- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Canımmm zaten ill dogduktan sonra eve gelince üstünü çıkar bebiş de çıkar yatakta biraz öyle koklasınTecrübeli anneleri çok seviyorum bebeğin de dokunması teması çok önemli anne göğsüne. En iyisi üstsüz gezmek
Benimki elektrikli memnunuö ikili olandan..Lansinohu daha önce kullandınız mı? Peki elektrikli mi manuel mi Ben de lansinoh düşünüyorum
Canimm seninle aynı hafta doktor doğum tarihine ne dedi :) bana 10 aralık dediBenimki elektrikli memnunuö ikili olandan..
Bazısında sızıntı oluyormuş ama bende sızıntı da yoktu tamamen plesantayla alakalı cnm..yetmezlik..uktrasında anlaşılıyor sadeceYa bende korkuyorum.suyum azalır farkedemezsem diye. Bu su naısl azalıyor ya.yani alıntı gibi olması lazım. Nerden çıkıyor da farkedilmiyor.
Tarih vermedi cnm 39da alırım dedi sezeryan olacağı içinCanimm seninle aynı hafta doktor doğum tarihine ne dedi :) bana 10 aralık dedi
Hımmm anladım canimm.. Benim tam belli değil bakalım çatı muayensinde belli olacakmisTarih vermedi cnm 39da alırım dedi sezeryan olacağı için
Aynen buharlaşmıyor yaYa bende korkuyorum.suyum azalır farkedemezsem diye. Bu su naısl azalıyor ya.yani alıntı gibi olması lazım. Nerden çıkıyor da farkedilmiyor.
Evet işte mesela benim akintim da çok oluyor.yani bu su nasıl azalıyor ki idrarla mı çıkıyor farkedilmiyorAynen buharlaşmıyor ya
Akıntı gibi mi gidiyordur diyorsun
Benim hafiften oluyor akıntım ama doktor normal dedi, bitmeyen bir akıntı olmadıktan sonra sorun yok dedi
Geçmiş olsn canım alabilme ihtimali var yanii inş bu hafta yiyeceklerine dikkat edip bebekte gerekli besini alır inşallah. Bnm ki de kilo almamıştı bakalım yarın ne diyecekKizlar bende yeni dr geldim bebek kilo almıyordu doppler istemişti plesenta yaşlanması olmuş o yüzden kilo almamış geçen haftadan beride neredeyse almamış haftaya tekrar bakacak haftaya da kilo almadıysa 36. Haftada beklemem alırım dedi içerde durmasının anlamı yok dedi nst normal çıktı adalati bir hafta sonra kes dedi iki kilo bile deyil nasıl olacak bilmiyorum
Çatı muaynesi için hafta söyledi mi canımHımmm anladım canimm.. Benim tam belli değil bakalım çatı muayensinde belli olacakmis
Hadi gözün aydın inş güzel çıkar tansiyonun canımKızlar ultrason temiz çıktı yarına kadar tansiyon düşerse eve gideceğim hihiii:)))düşmezse sezeryan iğne için 48 saat geçmesi gerekmiş
Bu hafta sonu olmam lazım ama gidemeyecem gibi duruyor haftaya hafta sonu olacam sanırım:)Çatı muaynesi için hafta söyledi mi canım
Emzirme atleti bende aldım:) kaç tane almamızı onetirsinz ?Kizlar,ilkind3 emzirme atletiyle cok rahat etmistim.Simdi yine bakiyorum.Gogus kalkani uclari iyilestrmeye cok yardimci olmustu,ben emzirme icin kullanmamistim o zaman,icinde sut birikip ucu iyilestiriyordu.
Gogus pedi de kalkanda biriken sutun giysiye akmasini engelliyor.
Kac paket gogus pedi kullandim hatirlamiyorum.Yine alacagim seylerden,baska bi marka daha kullanmistim ama Lansinoh en memnun kaldigimdi.
Birde ayva cekirdegini meme ucu iyilestirmek icin kullanmismiydiniz anneler,ben biriktiriyorum simdiden nolur nolmaz
Benim karnım hep aşağıdaydı canımEvet işte mesela benim akintim da çok oluyor.yani bu su nasıl azalıyor ki idrarla mı çıkıyor farkedilmiyorya bu doğum işleri çok karışık çözmeye çalışıyorum çözemedim...mesela senin karnın aşağı indi mı? benim karnım aşağı da duruyor.nefes almakta eskisi gibi zorlanmıyorum.acaba bebek doğum yoluna mı girdi diyorum kendi kendime
Ama gogus pedini de önermiyorlar canim gogus uçları havasız kalabiliryormusBende senin gibi düşündüm başta ama göğüs pedi koycaz sonuçta o ucların belli olmasını engeller diye düşünüyorum umarım öyle olur
aynen canim bi gun var.kasima da girdik ama vakit hoc gecmiyo sanki ya.
Kizlar,ilkind3 emzirme atletiyle cok rahat etmistim.Simdi yine bakiyorum.Gogus kalkani uclari iyilestrmeye cok yardimci olmustu,ben emzirme icin kullanmamistim o zaman,icinde sut birikip ucu iyilestiriyordu.
Gogus pedi de kalkanda biriken sutun giysiye akmasini engelliyor.
Kac paket gogus pedi kullandim hatirlamiyorum.Yine alacagim seylerden,baska bi marka daha kullanmistim ama Lansinoh en memnun kaldigimdi.
Birde ayva cekirdegini meme ucu iyilestirmek icin kullanmismiydiniz anneler,ben biriktiriyorum simdiden nolur nolmaz
:))) Aynen canım zaten çoğu kızmı çıkıyor göğsün bol bol temas oluyor ayyy çok tatlı oluyor minnak elleriTecrübeli anneleri çok seviyorum bebeğin de dokunması teması çok önemli anne göğsüne. En iyisi üstsüz gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?