2017 Aralık Anneleri

Canım göğüs pedi çok sık değiştirilse bile çok kaşıntı ve havasız kalmasına sebep oluyor herzaman kullanamazsınız
Dışarda kullanır evde saldım çayıra yaparız yaşıyarak öğrencez yara olmaması içinde açık bırakmak lazımmış

Ne raporu cnm fıtık ıcınmı.. brdakı dktr blıyo syluyorm saten öbur taraftakıler dnlemıyo bıle malesf dogum seklıne karar verlcegı zaman ınlarada dıcem artık
bende burda okumustm devlet normalden yana ya hep mecburi sezeryan olunca rapor yaziyoms normal doguma uygun degoldr diye ona gore sezeryan olunuyms.ama benm kalcada platin var diye ortopedist e gittim rapor istemeye gerek yok dedi kadon dogumcu bunun farkinda falan dedi.bariz belli oluyo diye mi gerek yok dedi bilmiyrm

Olabulr cnm blmıyorm artık.. bnde sekerde cıktı rahım darlıgı var denmıstı tedavı sırasndada hayrlısı bakalım ıkı hafta snra bellı ılr naspse

Ben gogus pedi cok kullandim sutum coktu ilk baslarda bebek ememiyor ister istemez akip.ustumu basimi batiriyordu gogus pedi iyi tutuyor sutu

Göğüs pedini şöyle kullanıyorum.lansinoh kremi sürüyor üzerine göğüs pedini koyuyorum.nemli tutuyor böylece...sut için de tabi akmasını önlemek içind e kullanılır.gogus kalkanı var onu çok öneriyorlar akacak sütü tutuyormuş biriktiriyormus.boylece göğsün nemli olmasını sağlıyormuş.cogu kullanan anne göğsünün ya
ra olmadığını söylüyor.avent in var.genelde o kullanılmış.onu da almayı düşünüyorum...

Ben gogus pedi cok kullandim sutum coktu ilk baslarda bebek ememiyor ister istemez akip.ustumu basimi batiriyordu gogus pedi iyi tutuyor sutu

Walla ne ıyı olr ne kotu ılr yasayıp gorecez artık herkesn deneyımı farklıda olabılr

Göğs kalkanını cok duydumda gormedm hiç camasr gbı bıseymı dısardan bellı olrmu

Kzlar smdı ben bu bebişi nasıl gydrcem ewımz pek ısınmıcak gbı bızım ne gudrcem en altına onn ustne falan fazla kat katta olmasn ınceckte kalmasın danısayım size

Kzlar smdı ben bu bebişi nasıl gydrcem ewımz pek ısınmıcak gbı bızım ne gudrcem en altına onn ustne falan fazla kat katta olmasn ınceckte kalmasın danısayım size
Canimm külotlu çorap giydir bence altına.onun üzerine esfoman altı giydirirsin. Çift çorap giydirirsin zaten.uzerine de uzun kollu citcitli badi. Citcitli basının üzerine de uzun kollu bir bluz.uzerine yelek yani evin sıcak değilse bu şekilde giydirmeni öneririrm.zaten bakarsın terliyor mu üşüyor mu diye.eger üşürse battaniye kalın örtersin mesela

Aldm ıkı yane kulotku corap aslnda bılekten kesıp tayt gbı gydrmeyı dusundum halam öle yapardı pratık oluyodu .. yelek hazrladm bıkac tanede ckmkjllanılt dıye öle yaparım artık ılk olnca panık yapıhorm galıba hasta etmek ıstemem yanls yappta onyuzden aldgm kıyafetı bıle nasıl gydrırım dıye dsunerek aldm hep

benmki erkek bende dusundm alaym külotlu corap ama evim cok sicak benm ya evde degilde anca disari cikarken giydirilir dimi alaym ben iki tane dursun

Bugün yada yarın sezeryan olacağım tansiyon düşmedi doktor u bekliyoruz bakalım ne zaman
Hayırlısı olsun cnm sağ salim al kucağına bebeğini..benim kızımda tansiyon problem
İm vardı alfamed diye bi hap kullandım ben baya düzeltti tansiyonu..senin ilaç kullanmama rağmen mi düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…