2017 Aralık Anneleri

Ya bende korkuyorum.suyum azalır farkedemezsem diye. Bu su naısl azalıyor ya.yani alıntı gibi olması lazım. Nerden çıkıyor da farkedilmiyor.
Bazısında sızıntı oluyormuş ama bende sızıntı da yoktu tamamen plesantayla alakalı cnm..yetmezlik..uktrasında anlaşılıyor sadece

Ya bende korkuyorum.suyum azalır farkedemezsem diye. Bu su naısl azalıyor ya.yani alıntı gibi olması lazım. Nerden çıkıyor da farkedilmiyor.
Aynen buharlaşmıyor ya
Akıntı gibi mi gidiyordur diyorsun
Benim hafiften oluyor akıntım ama doktor normal dedi, bitmeyen bir akıntı olmadıktan sonra sorun yok dedi

Aynen buharlaşmıyor ya
Akıntı gibi mi gidiyordur diyorsun
Benim hafiften oluyor akıntım ama doktor normal dedi, bitmeyen bir akıntı olmadıktan sonra sorun yok dedi
Evet işte mesela benim akintim da çok oluyor.yani bu su nasıl azalıyor ki idrarla mı çıkıyor farkedilmiyor ya bu doğum işleri çok karışık çözmeye çalışıyorum çözemedim...mesela senin karnın aşağı indi mı? benim karnım aşağı da duruyor.nefes almakta eskisi gibi zorlanmıyorum.acaba bebek doğum yoluna mı girdi diyorum kendi kendime

Geçmiş olsn canım alabilme ihtimali var yanii inş bu hafta yiyeceklerine dikkat edip bebekte gerekli besini alır inşallah. Bnm ki de kilo almamıştı bakalım yarın ne diyecek

Kizlar,ilkind3 emzirme atletiyle cok rahat etmistim.Simdi yine bakiyorum.Gogus kalkani uclari iyilestrmeye cok yardimci olmustu,ben emzirme icin kullanmamistim o zaman,icinde sut birikip ucu iyilestiriyordu.
Gogus pedi de kalkanda biriken sutun giysiye akmasini engelliyor.
Kac paket gogus pedi kullandim hatirlamiyorum.Yine alacagim seylerden,baska bi marka daha kullanmistim ama Lansinoh en memnun kaldigimdi.
Birde ayva cekirdegini meme ucu iyilestirmek icin kullanmismiydiniz anneler,ben biriktiriyorum simdiden nolur nolmaz

Emzirme atleti bende aldım:) kaç tane almamızı onetirsinz ?

Benim karnım hep aşağıdaydı canım
Ama bebiş doğum pozisyonuna girmedi sanki

Tahının ustnde bırıken yagıda önerıyolar gogs ucunıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…