2017 Aralık Anneleri

Kızlar bel ağrısı olan var mı benim erken doğum riskim var bel ağrım yine başladı bugün

wala aldm buyugu yoktu dursun baaklım snra gıyerm olmazsa napyım walla sıktı bu pijama işi o kadr sey aldm bunn kadr zorlanmadım

Siteye girerken sizin de sorun oluyor mu
Ben de mi sorun var. Sayfa çok geç açılıyor bazen de sayfa kullanılmıyor diyor sizde de oluyor mu??? Diğer siteler de olmuyor sadece kadınlar kulübünde oluyor. Anlamadım ya

Aynen cnm

Ben çok sık kendi doktoruma gidemedim.baska şehirde olduğum için haftaya kontrolüm var kendi doktorum ne dicek çok ama çok merak ediyorum

Canım çok geçmiş olsun bebiş biraz daha bekler umarım.

2175 olmus canim.Boyu kisa biraz haftasina gore.Aynıyiz seninle.Kızım 3600 dogmustu.Bu minik o kadar olmıcak sanirim
Arkadaslar ultrason yaniltabiliyo benim ogluma 3300 falan diyordu doktor 3880 dogdu arti eksi 500 gram oynuyo belli olmuyo yani

Ins tesekkur ederim o kadar dikkat ettim yedim kilo aldircak seyler ama hep bana yaramış
Tansiyonunu kontrol et sık sık. Kordon bağindaki damarları baskiliyor tansiyon. Bu baskilama da bebekte kilo almaya engel olabiliyor dedi doktorum bana. Benim de 1.5 hafta geride kilosu. 1 haftadır sabah akşam tansiyon baktiriyorum. Bir haftadır et süt yumurta,pekmez,fındık,ceviz, muz, ayva, maden suyu tüketiyorum bebek için. Geçen salı 1519 gram dedi. Yarın yine kontrol var sonucu yazarım size burdan.

Son düzenleme:
Bende öyleyim...ama çok bunaldim.hayatimda yolunda gitmeyen şeyler var
Umarim basİt şeylerdir. Ve cozebilirsin. Benim şükür öyle bi durum yok da. Ruhum daralio bazen. . Hareket kisitligi engelli gibi yaşamak. Zor gelio. Doğumdan sonra da zaten sezeryan ameliyatı da ağır gelio bana. Hepten oglusunà yetemeyen muhtaç bir ben olucak ki bu beni daha bunalım à sokuyor

Doğum sonrası var dimi birde...suan o kısmi hiç düşünmemiştim.
Sorunlarım genelde maddi sorunlar.umarim çözülür...Allah yardım eder.

Beni goren bazilari hala hamile oldugumu anlamiyo kizlar.
Onlar mi tuhaf ben mi anlamıs degilim.
1 aydan az kaldi (sezeryan oldugu icin) diom dahada sasiriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…