2017 Aralık Anneleri

Biseyler hissedyrm ama bebek hareketdr diye düsundum canim.15 gune duser senin de artik.

Merhabalar ben de ilk kez yazıyorum.. sormak istediğim birsey vardi 32 haftakikken bebegim 1900 gr ve bugun kontrolum vardi 34+1 oldum bebegim 2100 gr zayif dedi doktor yediklerim bebege yaramamis hergun muz yiyorum balli sut içiyorum hep bana yaramis baska ne yiyip ice bilirim 4 aralikta dogum yapicam 1 ayda kilo almasi icin neler yapabilirim yardimci olur musunuz moralim cok bozuk

Moralini bozma en basta meyve yemek guzel kilo aldiriyo gunde 4 porsiyon yiyebilirsin tabi sekerin falan yoksa

Yogurt ceviz fındık muz tahin pekmez yumurta bulgur pilavı aklima gelenler bunlar insllah kilo alır bebegin

Yogurt ceviz fındık muz tahin pekmez yumurta bulgur pilavı aklima gelenler bunlar insllah kilo alır bebegin

2175 olmus canim.Boyu kisa biraz haftasina gore.Aynıyiz seninle.Kızım 3600 dogmustu.Bu minik o kadar olmıcak sanirim
Ben de bu hafta doğum iznine ayrıldım. Ilk bebeğim ve çok yoğun tempoda çalışıyordum. Bebek 1.5 hafta geride dedi doktor. Gecen hafta kilosu 1519 gr dedi. Bir hafta güzelce dinlen takip edelim gelişme var mı dedi. Yarın oglen 3 te gideceğiz. Inşallah bebeğim normal haftasına yetişir. Kız kardeşim de gelişim olarak geriden geliyordu 34. Haftada doğdu. Umarım bebeğim zamanını bekler. Bu arada bizim bebeğe en son 43 cm demisti doktor.

Benim minige yogurt ve ceviz yariyr galiba.Sekerden dolayi her sey olculu.Hic uzulme.Yanilma payi da cok olcumlerde

Ins tesekkur ederim o kadar dikkat ettim yedim kilo aldircak seyler ama hep bana yaramış
Inşallah kilo alır bebisin ınan benim gorumcem yeni dogum yaptı 32. Haftada 1200 gelişimi geriydi bebegin son 6 haftada 3100 oldu bebis öyle doğdu özellikle ceviz muz tahin pekmez aldıriyo bol bol ye seker yoksa eğer bizde seker var topikce yiyemiyoruz maalesef

Ins. güzel hbrler alırsın canım.

Siteye girerken sizin de sorun oluyor mu
Ben de mi sorun var. Sayfa çok geç açılıyor bazen de sayfa kullanılmıyor diyor sizde de oluyor mu??? Diğer siteler de olmuyor sadece kadınlar kulübünde oluyor. Anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…