2017 Aralık Anneleri

parasal sorunlar hep evime yeni geçtim beraberdik daha önce bende tartışmalardan sonra ayrıldım buda yediremedi bunu kendine

Erkek anneleri size sesleniyorum .. Siz de oğlunuz evlenince kaynana olmayın bak Cocukları evlennce annelere bişe oluo ben anlamadm bende de var bi tane de gözümün çırası

Kizlar benim mide yanması bulantısı ağzıma asit gelmesi yine başladı ya 3 4 gündür rahattim ne güzel

Kızlar bugün kontrole gittim
Nts ye bağladılar sancı çıktı
Serviks boyu da 2.5cm çıkıyor
Korkulacak bişey yok şimdilik ewe gidebilirsin dediler.
Ama gece gündüz ne zaman sancin olursa acile gel dediler
Hayirlisiyla vakti saatinde gelseler bu bebekler

Kaç haftaliksin canim benim de en son 2.8 dusmustu

Canimm aynısını yaşıyorum ve zayıfladığimi hissediyorum.cunku hiçbirşey yemiyorum.cok açım ama yiyemiyorum
Ben yemek zorundayım canim hemde günde 6 ogun malum seker var senin doğumuna az kaldı dimi canim son haftalarda istahsizlik ve kilo kaybı olabiliyo

Ben yemek zorundayım canim hemde günde 6 ogun malum seker var senin doğumuna az kaldı dimi canim son haftalarda istahsizlik ve kilo kaybı olabiliyo
Bu ayın sonu gibi olur diye düşünmeye başladım yemiyorum diye bebis de umarım besinsiz kalmaz çünkü cidden bisey yiyemiyorum.bugun sadece yumurta yedim o kadar

Bu ayın sonu gibi olur diye düşünmeye başladım yemiyorum diye bebis de umarım besinsiz kalmaz çünkü cidden bisey yiyemiyorum.bugun sadece yumurta yedim o kadar
Hayırlısıyla vaktinde gelsin canim sağlıkla al kucağına insallah ama yemek zorundasın bebegin için son haftalar kilo alıyor biliyorsun hem senin hemde bebegn sağlığı için zorla kendini az az ye

Hayırlısıyla vaktinde gelsin canim sağlıkla al kucağına insallah ama yemek zorundasın bebegin için son haftalar kilo alıyor biliyorsun hem senin hemde bebegn sağlığı için zorla kendini az az ye
Çok haklısın canimm bakalım yemek yiyemiyorum.. süt ve cicibebe bebeğe kilo aldırıyormuş. Midem bulandıkça sütlü cicibebe yiyim diyorum

Merhana ben dun de yazmistim bebegim kilo almamis diye herkese oncelikle tesekkur ederim benim bir sorum daha olacakti dun ki kontrolde kalp carpintim icinde muayne olmustum kalp doktoru kalp ritim bozuklugu tanisi koydu bana dogumuma 4 hafta var. Ve bana saneloc 50 mg ilac verdi kullanan varmi acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…