2017 Aralık Anneleri

Allah yardimcin olsun canim
Peki kanama neden oluyormus bisey dedi mi doktorlar. Allah bebegini sana bagislasin

aminn tesekkur ederım , cumlemıze insallah , rahim agzı kasılmasına baglı olabılırmıs , net bır sebebp ortaya cıkmadı , aslında hamılelıgım hep guzelve sorunsuz gecmıstı bugune kadar

ne zaman kı alttan muayene oldum kanamam oldu ki ben spor da yaptım hep 5.aydan beri , bir seyciğimiz yoktu alttan muayeneye kadar

ama bu sabah taburcu oldum , cunku durumlar normalmıs , ıse de devam et dedı doktor, sevınclıyım cok sukur ama tabı tetıkteyım kanama bır daha olur mu , bebek hareketlerı ne durumda vs dıye sureklı kendımı dnlıyorum

ınsallah baska kımsenın basına gelmez bu tarz seyler, ve saglıkla bebeklerımıze kavusururz

]
Hala da o aci var canim banyoya girmiştim sonra oldu bende kuzum benim bebis başından beri çok hareketli değildi zaten doktora ebeye sordugumda gunde 10 defa hareket etse yeter diyorlar ben de ne yapim artik.alistim bi de kız bebekleri daha az hareketli olurmuş kendimi öyle avutuyorum ama korkyyorumda çarşamba kontrolde soracam zati serviks im kisalmis gibi hissediyorum

Dilekcim ciktık.Doktora sonuclari gosterdim.Cok ii dedi..Gunde 3 defa olcsem olur mu dedim.Olur dedi.1.saatler daha onemli dedi.Minigim de 2175 gr olmus:)3 defa gulumsemesini yakaladık:)
Gozunaydin canim ayy ne güzel benim kız ne yaptı acaba bir ay oldu gormeyeli çarşamba günü gelseydi

Seninle aynıydı kilolari canım en son sanki.Seviyorum doktorumu hic stres yaptırmıyr.Hayırlisiyla bi tamalasak su sureci
1900 lu biseydi benmde 32 de en son insallah almistr kilo.ben almayaym da o alsin cunku benm diyet tirt oldu bu aralar pilav da yedim azda olda meyve cok yiyorm bide mandalinaya asik olduk bu aralar :))

Ya smdı dun aldgm tek alt karnımı sıkıyoya o taknynm vast benım ınsallah dogmdan snra guzel olr huyluyum ben tahatsz ederse hayatta gıyemem
canm değiştirme sansın varsa değiş ama eğer normal doğum yapacaksan sıkması pek problem olmaz gibi ama genede sen bilirsin rahat edemiyorsan giyme zaten bebek te olmıcak rahatsız olsun birde doğumdan sonra göbek baya gider o zamn olur

nette de oyle yaziyo canim 10 kez kipirdaynca yeterms ama bana yetmiyo.cok sukur hareketli ama hareketi birden yavaşlayınca insan bi telas oluyo.ptesi gidecktm 34+2 de ama cuma gidicem33+6 da zaten igne vercekms igneyide 34 ten sonra kullanirm

nette de oyle yaziyo canim 10 kez kipirdaynca yeterms ama bana yetmiyo.cok sukur hareketli ama hareketi birden yavaşlayınca insan bi telas oluyo.ptesi gidecktm 34+2 de ama cuma gidicem33+6 da zaten igne vercekms igneyide 34 ten sonra kullanirm
Sen 15 güne bir gidiyorsun dimi kuzum insallah beni artık 2 haftada bir çağırır igne kan sulandirici igne dimi

Canim salı günü sağlık ocaginda yapılmıştı enfeksiyon çıkmamıştı çarşamba kendi doktorumdan isteyin bakim
canm ben 6 haftalıkken geçirmiştim allah kimseye yaşatmasın o derece kötü bişey sürekli ıdrarın varmış gibi bi his oluyodu gidince de acıdan başka bişey yoktu kan işemiştim

Gozunaydin canim ayy ne güzel benim kız ne yaptı acaba bir ay oldu gormeyeli çarşamba günü gelseydi
Sagol canımm.Ins.sen de guzel hbrler al.Nstye almadi beni yalnız.Ben de panik bi tip olarak hic sormadım:)).2 hafta sonra tekrar cagrdı

1900 lu biseydi benmde 32 de en son insallah almistr kilo.ben almayaym da o alsin cunku benm diyet tirt oldu bu aralar pilav da yedim azda olda meyve cok yiyorm bide mandalinaya asik olduk bu aralar :))
Bu hafta cok ac kaldim gibi geldi ama bebek almıs cok sukur.En guzeli moral canim.Afiyet olsun.Yarasin minigine.

Bu hafta cok ac kaldim gibi geldi ama bebek almıs cok sukur.En guzeli moral canim.Afiyet olsun.Yarasin minigine.

Sagol canımm.Ins.sen de guzel hbrler al.Nstye almadi beni yalnız.Ben de panik bi tip olarak hic sormadım:)).2 hafta sonra tekrar cagrdı
Kasilman falan yoksa onun için almamıştır canim nst için herşey normalse 35 lerde baslaniyormus ben 20.haftalarda başladım riskli gebelik olduğu için herkontrolde nst t giriyorum ay ne güzel 15 gün sonraya çağırır beni de

canm ben 6 haftalıkken geçirmiştim allah kimseye yaşatmasın o derece kötü bişey sürekli ıdrarın varmış gibi bi his oluyodu gidince de acıdan başka bişey yoktu kan işemiştim
Gecmis olsun canim insallah tekrarlamaz bende vajinal mantar oldu ama ben ilaç kullanmadım bol su ve yogurtla geçti arada oluyor hemen suyu arttiriyorum sana da tavsiyem günde 3 litre su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…