrmalde severm mısafırı ama aksama aksr mısafr agrladım aksmda kalkmadı bnde kaynbabayıda cagrdım mecburen bnları dusunen yok herkesn derdı baska sabaha kadr kalcam belım agrıdı zıruma gıdıyo ama susuyorm seytan dıyo ac agzını catır catır kons herkese

Canım göğüs pedi çok sık değiştirilse bile çok kaşıntı ve havasız kalmasına sebep oluyor herzaman kullanamazsınız

Bnde öle suydum almadım hava almasnı engelleyıp yara ıhtımalını artırıyoms.. eltmde varmıs yarm paket o verdı kazm olrsa yıne bılnsn dıye aldm

Canım oda alttan ve yandan süt kanallarını eziyor aüt düğümlenmesine sebep oluyor sütün kanallardan rahat akmasını engelliyor onun için onuda tavsiye etmem bide biyere gittiğinde daha rahat ediyorsun çok zor alta sıyır üste çıkar ve göğsünde zedelenmiyor, sonuçta süt 2 ay falan emzirmeyeceğiz inşAllah uzun süreli kullanırsınız benim deneyimlerim bu ❤

Bakın kızlar bu seklde bı mısafr geldgnde bıle ystumuze cekı duzen vermeye ugrasmaktansa bmlar kullanslı olr aklnzda bulnsun burda bıcok magazada gırdm 30 40₺ arası dıyatları alcm ıkı tane daha

Anladım canım sagol o zaman emzirme sutyenlerini kullanirim

Malesef aklımızdan geçenleri yapamıyoruz bazen dülünceli olsalardı ilk önce kızım nasılsın der sana hizmet ederkerdi bazı zihniyetker boş ve bencil öylelerini uzak tutacaksın kim olursa olsun çünkü sonunda yıpranan bir tek sen oluyorsun, Allahım ne boş insanlar var....

Bıde lcwda yatım aglet gırdum gıgs altı gogs kısmıda desgeklu onu dsndum sutyen yerıne belkı ondn altm btane

Yanı benım korkm stresım bunaltm bana yetıyo kadınn derdıde torun dognca ben babaneme gtcem dıye aglıcakmı nerakı hevesı buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…