2017 Aralık Anneleri

Ben de çalışır raporumu aldım ama içime de çok sinmiyor aslında
Bana da suyun sınırda demişti doktorum
Herhangi bir sayı söyledi mi canım suyunun miktarı ile ilgili
Alt sınır 80-üst sınır 120cc miş galiba
2hafta sonra gel dedi
Şimdi çalıştığım için de korkuyorum nasıl anlayacağım daha çok azalırsa falan.
Hareketlerini takip et hareketlerde azalma olursa beklemeden gel dedi.
İnşallah senin de azalma devam etmez canım
Haftaya mı gideceksin tekrar kontrole

Suyun azaldığını hareket azlığından mı anlıyoruz

Kizlar bende yeni dr geldim bebek kilo almıyordu doppler istemişti plesenta yaşlanması olmuş o yüzden kilo almamış geçen haftadan beride neredeyse almamış haftaya tekrar bakacak haftaya da kilo almadıysa 36. Haftada beklemem alırım dedi içerde durmasının anlamı yok dedi nst normal çıktı adalati bir hafta sonra kes dedi iki kilo bile deyil nasıl olacak bilmiyorum

Sanmıyorum canım
Nasıl anlayacağız hiç bilmiyorum
Doktorum hareketlerde azalma hissedersen hiç beklemeden gel yoksa 2hafta sonra gel dedi
Zaten öyle bir durumda duramam evde hemen giderim de
Tehlikeli bir duruma da girmek istemiyorum

Sanmıyorum canım
Nasıl anlayacağız hiç bilmiyorum
Doktorum hareketlerde azalma hissedersen hiç beklemeden gel yoksa 2hafta sonra gel dedi
Zaten öyle bir durumda duramam evde hemen giderim de
Tehlikeli bir duruma da girmek istemiyorum

Canım evde takmazsın göğsün hava alması gerekiyor emzirdikten sonra yara olmaması için. Lohusa takımı ben de almadım. Uzun önden düğmeli yarım kollu gecelik ve yüksek belli alt üst pijama takımı aldım.Evden de hırkamı götüreceğim.

Benim en son 6ya düşmüştü cnm..çok yorumlamaya çalış keşke çalışmaz alsaydın..

Tecrübeli anneleri çok seviyorum bebeğin de dokunması teması çok önemli anne göğsüne. En iyisi üstsüz gezmek

Ya bende korkuyorum.suyum azalır farkedemezsem diye. Bu su naısl azalıyor ya.yani alıntı gibi olması lazım. Nerden çıkıyor da farkedilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…