2017 Aralık Anneleri

Bende hep uyumak isteyenlerdenim gece cok uyaniyorum sabahta 7.30 gibi kalkiyorum oglan 9 dogru okula gidiyor bu arada kiz kalkiyor onu doyur saat 10 oluyor e o saatten sonrada yatsan olmuyor bazen yatiyorum gun icinde suan kizi uyutmak uzereyim bende yatsam iyi olacak ama mutfak dandini toplamam.lazim aksama yemekte yok oglan okuldan gelecek ona birseyler hazirlamam lazim evde tek olan anneler benim yerimede yatin olurmu (

kizlar bi saattir bebek hic durmadn kipirdiyo.ittiriyo tekmeliyo bi sorun yoktr dimi.hic boyle olmamisti.
cok kıpırdasa korkuyrz az kipirdasa panigiz nolcak boyle bilmiyrm

Benimki de öyle hatta sanırım hiç uyumuyor. Cumartesi kontrolde doktora sordum hiç bir sıkıntı olmaz haraketli olmasından dedi.

Benimki de öyle hatta sanırım hiç uyumuyor. Cumartesi kontrolde doktora sordum hiç bir sıkıntı olmaz haraketli olmasından dedi.
ya zaten bi gunleri bi gunlerni tutmuyo da iste insan alisik opmaynca herseyden korkuyo.aman normalse iyi bari cok şükür kipirdasn o ben raziyim

canm şu son zamanlarda bende çok su tüketmeye çalışıyorum az içtiğim gün hemen kasılmam oluyo karnım yarılıyo sankı
Ben kasilmalar hem de enfeksiyon için suyu fazlaca tüketmek en doğrusu canim ben en az 3 litre içiyorum midem bulanıyor artık sudan ama zorluyorum kendimi

parasal sorunlar hep evime yeni geçtim beraberdik daha önce bende tartışmalardan sonra ayrıldım buda yediremedi bunu kendine
Bizi bir rahat bıraksalar keşke insanlar hala hamile hamile bizimle uğraşmaya devam ediyorlar.bende de birsürü problem var kayinvalideyle ilgili değil benimki.ama maddi sorunalr

Karnına kadar çekersen sıkar tabi :) Ben her şeyi aşağıda bırakıyorum. Ama lohusa takımı diye geçiyorsa onu bilemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…