2017 Aralık Anneleri

Bugün yada yarın sezeryan olacağım tansiyon düşmedi doktor u bekliyoruz bakalım ne zaman
Hayırlısı olsun cnm sağ salim al kucağına bebeğini..benim kızımda tansiyon problem
İm vardı alfamed diye bi hap kullandım ben baya düzeltti tansiyonu..senin ilaç kullanmama rağmen mi düşmüyor

Kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırladınız acaba?

benmki erkek bende dusundm alaym külotlu corap ama evim cok sicak benm ya evde degilde anca disari cikarken giydirilir dimi alaym ben iki tane dursun

Benımkıde erkk cnm aynn bır ıkı bulundr bnce ıyı olmaz dıyen var ama zaten mınnacık bacaklarını sıkmazkı en kucugnu aldm o bıle buyuk gelıyo gozume

Ben hazrlıyorm bebıs ıcın koncaklar hazır yıkanmayı beklıyo kendımmıcınde bır ıkı eksık var alıncak

Hayırlısı olsun cnm sağ salim al kucağına bebeğini..benim kızımda tansiyon problem
İm vardı alfamed diye bi hap kullandım ben baya düzeltti tansiyonu..senin ilaç kullanmama rağmen mi düşmüyor
Evet birde bebek damarından çeltik varmış

Evet birde bebek damarından çeltik varmış
Evet cnm benim de vardı..maalesef tansiyon olunca bebek kilo da aalamıyor ne yersen ye bebeğe geçmiyor kordondan..3hafta bekledik biz hep aynı kilodaydı..Dr gelişmiyor artık bekleyemeyiz sezeryanla alıcaz dedi..planladık aldık şükür ama 8gün küvözde kaldı..çok üzücü günlerdi allahım bir daha yaşatmasın..senin bebeklerin küçük doğuyormuş ya yine tansiyonla alakalı mıydı.. Yoksa bilinmiyor muydu o zaman..

Ben hiç balensiz kullanmadım normal penye yaş normal balenli sutyende olsa olur mu ki zati pijima takımı bulamadım
Ben bunun pembesini aldım canım
Sonradan da kullanırım diye düşünüyorum
Hastanede giyeceğim geceliği belki sonra giyemem dantelli falan :)

Eklentiler

• 91FFFA4E-23D1-4071-840B-BD980AEABD82.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…