2017 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğini kundaklayacak olan var mı?

Kızlar bel ağrısı olan var mı benim erken doğum riskim var bel ağrım yine başladı bugün
Canım benim belim çok ağrıyor ağrımaktan ziyade tutuk gibi kalkarken yürürken yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum.Belimde fıtık var zaten bası yapıyor sanırım ağırlaştıkça.

Merhaba. Benimde hep 1 hafta kadar önden giderdi kilosu gecen hafta gittigimde 1 hafta geride kalmış. Doktor beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen dedi ve yeterince dinlenmiyormusun dedi gercektende yatili misafirim vardı 1 hafta çok yoruldum. Dinlenmeyi de ihmal etmeyin. Persembe günü tekrar bakilacak gelisimine inşallah kilo almis olur beslenmeme cok dikkat ediyorum ve firsat buldukca sola yatıp uzaniyorum. Tansiyona da bakacağım

İnşallah kilo almistir bebisin heyecanla sonucu bekliyorum

Bu arada kabızlık çeken arkadaşlar doktorla muhakkak paylasin durumu duphalac iciyorum ben mesela ilk gebeligimde cok fena hemoroid olmustum cekilir dert değil. Benim doktorum ilac konusunda cok tutucudur o bile rahatlikla verdi kabız ilacini çocuğa bir zarari yok ama siz kabiz olup aci cekince streslenince uyuyamayinca daha sıkıntı. Ilaci olan ama icmeyenler vardi sanirim duzenli kullanın bikac gün rahatlayacaaksiniz. Olmayanlarda doktora danışsin muhakkak

Canim tek degilsin bende fazla kilo almadım karnim da belli değil ve 5 haftm kaldı allahın izniyle bana da 4 5 aylık ancak diyorlar
Insanlar ne tuhaf ya.Her seye laf edyrlar.Bana da cok sis karnin dyrlar.Kimisi karnimin seklinden erkek bu diyr:)

Gecmis olsun canim insallah tekrarlamaz bende vajinal mantar oldu ama ben ilaç kullanmadım bol su ve yogurtla geçti arada oluyor hemen suyu arttiriyorum sana da tavsiyem günde 3 litre su ic
canm şu son zamanlarda bende çok su tüketmeye çalışıyorum az içtiğim gün hemen kasılmam oluyo karnım yarılıyo sankı

Zaman çabuk geçsin ve en yakın arkdaşım artık gelsin istiyorum.cunku bebeğinden başka mutlu eden yok bu aralar

Kızlar birde ben bu son günler zayıfladım sanırım.3 kilo vermisimdir. Komşularım bile yüzün çökmüş diyor.bunun bebeğe zararı olur mu ki? Mide yanmasından yemek yiyemiyorum.corba içiyorum sadece ve sade makarna o kadar

Takviminde yazio

kizlar bi saattir bebek hic durmadn kipirdiyo.ittiriyo tekmeliyo bi sorun yoktr dimi.hic boyle olmamisti.
cok kıpırdasa korkuyrz az kipirdasa panigiz nolcak boyle bilmiyrm

Canım benim belim çok ağrıyor ağrımaktan ziyade tutuk gibi kalkarken yürürken yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum.Belimde fıtık var zaten bası yapıyor sanırım ağırlaştıkça.

Aynn benımde belmkalca bazende sırt fena agrıyo tutulp kalıyorm

kizlar bi saattir bebek hic durmadn kipirdiyo.ittiriyo tekmeliyo bi sorun yoktr dimi.hic boyle olmamisti.
cok kıpırdasa korkuyrz az kipirdasa panigiz nolcak boyle bilmiyrm
:) annelik cidden bir tür hastalık bende senin gibiyim kipirdamasa ağların çok areket etse bisey oluyor diye ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…