2017 Aralık Anneleri

Meyvesuyu falan ic nst ye girmeden 5 dk once falan. Agzina seker falan al bidahakine. Bide ole dene bakalim.
Gecmis olsun.

Canim benim bazen 3 4 saatte bir hareket ediyor ben de sorun mu var bilmiyorum ama

Bende dolaptan su içiyorum herkes çok şaşırıyor yanıyorum içim yangın yeri sanki

Bone dün bisey öğrendim size de sormak istiyorum.benim bebiş 2 hafta önde gidiyor.35 haftalikken 37 haftalık gözüküyor.nette okuduğuma göre usg ye göre bebeğin 40 da doğması beklenirmis.ondan sonra beklemek iyi değilmiş.daha fazla içerde kalması.yani usg baz alınıyor.simdi ben sat a göre mı usg ye göre mı hazırlık yapicam kafam allak bullak...iyice karıştım.haftaya memlekete gidince doktorum derse bebek iri alalım diye.cunku şimdi bile 3.5 kiloya yakın.boy 50 cm.ben zaten sanırım bu gidişle normal doğum yapmicam.sezeryana alır doktorum.cunku bana demisti 4 kilo olursa sezeryan olur gibisinden konuşmuştu.neyse hayırlısı olsun tabiki :) ilk zamanlar hep küçük dediler bebeğime gelişmiyor vs dediler.gec döllenme olmuştu 3 hafta bile geri çıktığı günleri gördüm.her doktordan çıkışım da ağlıyordum.buna şükür o yüzden.sezeryan olmayı önemsemiyorum sağlığı yerinde olsun.zor zamanlarda geçtik çünkü...

Evde kat kat giyinip klima açıyorlar ben atletle durmak zorunda kalıyorum l.

dogum sata gore hesaplanyo bildgm kadryla canim.yani usg deki ileri tarih cikiyosa o kilosu ile alakalidr ic organlaryla alakalı degildr.şöyle hesap et mesela benm 4 gun gec dollenmem var dr bunu onemsiyo yani diyo ki organ gelisimi 4 gun geri olablr.dogum tarihini sordgmda sezeryan olcagi icin asagi yukari 14 15 aralik gibi dedi 4 gunde ordan koy dedi gec dollenme var diye 18 i gibi alirz dedi.tabi ben 12 snde istycem kilosu gelisimi iyi olursa.yinede kendi dr un daha iyi bilir canim.ama cok iri olursa sezeryab olur saglikla al kucagina da farketmz zaten.

Benimde şu anda haftasına göre 2 hafta kadar ilerde oğlum kilosu da fazla. Şekerden dolayı iri bebek olabiliyormuş. Doktorumun söylediği sata göre doğum tarihinin belirleneceği. Sadece doğumda normal doğum yapmaya engel oluyor iri olduğu için ama onun haricinde bi problem olmuyor.

artık bidaha gittim de öle yapacam bşyler yiyip içip gidecem ne olur ne olmaz yine 4. sefer nst ye girmeye gerek kalmasın çok sıkıcı

Kafam allak bullak.sezeryani hiç düşünmemiştim.normal e göre kendim hazırlayınca.herseyin hayırlısı tabi.

@dilekylmz22 Dilekcim simdi dahiliyeden ciktı.Doktr gecen haftaki listemde 150 olmasina ragmen ona bile sıkınti yok demisti.Bu haftaki listemde iki tane 135 var 1.saatler.Diyeti mi bozdun diyr.Sinir oldum.1 haftalık bi daha olcum istedi.7 defa cok stres yaptryr dedim.Olcmen gerek dedi.Senin hep 140 alti mi 1.saatler?

yok canim onlar olcerken en az iki uc tane yuksek cikiyordu.hatta tum saatlarden aclik yada tokluk olsun muhakkak ya yuksek cikan ya sinirda cikan oluyo.daha dikkat et deyip olcemeye devam diyodu.her dr bir olmuyo canim dr laronda bi esref saati oluyo galiba bazen kaale aliyolar degerlero bazen normal deyip gondrruyolar.ama senin cok yuksek degil stres yapma bak az kaldi insallah sag salim alcaz kucağmza

kilosu ne kadr bebisin.fiyet yapmana ragmen mi kilolu cikiyo bebek.benmde seker var ama normal diyo iri bebek degil diyo 32 de 1900 gibi biseydi kilosu

Dogum yapacagın hastanedeki dahiliyeciye git dedi.Kendi doktoruma gostereyim mi canim sonuclarları?

Dogum yapacagın hastanedeki dahiliyeciye git dedi.Kendi doktoruma gostereyim mi canim sonuclarları?
anliyosa gosterc canim kimi kadin dogumcu anlamiyo.dogum yapacgn hastanede ki dahiliycde gorsun tabi.ama hic stres yapma yaa bisey yok onda 135 140 ne demek cok cok az benm 152 lerde cikti yazdgmda oldu abartmasnlar bu kadr.tamam iyi bosey degil ama bazen diyete uydgmz hale bile yuksek çıkabiliyo

Tamam canım. 7 kez olcmek istemiyrm ya Cok stresli bi is. Bi gun aclik,1 gun tokluk olcsem olmaz mi?

kilosu ne kadr bebisin.fiyet yapmana ragmen mi kilolu cikiyo bebek.benmde seker var ama normal diyo iri bebek degil diyo 32 de 1900 gibi biseydi kilosu

28 haftalıkken gitmiştim en son geçen ay 1678 gr kilosu. Şimdi bu ay kontrol için henüz gitmedim canım ne kadar oldu bilmiyorum. Belki benimki de normale dönmüştür. Hem ben diyetisyene yeni gitmeye başladım öncesinde kendim dikkat etmeye başlamıştım. Bakalım bu gidişimizde ne diyecek. Önümüzdeki hafta gidicez bakalım kontrole çok merak ediyorum bende nasıl gelişimi diye.

anladım canim iyidr insallah kilosu.sonlara dogru yavasliyms zaten saglikli olsunfa kilo onemli degil

senin 7 benm 10 ya :) yedi dediyse 7 olc canim sabret az kaldi
Offf( Kurtulus yok yani canim.Bugun izin verdim kendime:)Aksamda kadin dogumcuyla randevum var. Yrn baslarim yineOlcerken de dikkat edilmrsi gereken bi suru sey var.Parmagin yanini delin, cok sivazlamayın,hep ayni yerden almayin. Benim ugurlu parmagim vardı oysaki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…