2017 Aralık Anneleri

aynı soru benim de kafamı kurcalıyor :)

anladım canim iyidr insallah kilosu.sonlara dogru yavasliyms zaten saglikli olsunfa kilo onemli degil

Aynen canım kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olması. Benim tek korkum şekeri dengelemezsek doğum sonrasında bebekte şeker düşmesi olabiliyormuş. Kuzenimin oğlu annede şeker olmamasına rağmen doğumdan sonra şeker düşüklüğü nedeniyle havale geçirdi bide böyle kötü bi örnek var önümde. Allah korusun evlatlarımız allaha emanet

:)) hep ayni parmaktan alma canim morariyo sonra.bi suru islevi var onun sen olc yedgne de dikkat et ne cikarsa bahtimiza artk :))

allah korusun canim.seker dusuklugnden sarilik oldugunu duydum ama havale gecirmeyi duymadim ilgincmis

Daha kaloriferler çalışmıyor:) Allahtan çalışmıyor yoksa evde havale geçiririm sanırım.simdi bile yazlık kıyafetlerini giyiyorum hep :) bu ayın 15 inde açacaklarmış.O zamana ailemin yanına gitmiş olurum en azından:) kızlar için yanıyor hep soğuk su içiyorum ama soğuk su da bebise gaz yapıyormuş çok fazla aklınızda bulunsun

ben de hep souk içiyorum. diğeri kesmiyor ya

Biz jeotermalle ısinıyrz.Tum petekler kapali olmasina ragmen ev hamam gibi.Sortla,askiliylq pikeyle yatyrm. Yaz gunu gibi ensem hic kurumuyr

Biz jeotermalle ısinıyrz.Tum petekler kapali olmasina ragmen ev hamam gibi.Sortla,askiliylq pikeyle yatyrm. Yaz gunu gibi ensem hic kurumuyr
Evet bizimde aynen böyle oluyor ve ben sıcağı asla sevmem. Eşin e klimayı soğukta mı çalışırsak dediğim bile oluyor

Kizlar ya benim bikini bolgemde aci agri gibi bisey var ya acaba normal mi
normal olablr canim aksam resmen bicak soktular bana.gecmeseydi uyandrcaktm esimi.gerci tek basina bi belirti degil ama.ne dicem sana demij yazmissin yazamadm senin bebi 3 4 saatte bir mi kipirdiyo cok uzun araliklarla degil mi.ben mi kafayi yiyorm ben 1 saat tepki alamazsam basliyo gozlerim dolmaya abartyrm muyum ya normal mi az hareket etmeleri

Dilekcim ciktık.Doktora sonuclari gosterdim.Cok ii dedi..Gunde 3 defa olcsem olur mu dedim.Olur dedi.1.saatler daha onemli dedi.Minigim de 2175 gr olmus:)3 defa gulumsemesini yakaladık:)

Dilekcim ciktık.Doktora sonuclari gosterdim.Cok ii dedi..Gunde 3 defa olcsem olur mu dedim.Olur dedi.1.saatler daha onemli dedi.Minigim de 2175 gr olmus:)3 defa gulumsemesini yakaladık:)
ayy kiyamaam guluyo muyduu masallah kilosuda iyimis.bakalm bize kac diycek cuma gunu.
e bak sıkıntı yaptgma değmedi 1.saatleri olcersn sende

geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bebeğin de sende sağlıklı bir şekilde buluşursunuz

tesekkur ederimm , taburcu oldum bılıyor musun, doktor kontrol ettı ve korkulan seyler olmadıgı ıcın benı eve yolladılar , mutluyum ama tabı tetıkteyım , allah saglıkla kavusmayı nasip etsin , dua edıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…