Meyvesuyu falan ic nst ye girmeden 5 dk once falan. Agzina seker falan al bidahakine. Bide ole dene bakalim.hatta ben sordum gittm de haftasyla uyumlumu diye evt dedim ozamn 35 dim telefondaki uygulamadada öyle tabi şimdi35+4 oldum da gittm de haftasyla uyumlumu dedim evet dedi . bana bşyler ye iç dolaş demişti bnde onu 4 dfa yatptım artık en sonunda tamam deyip gönderdi suyuda iyi dedi bi sorun yoktu nst de hareketi az çıktı dedi bnde anlamdım birde yatıs yapılır deyinde iyice korkmuştm
Canim benim bazen 3 4 saatte bir hareket ediyor ben de sorun mu var bilmiyorum amabende 35+1 de nst ye girmiştm bebeğin hareketleri az dedi doktr çok kötü deil ama istemdz gibi deil dedi 4 defa nss ye girmiş oldum ve 3 üncüde aynı çıkarsa yatış yapabilirler demişti ama 4 üncnde iyi dediler çıkardılar. bidahaki randavum 36+6 da olcak yine aynısı olur diye korkuyorum ve bu yüzdn yatış yapılırmı hareketi az diye normalde hergün saatte 1 harekt ediyor hiç böle bşyle karşılaşmamıştım.
Bende dolaptan su içiyorum herkes çok şaşırıyorgünaydın kızlar artık az zaman kaldı bebeikler yavaş yavaş geliyor hazırlıklar tamam mı ? ( kendi henüz hiçbirşey almamıştı) bu arada ben yanıyorum kızlar dışarısı buz içim alv gibi. Size de ateş basıyor mu ?
Evde kat kat giyinip klima açıyorlar ben atletle durmak zorunda kalıyorum l.günaydın kızlar artık az zaman kaldı bebeikler yavaş yavaş geliyor hazırlıklar tamam mı ? ( kendi henüz hiçbirşey almamıştı) bu arada ben yanıyorum kızlar dışarısı buz içim alv gibi. Size de ateş basıyor mu ?
dogum sata gore hesaplanyo bildgm kadryla canim.yani usg deki ileri tarih cikiyosa o kilosu ile alakalidr ic organlaryla alakalı degildr.şöyle hesap et mesela benm 4 gun gec dollenmem var dr bunu onemsiyo yani diyo ki organ gelisimi 4 gun geri olablr.dogum tarihini sordgmda sezeryan olcagi icin asagi yukari 14 15 aralik gibi dedi 4 gunde ordan koy dedi gec dollenme var diye 18 i gibi alirz dedi.tabi ben 12 snde istycem kilosu gelisimi iyi olursa.yinede kendi dr un daha iyi bilir canim.ama cok iri olursa sezeryab olur saglikla al kucagina da farketmz zaten.Bone dün bisey öğrendim size de sormak istiyorum.benim bebiş 2 hafta önde gidiyor.35 haftalikken 37 haftalık gözüküyor.nette okuduğuma göre usg ye göre bebeğin 40 da doğması beklenirmis.ondan sonra beklemek iyi değilmiş.daha fazla içerde kalması.yani usg baz alınıyor.simdi ben sat a göre mı usg ye göre mı hazırlık yapicam kafam allak bullak...iyice karıştım.haftaya memlekete gidince doktorum derse bebek iri alalım diye.cunku şimdi bile 3.5 kiloya yakın.boy 50 cm.ben zaten sanırım bu gidişle normal doğum yapmicam.sezeryana alır doktorum.cunku bana demisti 4 kilo olursa sezeryan olur gibisinden konuşmuştu.neyse hayırlısı olsun tabiki :) ilk zamanlar hep küçük dediler bebeğime gelişmiyor vs dediler.gec döllenme olmuştu 3 hafta bile geri çıktığı günleri gördüm.her doktordan çıkışım da ağlıyordum.buna şükür o yüzden.sezeryan olmayı önemsemiyorum sağlığı yerinde olsun.zor zamanlarda geçtik çünkü...
Bone dün bisey öğrendim size de sormak istiyorum.benim bebiş 2 hafta önde gidiyor.35 haftalikken 37 haftalık gözüküyor.nette okuduğuma göre usg ye göre bebeğin 40 da doğması beklenirmis.ondan sonra beklemek iyi değilmiş.daha fazla içerde kalması.yani usg baz alınıyor.simdi ben sat a göre mı usg ye göre mı hazırlık yapicam kafam allak bullak...iyice karıştım.haftaya memlekete gidince doktorum derse bebek iri alalım diye.cunku şimdi bile 3.5 kiloya yakın.boy 50 cm.ben zaten sanırım bu gidişle normal doğum yapmicam.sezeryana alır doktorum.cunku bana demisti 4 kilo olursa sezeryan olur gibisinden konuşmuştu.neyse hayırlısı olsun tabiki :) ilk zamanlar hep küçük dediler bebeğime gelişmiyor vs dediler.gec döllenme olmuştu 3 hafta bile geri çıktığı günleri gördüm.her doktordan çıkışım da ağlıyordum.buna şükür o yüzden.sezeryan olmayı önemsemiyorum sağlığı yerinde olsun.zor zamanlarda geçtik çünkü...
Kafam allak bullak.sezeryani hiç düşünmemiştim.normal e göre kendim hazırlayınca.herseyin hayırlısı tabi.Benimde şu anda haftasına göre 2 hafta kadar ilerde oğlum kilosu da fazla. Şekerden dolayı iri bebek olabiliyormuş. Doktorumun söylediği sata göre doğum tarihinin belirleneceği. Sadece doğumda normal doğum yapmaya engel oluyor iri olduğu için ama onun haricinde bi problem olmuyor.
yok canim onlar olcerken en az iki uc tane yuksek cikiyordu.hatta tum saatlarden aclik yada tokluk olsun muhakkak ya yuksek cikan ya sinirda cikan oluyo.daha dikkat et deyip olcemeye devam diyodu.her dr bir olmuyo canim dr laronda bi esref saati oluyo galiba bazen kaale aliyolar degerlero bazen normal deyip gondrruyolar.ama senin cok yuksek degil stres yapma bak az kaldi insallah sag salim alcaz kucağmza@dilekylmz22 Dilekcim simdi dahiliyeden ciktı.Doktr gecen haftaki listemde 150 olmasina ragmen ona bile sıkınti yok demisti.Bu haftaki listemde iki tane 135 var 1.saatler.Diyeti mi bozdun diyr.Sinir oldum.1 haftalık bi daha olcum istedi.7 defa cok stres yaptryr dedim.Olcmen gerek dedi.Senin hep 140 alti mi 1.saatler?
kilosu ne kadr bebisin.fiyet yapmana ragmen mi kilolu cikiyo bebek.benmde seker var ama normal diyo iri bebek degil diyo 32 de 1900 gibi biseydi kilosuBenimde şu anda haftasına göre 2 hafta kadar ilerde oğlum kilosu da fazla. Şekerden dolayı iri bebek olabiliyormuş. Doktorumun söylediği sata göre doğum tarihinin belirleneceği. Sadece doğumda normal doğum yapmaya engel oluyor iri olduğu için ama onun haricinde bi problem olmuyor.
Dogum yapacagın hastanedeki dahiliyeciye git dedi.Kendi doktoruma gostereyim mi canim sonuclarları?yok canim onlar olcerken en az iki uc tane yuksek cikiyordu.hatta tum saatlarden aclik yada tokluk olsun muhakkak ya yuksek cikan ya sinirda cikan oluyo.daha dikkat et deyip olcemeye devam diyodu.her dr bir olmuyo canim dr laronda bi esref saati oluyo galiba bazen kaale aliyolar degerlero bazen normal deyip gondrruyolar.ama senin cok yuksek degil stres yapma bak az kaldi insallah sag salim alcaz kucağmza
anliyosa gosterc canim kimi kadin dogumcu anlamiyo.dogum yapacgn hastanede ki dahiliycde gorsun tabi.ama hic stres yapma yaa bisey yok onda 135 140 ne demek cok cok az benm 152 lerde cikti yazdgmda oldu abartmasnlar bu kadr.tamam iyi bosey degil ama bazen diyete uydgmz hale bile yuksek çıkabiliyoDogum yapacagın hastanedeki dahiliyeciye git dedi.Kendi doktoruma gostereyim mi canim sonuclarları?
Tamam canım. 7 kez olcmek istemiyrm yaanliyosa gosterc canim kimi kadin dogumcu anlamiyo.dogum yapacgn hastanede ki dahiliycde gorsun tabi.ama hic stres yapma yaa bisey yok onda 135 140 ne demek cok cok az benm 152 lerde cikti yazdgmda oldu abartmasnlar bu kadr.tamam iyi bosey degil ama bazen diyete uydgmz hale bile yuksek çıkabiliyo
kilosu ne kadr bebisin.fiyet yapmana ragmen mi kilolu cikiyo bebek.benmde seker var ama normal diyo iri bebek degil diyo 32 de 1900 gibi biseydi kilosu
senin 7 benm 10 ya :) yedi dediyse 7 olc canim sabret az kaldiTamam canım. 7 kez olcmek istemiyrm yaCok stresli bi is. Bi gun aclik,1 gun tokluk olcsem olmaz mi?
anladım canim iyidr insallah kilosu.sonlara dogru yavasliyms zaten saglikli olsunfa kilo onemli degil28 haftalıkken gitmiştim en son geçen ay 1678 gr kilosu. Şimdi bu ay kontrol için henüz gitmedim canım ne kadar oldu bilmiyorum. Belki benimki de normale dönmüştür. Hem ben diyetisyene yeni gitmeye başladım öncesinde kendim dikkat etmeye başlamıştım. Bakalım bu gidişimizde ne diyecek. Önümüzdeki hafta gidicez bakalım kontrole çok merak ediyorum bende nasıl gelişimi diye.
Offfsenin 7 benm 10 ya :) yedi dediyse 7 olc canim sabret az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?